Mówiłem to ogólnikowo opisując Twoje podejście, a nie jako cytat. Z tego co pamiętam to zacząłeś ostro marudzić na moją tutaj pracę zaraz po tym jak rozmawialiśmy o 5g. Byc może już wcześniej się wykurzyłeś - to możliwe, ale wg mojej pamięci to punktem zapalającym był moment w którym chciałeś mnie zdyskredytować właśnie czepiając się 5g i po mojej rzeczowej odpowiedzi zaczęła się rozmowa na poziomie podłogi typu właśnie płaska ziemia, reptaliony i inne kwestie które pominę, a rzeczowa rozmowa jaką potrafiliśmy prowadzić przeszła do historii. Zaproponowałem Ci w tedy (aby ci ulżyć) blok, ale dodałem, że i tak nic Ci to nie da bo będziesz podglądał moje posty i tak.
Co do paranoi to jak chcesz tak sobie to wyjaśniaj. Ale miedzy Bogiem, a prawdą to prędzej Rost ma rację

a ja jak miałbym być szczery (zawsze jestem bo mi to tito co o mnie myślicie) to czuję ,ze się poddałeś w merytorycznej rozmowie co uznaję za moją wygraną

dlatego teraz mam prawo się z tego cieszyć tym bardziej ,że adwersarz byl z Ciebie godny. Napisałem był, bo przez ostatnie lata szorujesz po dnie atakując mnie płaską ziemią czy reptalionami, a nawet raz jeden jedyny kasą - sīc erat scriptum!
ps: 4 czy 5 lat temu się o to samo pytałeś co dziś i tak samo Ci tylko Rost odpisał, ale inaczej tj: ,,to dlatego ,ze Cię lubi''. hehe i taka prawda, ja zawsze uważałem i do teraz uważam, ze jesteś kimś z kim się da porozmawiać na poziomie. Tylko ostatnio się zachowujesz delikatnie mówiąc dziwnie - tłumaczę sobie to fochem, ale może się mylę. Tutaj stawiam szanse na to ,ze tak jest na 75%
ps2: zauważ (to już kiedyś mówiłem) ,ze to Ty tutaj przychodzisz i nawiązujesz ,ze mną rozmowę , a nie ja Ciebie szukam po Instagramach czy fb. Więc wychodzi ,że to Ty się fascynujesz mną, a nie ja Tobą. Możesz napisać 1000X Alduwiel gdzie tam chcesz w necie i mnie to nie przyciągnie, ale jak ja wystarczy ,że raz napiszę Waldek to już jesteś

Wspominałem tez wiele razy o Majsu i ten jakoś się nie ujawniał - pewnie ma to w dupie co tu napiszę, ale dlaczego Ty nie masz?