Witam jestem szczęśliwym posiadaczem bmw e39 520i z 1998r. Założyłem wątek bo nie mogłem znaleźć odpowiedzi na całym internecie co boli moja bunie. A mianowicie jak ja kupiłem w grudniu to napewno działały mi św. Pozycyjne aktywowane bez zapłonu (wł. Świateł na 0) lewy strona manetki od kierunków działała lewa strona przód i tył. Prawa ro prawa. Kiedy dzięki forum i instrukcji włączyłem sobie drl i aktywowalem kierunki po zamknięciu samochodu, oraz włączeniu panic mode, zauważyłem ze ta funkcja włączenie manetka od kierunków bez kluczyka pozycje na wybraną stronę przestały się włączać. Podejrzewam że jakaś funkcja wyłączyła mi ta funkcję. Nic innego nie zmieniłem w ncs tylko to co trzeba było przestawić do włączenia drl , kierunków do zamknięcia auta i panic mode. Dziś to wszystko wyłącze zrobię jal było na początku i zobaczę czy zadziała. Miał może ktoś tak samo jak ja i podpowie mi co mam wyłączyć? Dodam że światła działają normalnie pozycję mijania i drogowe, bezpieczniki wszystkie ok.
|