BMW Sport

Forum dyskusyjne fanów marki BMW

Teraz jest 4 grudnia 2024, 16:10

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1330 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 63, 64, 65, 66, 67  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Nowy Wał
PostNapisane: 12 listopada 2024, 11:33 
Specjalista ds osiągów

Moje BMW: M5
Kod silnika: S62/S63
A, malezyjski samolot został zestrzelony przez rus co zostało udowodnione po zebraniu szczątków samolotu i czarnych skrzynek, mogli to zrobić skąd chcieli, udowodniono że kolejny raz rus kłamali. My nie dostaliśmy ani wraku, ani skrzynek, więc wiemy tyle co przekazała rus propaganda, która mało kiedy podaje prawdę. Rus media w 2008r nazwały tuska "naszym człowiekiem w Warszawie", więc co miał dużo szukać :rotfl:
Tak, bo druga na świecie armia, musi wspierać się Koreańczykami z równie zacofanej północy:rotfl:

II wicemistrz GPP 2015 Street RWD
Wicemistrz GPP 2016 Street RWD
Tor Pszczółki 49.5s E39, 51.1s F10
Tor Koszalin 53.9s E39

Zobacz profil Wyślij e-mail  

PostNapisane: 12 listopada 2024, 12:34 
Fan włoszczyzny

Lincoln napisał(a):
Tak, bo druga na świecie armia, musi wspierać się Koreańczykami z równie zacofanej północy:rotfl:

Taka zacofana, że jednym kliknięciem Kim może zdmuchnąć całą Warszawę. Myśl chłopie. :wstyd:

PostNapisane: 12 listopada 2024, 14:55 
Zacna persona forum

Moje BMW: G70, F92
Lincoln napisał(a):
A, malezyjski samolot został zestrzelony przez rus co zostało udowodnione po zebraniu szczątków samolotu i czarnych skrzynek, mogli to zrobić skąd chcieli, udowodniono że kolejny raz rus kłamali. My nie dostaliśmy ani wraku, ani skrzynek, więc wiemy tyle co przekazała rus propaganda, która mało kiedy podaje prawdę. Rus media w 2008r nazwały tuska "naszym człowiekiem w Warszawie", więc co miał dużo szukać :rotfl:

Dobrze, ale jeszcze raz napisze zostal zestrzelony ze wschodniej ukrainy. Podsumuwujac - nie jest bezpiecznie latac nad Ukrainą i okolicach. Kilka katastrof w wyniku zestrzelnia od 2001 do 2024r.

Poslugujesz sie wyklepanymi frazesami ze scieku medialnego. Jesli nie wierzysz prokuratorom z pisu, to juz nic nie poradze. Chyba ze nalezysz do sekty pedala macierewicza. To tutaj faktycznie widze konlikt poglądów. Tylko ze on to robi z zimnego wyrachowania, w celu zdobycia i utrzymania wladzy, aby miec korzysc finansową, a ty co z tego masz? gówno, zero, nic. Nawet złotówki.

Prokuratura Ziobry: Specjaliści medycyny sądowej ze Szwajcarii, Portugalii, Danii, Francji oraz Polski nie znaleźli dowodów na wybuch prezydenckiego samolotu, który rozbił się 10 kwietnia 2010 r. nad Smoleńskiem. Międzynarodowy zespół biegłych, powołany w 2016 r. przez prokuraturę krajową, nie znalazł w ciałach ofiar katastrofy w Smoleńsku dowodów na wybuch. Prace zespołu nadzoruje od kwietnia tego roku Dariusz Barski, prokurator krajowy, zastępca prokuratora generalnego. W 2020 r. śledczy powołali szesnastu biegłych, by „przeprowadzić oględziny i otwarcie ekshumowanych zwłok 83 ofiar katastrofy, analizy dokumentacji medycznej wszystkich ofiar i wydania opinii wstępnych, uzupełniających oraz opinii końcowej".

