Lincoln napisał(a):
Kyokushin, czyli dalej "kluczysz" o centrolewicy, więc wskaźników brak

Biedniejemy i dlatego jesteśmy coraz bliżej G20, bo jakaś prywatna firma tak stwierdziła i koniec

Chciałbym poznać bliżej te badania, metodę i sposób analizy, bo odnoszę mocne wrażenie, że chodziło o medialny wydźwięk, bo żadne inne źródło nie potwierdza takich liczb...
Żyłem z socjalizmie do roku 89' i takie głodne gadki to możesz opowiadać ludkom którzy tego nie widzieli.
Zdecydowanie z nazizmem za mocno z Maćkiem się identyfikujesz

(źródło takie sobie, ale fragment pasuje jak ulał)
https://www.tvp.info/72929390/sthur-w-z ... owski-spedPodasz może znowu ze trzy do pięciu punktów bezsprzecznego nazizmu w Polsce, bo może ich nie dostrzegam?
Tak - biedniejemy.
https://300gospodarka.pl/news/coraz-wie ... czele-w-ueaby rząd nie był nazistowski, wystarczy że nie będzie narodowo-socjalistyczny, nie ja wymyśliłem definicję, ani ja tworzę rząd. Wystarczy że przestaną być narodowi, będą wtedy rasowymi (euro)komuchami, jak ci z PO, albo przestaną być socjalistyczni. Jak przestaliby być socjalistyczni, to mi jest obojętne czy będą narodowi czy nie.
Ani nie moja wina że nie umiesz odczytywać wskaźników ekonomicznych, nie rozumiesz co to inflacja, siła nabywcza, czy PKB. Co ja mogę? Przecież to od ciebie tylko zależy czy zaczniesz umieć lub rozumieć

Żyjesz w pewnej bańce która trwała do 2020.
Patrzysz bardzo zero jedynkowo - albo ktoś popiera rząd albo jest przeciw. Ja go ani nie popieram, ani nie jestem przeciw. Uważam że był, oraz byłby lepszy niż rząd stricte lewicowy który był przed nimi, i za chwilę nastąpi. Natomiast centrolewicowy jakim jest pis, nadal nie jest dobrym rządem.
W 1989 miałem 8 lat. Pamiętam te czasy i nie zamierzam do nich wracać...
A napisał(a):
taaa akurat jasne. Czy myślisz ze każdy Żyd dożywa 100lat ? otóż nie... przyjdzie okres przejściowy luty/marzec, starszych dopada osłabienie. Pojawia się potem zapalenie płuc i trup. Może być tez rak. To nie są nadludzie. Przynajmniej nie należą do tej wąskiej grupy która naprawdę rządzi ziemia. Oni są tylko wykonawcami poleceń istot wyższego poziomu.
Jestem zdania że oni już właśnie znaleźli graala jakim jest klucz do długowieczności.
XX wiek to był rozkwit cywilizacji i populacji, ponieważ w dużej i rozwiniętej cywilizacji masz duże szanse na wystąpienie 'geniusza'. Geniuszy potrzebujesz do postępu, wynalazków i znalezienia klucza do długowieczności - to jest nadrzędny cel prawie każdego.
I myślę że go znaleźli, dlatego tak akcelerują zmiany mające na celu ograniczenie swobód, pupulacji, zubożenie klasy średniej.
Mają już coś na długowieczność, i chcą panować jak bogowie, jak prawdziwi faraonowie, błyszczeć na szczycie piramidy, a my mamy klęczeć.
Natomiast, reptilian czy innych wyższych istot raczej w to bym nie mieszał, ale zgadzam się że Klaus jest tylko słupem 'na widoku'.