Co do Korei to chodziło głównie o ogromny zapas amunicji z czasów sowieckich. Zachodnia strona tez miała problem ze zdobyciem amumicji. Takie życie, co poradzić ;)

PostNapisane: 13 listopada 2024, 14:34 
Przyjaciel forum

Moje BMW: e36 328i cabrio
Kod silnika: M52B28
Garaż: http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=49287
A napisał(a):
Dobrze, ale jeszcze raz napisze zostal zestrzelony ze wschodniej ukrainy

Twoje wcześniejsze zdanie "Ukraina ma tradycje zestrzeliwania rakietami samolotów albo pasażerskich (...)Malezyski w 2014 roku oraz tu154 w 2001 roku rakieta z ukraińskiego poligonu nad morzem czarnym" obarczające Ukraińców winą za to iż znad okupowanej wschodniej części Ukrainy wyleciała rakieta która trafiła w Malezyjski samolot jest tak samo słuszne i logicznie prawdziwe jak to, iż skoro na okupowanych polskich ziemiach były obozy śmierci to były to polskie obozy i Polacy są za nie odpowiedzialni.
Jest to błąd w myśleniu logicznym lub celowe propagandowe przeinaczanie prawdy.

A może chciałabyś kupić
Ramki 3D z logo forum
albo
Smycze z logo forum?

PostNapisane: 13 listopada 2024, 18:43 
Specjalista ds osiągów

Rost, :rotfl: czyżbyś nie widział jego testów :rotfl:

A, Zestrzelony przez konkretnych rus z rys wyrzutni o numerze 332, guzik znaczenie ma skąd, a przez czyje wojsko. Jasno to wyraził Pułkownik Zuber.
Nigdzie nic o wybuchu nie wspominałem, to Twoja narracja, ostatni raz napisze - gdyby sprawa była czysta samolot byłby z czarnymi skrzyniami u nas, a kontrolerzy ze Smoleńska nie byliby ukrywani jak Ci z wyrzutni BuK, odpowiedzialni za zestrzelenia samolotu w 2014r

Tor Koszalin 53.9s E39

PostNapisane: 13 listopada 2024, 21:12 
Fan włoszczyzny

Lincoln weź to zobacz tylko jeden łysy facet słownie jeden powiedział że nam poprawiają gospodarkę. To są czysto przypadkowi, przeciętni ludzie i 95 % z wypowiadających się ma dosyć tego ścierwa. Tylko książę Lincoln Pierwszy nie. :cenzura:

PostNapisane: 15 listopada 2024, 12:14 
Moderator

Garaż: M3 e92 G-power 580hp
https://autokult.pl/rzad-bedzie-walczyl ... iupiGkInxw
To jest nowy wał

PostNapisane: 15 listopada 2024, 15:52 
Zacna persona forum

Pułkownik Zuber napisał(a):
A napisał(a):
Dobrze, ale jeszcze raz napisze zostal zestrzelony ze wschodniej ukrainy

Twoje wcześniejsze zdanie "Ukraina ma tradycje zestrzeliwania rakietami samolotów albo pasażerskich (...)Malezyski w 2014 roku oraz tu154 w 2001 roku rakieta z ukraińskiego poligonu nad morzem czarnym" obarczające Ukraińców winą za to iż znad okupowanej wschodniej części Ukrainy wyleciała rakieta która trafiła w Malezyjski samolot jest tak samo słuszne i logicznie prawdziwe jak to, iż skoro na okupowanych polskich ziemiach były obozy śmierci to były to polskie obozy i Polacy są za nie odpowiedzialni.
Jest to błąd w myśleniu logicznym lub celowe propagandowe przeinaczanie prawdy.

Nie ukrywam swoich poglądów

Obrazek

Lincoln napisał(a):
Rost, :rotfl: czyżbyś nie widział jego testów :rotfl:

A, Zestrzelony przez konkretnych rus z rys wyrzutni o numerze 332, guzik znaczenie ma skąd, a przez czyje wojsko. Jasno to wyraził Pułkownik Zuber.
Nigdzie nic o wybuchu nie wspominałem, to Twoja narracja, ostatni raz napisze - gdyby sprawa była czysta samolot byłby z czarnymi skrzyniami u nas, a kontrolerzy ze Smoleńska nie byliby ukrywani jak Ci z wyrzutni BuK, odpowiedzialni za zestrzelenia samolotu w 2014r

Rozumiem ze jestes specem od katastrof lotniczych. Sprawa zostala rozwiazana ponad 10 lat temu. Nic wiecej tutaj nie mozna dodac. Wystarczylo nie startowac z okecia, skoro dowodca samolotu nie mial uprawnien do ladowania we mgle na kartoflisku(nieczynne lotnisko), ale kaczynski zabezpieczyl sie na wypadek gdyby ktos mu odmowil ladowania jak w gruzji. Wzial ze soba dowodce sil powietrznych błasika, ktory rownoczesnie przejal dowodzenie nad samolotem. Aby ukryc ten fakt, caly sztab generalny zamiast poleciec, jak pierwotnie planowano, oddzielnie samolotem Jak. To dziennikarzy umiejscowiono w Jaku,a na ich miejsce w tu154 wstawiono cala generalicje razem z dowodca sil powietrznych. Caly sztab generalny usmiercil jedna decyzja. Nic wiecej nie da sie tutaj dodac. MORDERCA. Pozamiatane

Alduwiel napisał(a):
https://autokult.pl/rzad-bedzie-walczyl-z-wyscigami-i-wyprzedzaniem-na-trzeciego-piraci-drogowi-straca-samochody,7092880059513792a?utm_source=facebook&utm_medium=social&utm_campaign=fbautokult&utm_term=post&utm_content=autokult&fbclid=IwY2xjawGj-u9leHRuA2FlbQIxMQABHdW41qYXiX3Mv_AHdNVR7MPF7vjQsBfjmSPBGQWVxccrDbhI2ReYtagHcQ_aem_rRWrrsqkk740iupiGkInxw
To jest nowy wał

To jest celowe propagandowe przykrycie różnych spraw. Poza tym jak niektórzy wrzucają filmiki do internetu i chwalą się ze jadą trista mercedesem czy innym fiatem to potem są takie skutki, ze oni to wykorzystają przeciwko nam wszystkim. Teraz każdy kto jedzie będzie mordercą. Przy okazji jeszcze były dwa przypadki, jednego pojeba naćpanego co jechał na trasie Łazienkowskiej oraz drugiego pojeba Majtczaka co spierdolil zagranice po zabiciu rodziny w samodzie. Zbyszek ziobro celowo mu umożliwił ucieczkę.

PostNapisane: 17 listopada 2024, 11:06 
Specjalista ds osiągów

Rost, ale co mnie obchodzi sonda na ulicy? Jesteś kolejnym, który nie może się pogodzić z twardymi danymi czy jak? Wolisz rus którzy nam od lat szkodzą, niż ukr, którzy chociaż próbują coś z nami budować, no chyba, że są ładnymi Ukrainkami jak to stwierdziłeś...
A, nie jestem, ale po co byli kontrolerzy na "nieczynnym" lotnisku :rotfl: Tak, morderca siedzi na kremlu i przyklasuje takim jak Ty ;)

Tor Koszalin 53.9s E39

PostNapisane: 17 listopada 2024, 11:24 
Zacna persona forum

Tak morderca leży teraz na wawelu, jego pomagier Błasik tez wypoczywa. Został jeszcze ich wspólnik z Żoliborza, który udzielał instrukcji przez telefon. Z jednej strony korzysta z paliwa smoleńskiego, aby działać na emocjach takich jak ty, a z drugiej jest klasycznym przykładem mordercy który przychodzi na "grób" ofiary i składa kwiaty, bo odczuwa współwinę tego co się wydarzyło i robi z tego publiczna szopkę ( grób=schody)

PostNapisane: 17 listopada 2024, 17:20 
Specjalista ds osiągów

Zaskakująco łatwo powielasz kremlowską narrację, która nigdy nie jest zbieżna z rzeczywistością. To może łatwe - kto najwięcej zyskał na "wypadku" tego samolotu? Przyjaciele czy wrogie, przeciwnicy czy zwolennicy "resetu z rus", Jarek czy Donald i Wład (ci od mola w Sopocie ;) )

Tor Koszalin 53.9s E39

PostNapisane: 17 listopada 2024, 18:06 
Zacna persona forum

No jasne przecież jestem ruskim trollem :P
Data symboliczna resetu w stosunkach usa z rosja uznaje się 17 września 2009r, tak tak to ta pamiętna data napaści zsrr na Polskę. Jajcarze z administracji Obamy. (...)momentem szoku był już 17 września 2009 roku, kiedy administracja Obamy unieważniła dotychczasowe plany budowy "tarczy antyrakietowej" w Polsce i Czechach. (...) Kto wie co przyniesie nam rok 2025. Może tez jakieś ustępstwa. Wycofanie wojsk amerykańskich z polski. Może zamkniecie wyrzutni w Redzikowie. W końcu jesteśmy w strefie buforowej.
Wracając do rozbicia tupolewa przez Kaczyńskiego i Błasika to nie miało to żadnego znaczenia. Zachód zaczął się układać z ruskimi. Polityka zagraniczna Kaczyńskiego legła w gruzach po 17 września 2009r. Nikt nie chciał konfrontacji z ruskimi oprócz rusofobów w postaci Kaczyńskiego i Szakawszilego.
Na Smoleńsku zyskał najwiecej pis, taki kamień węgielny pis. Zabił ich zimny ruski czekista putin. Ładnie się to opowiada. Dla prostych ludzi taki przekaz jest bardzo czytelny.

PostNapisane: 25 listopada 2024, 22:50 
Specjalista ds osiągów

A, Nie, to było już w 2008r, kiedy ówczesny premier po wizycie na Kremlu przez moskiewskie media został okrzyknięty "naszym człowiekiem w Warszawie", m.in za blokadę tarczy antyrakietowej i gazu łupkowego, pamiętasz w ogóle takie wydarzenia?
Co pis zyskał na katastrofie? Konkretnie potrafisz napisać, czy bajki rodem z gazety Michnika będziesz mi opowiadał? Kaczyński ostrzegał co się stanie, wieku opluwało, mało który teraz potrafi przyznać, że nie mieli wtedy racji.

Tor Koszalin 53.9s E39

PostNapisane: 26 listopada 2024, 00:31 
Zacna persona forum

Rok 2008 to byl schylek kadencji Busha, kiedy na dobre byla rozkrecona kampania wyborcza w stanach i wowczas wtedy byl promowany Obama. Wszyscy wiedzieli co bedzie z tarcza.To byl pomysl ekipy busha a nie obamy. W 2001 roku pamietam pierwsze wzmianki na ten temat. A tuska przeceniasz. Z gazem lupkowym bylo z duzej chmury maly deszcz. Firmy amerykanskie wycofaly sie ,bo sie okazalo ze wydobycie u nas jest nieoplacalne. Caly plan leszka kaczynskiego poszedl w pizdu. Ani tarczy, ani lupkow i do tego nowa administracja w stanach ktora chce sie dogadac z rosja, bo rozumie gdzie jest zagrozenie dla ich dominacji. Nie u ruskich tylko na dalekim wschodzie.

O michniku mi nie opowiadaj, bo wlasnie wtedy w 2008r spuszczal sie do lecha kaczynskiego jakie to piekne przemowienie w gruzji zrobil. Tak naprawde nie ma to zadnego znaczenia czy to gazeta wyborcza czy gazeta polska, jeden syf dwoch zydow. Przed czym kaczynski ostrzegal? wystarczylo poleciec na zapasowe lub w ogole nie wystartowac z okecia i sprawy by nie bylo. Przypominam ze ukraina nas przed niczym nie broni, poniewaz sami mamy ponad 600 km granicy z ruskimi

PostNapisane: 26 listopada 2024, 10:56 
Moderator

Trochę nas broni, nie przesadzaj. Rozładowuje potencjał Rosji, to chyba dla nas na plus?

PostNapisane: 26 listopada 2024, 14:41 
Zacna persona forum

Alduwiel napisał(a):
Trochę nas broni, nie przesadzaj. Rozładowuje potencjał Rosji, to chyba dla nas na plus?

Nie obraz się ale czasem jak czytam Twoje wypowiedzi to myślę ze Ty jednak jesteś po 5 dawkach fajzera ;)
Tak bardzo rozładowali potencjał. Ze starego sprzętu z lat 60tych? W tej chwili rosja ma większą armie niż w dniu wkroczenia na Ukrainę

NATO has called for providing Ukraine with medium-range missiles with a range of 1,000 to 5,500 km
The alliance has adopted a resolution which envisages the possibility of transferring medium-range missiles to Ukraine.
In particular, this could include Tomahawk missiles, which Zelensky requested in his Victory Plan. These missiles fit the criteria of the resolution.

PostNapisane: 26 listopada 2024, 19:24 
Fan włoszczyzny

Nie zdziwię się, jak Zalenski za kilka lat będzie agresorem...

PostNapisane: 26 listopada 2024, 19:51 
Specjalista ds osiągów

A, weź człowieku bajek o bushu mi nie opowiadaj :rotfl:
https://youtu.be/hy1uMJ2m92k?si=j6VjawUdVLRbTHT2
Żeby było mało, jeszcze z dobroci serca umorzył Gazprom jedyne 1.2mld za przesył i dziwić się, że go na Kremlu po plecach klepali :rotfl: Gaz łupkowy ukręcili, bo to konkurencja dla ruskiego, a wszyscy już czekali w unii na tanie "paliwko", Balticpipe to samo...
Ostrzegał, że wejdą na Ukrainę, serio wchodzisz w dyskusję i nie znasz takich podstaw :szok:

Tor Koszalin 53.9s E39

PostNapisane: 27 listopada 2024, 10:14 
Moderator

A napisał(a):
Alduwiel napisał(a):

Nie obraz się ale czasem jak czytam Twoje wypowiedzi to myślę ze Ty jednak jesteś po 5 dawkach fajzera ;)
Tak bardzo rozładowali potencjał. Ze starego sprzętu z lat 60tych? W tej chwili rosja ma większą armie niż w dniu wkroczenia na Ukrainę

.

Panie A potencjał to tez ludzie, którzy mogą ten sprzęt obsłużyć, a tych ubywa. Ty masz widzę mocno utarte schematy myślowe ;) trzeba sobie dać trochę elastyczności z myśleniem. Pamiętaj, że tak naprawdę nikt nigdy nie ma 100% racji. Mozna być jedynie bliżej bądź dalej od prawdy.

Zresztą zwróć uwagę, że napisałem,, trochę rozladowuje" ;)

Natomiast wiedz, że moim zdaniem jesteś mądry gość. Żeby dostrzec co się dzieje na tym żydowskim padole to też trzeba mieć trochę więcej oleju w głowie ;) pozdro

PostNapisane: 27 listopada 2024, 12:42 
Zacna persona forum

Alduwiel napisał(a):
A napisał(a):
Alduwiel napisał(a):

.

Panie A potencjał to tez ludzie, którzy mogą ten sprzęt obsłużyć, a tych ubywa. Ty masz widzę mocno utarte schematy myślowe ;) trzeba sobie dać trochę elastyczności z myśleniem. Pamiętaj, że tak naprawdę nikt nigdy nie ma 100% racji. Mozna być jedynie bliżej bądź dalej od prawdy.

Zresztą zwróć uwagę, że napisałem,, trochę rozladowuje" ;)

Natomiast wiedz, że moim zdaniem jesteś mądry gość. Żeby dostrzec co się dzieje na tym żydowskim padole to też trzeba mieć trochę więcej oleju w głowie ;) pozdro

Ktos zarabia na tym pieniadze. Ja nie zarabiam. Nie ma sensu sie w to zaglebiac

Lincoln napisał(a):
A, weź człowieku bajek o bushu mi nie opowiadaj :rotfl:
https://youtu.be/hy1uMJ2m92k?si=j6VjawUdVLRbTHT2
Żeby było mało, jeszcze z dobroci serca umorzył Gazprom jedyne 1.2mld za przesył i dziwić się, że go na Kremlu po plecach klepali :rotfl: Gaz łupkowy ukręcili, bo to konkurencja dla ruskiego, a wszyscy już czekali w unii na tanie "paliwko", Balticpipe to samo...
Ostrzegał, że wejdą na Ukrainę, serio wchodzisz w dyskusję i nie znasz takich podstaw :szok:

Nie bardzo zrozumialem o bajce o Bushu. Sprawdz sobie kiedy byly jego dwie kadencje i kto to jest Condoleezza Rice. I o co chodzi z ta wypowiedzia tvp? co jest tam takiego ? przeciez wiadomo od 20 lat ze ta instalacja miala sluzyc usa a nie polsce. Dla nas to jest w jakims stopniu zagrozeniem, bo ktos moze pierdolnac w to miejsce.

Kurcze widac ze masz pelne portki skoro sie tak przejmujesz, ze kaczynski z odessy ostrzegal ze wejda na ukrainu. Olej to czlowieku, pomysl lepiej o naszym polskim podworku. Ewentualnie zapraszam na wschodnie kresy ukrainu i pomoz im i zostan nawozem tej ziemi, ale polski w to nie mieszaj

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1330 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 63, 64, 65, 66, 67  Następna strona

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1