BMW Sport

Forum dyskusyjne fanów marki BMW

Teraz jest 21 czerwca 2025, 09:08

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1

Utwórz nowy temat Ten temat jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 2631 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62 ... 132  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Ekstraklasa 2011/2012
PostNapisane: 27 marca 2013, 14:58 
Uzależniony od forum :)

Moje BMW: E38 735i
Kod silnika: M62
Garaż: http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=166789
Wynik może i jest zadowalający (chociaż też nie do końca), ale sama gra wyglądała bardzo mizernie... Już wolałbym żeby wygrali nawet mniejszą ilością bramek, ale by ta gra im się "kleiła". Natomiast jeśli nawet z takim przeciwnikiem jak San Marino, nasi nie potrafią przeprowadzić ładnych, szybkich i składnych akcji to chyba nie ma co tu więcej pisać.

Zobacz profil Wyślij e-mail  

PostNapisane: 27 marca 2013, 15:27 
Częsty bywalec

Moje BMW: E92 335i
Kod silnika: N54B30
Polacy maja wiele szczescia. Gdyby nie dwa karne 3:0 to maximum na co mogliby liczyc ze taka gra...

PostNapisane: 27 marca 2013, 15:43 
Zacna persona forum

Moje BMW: F20
Kod silnika: N55B58
Po tym meczu mam wrażenie, że z chłopakami z podwórka możemy podjąć się tej 'reprezentacji'. Nie do uwierzenie ten 'styl'.

PostNapisane: 27 marca 2013, 21:48 
Zacna persona forum

Moje BMW: E46
Kod silnika: M47N
Dobrze wytypowałem wynik z Ukrainą a z San Marino niewele się pomyliłem.. Nasza reprezentacja to zupełne dno.. I 10 metrów mułu.. Myślę, że lepiej zagraliby czwartoligowcy, bo dla nich gra z orzełkiem na piersi coś by znaczyła i włożyliby trochę serca w grę.. Od wczoraj postanowiłem kibicować drużynom przeciwnym do naszej, bo nasza reprezentacja przynosi tylko wstyd. Oprócz braku chęci, zaangażowania i kompletnej amatorki nie pokazali nic..

PostNapisane: 30 marca 2013, 15:17 
Przyjaciel forum

Cicho się zrobiło w temacie po przerwie na mecze reprezentacji.
Dziś derby Warszawy. Nie muszę chyba pisać na czyją wygraną liczę ;)

Coupe, czyli historia o tym jak kupić seryjne auto i nie dać się zwariować

PostNapisane: 31 marca 2013, 10:35 
Przyjaciel forum

Moje BMW: E87
Kod silnika: M47S / M47T2
Ania napisał(a):
Dziś derby Warszawy. Nie muszę chyba pisać na czyją wygraną liczę ;)

No i pięknie wyliczyłaś :ok:

Mecz mimo wszystko pod nasze dyktando. Moim zdaniem zagranie ręką w polu karnym przez polonistę, przy stanie 0:1 dla Legii. Później bramka dla Polonii z ewidentnego spalonego. Bardzo mnie ucieszyła bramka Furmana na 1:2. Oprócz tego, że ważne 3 pkt. jadą na Łazienkowską to:

1. Wygrywamy derby
2. Wchodzi mi dokładny wynik w naszym typerze
3. No i cieszę się, że bramkę strzela właśnie Furman, który wywodzi się z klubu (Szydłowianka Szydłowiec) przeciwko, któremu niejednokrotnie grałem i mama nadzieje, że w następnym sezonie (musimy awansować :) ) znowu zagram

Poza tym, kolejny bardzo dobry mecz na prawej obronie w wykonaniu Bartosza Bereszyńskiego. Reasumując, derby są nasze, a w następnej kolejce mecz u siebie z Zagłębiem. Bilet zakupiony :ok:

W pozostałych meczach:

Górnik - Widzew 3:1 - Przełamanie Jelenia
Podbeskidzie - Korona 1:1 - Kolejna bramka Korzyma oraz Demjana. Górale spadają na ostatnie miejsce w tabeli
Piast - Jagiellonia 1:1 - Kolejny remis "Jagi" i w końcówce przestrzelony rzut karny przez Robaka
Bełchatów - Śląsk 1:0 - Bardzo ważne 3 punkty dla PGE, kolejne "zero" z tyłu Zubasa i Bełchatów ma już tylko 6 pkt. straty do Ruchu, który jak przegra jutro w Lubinie, będzie musiał się mocno zacząć martwić o spadek.

PostNapisane: 31 marca 2013, 11:12 
Przyjaciel forum

binta napisał(a):
Reasumując, derby są nasze, a w następnej kolejce mecz u siebie z Zagłębiem. Bilet zakupiony :ok:

Brakowało im bardzo wykończenia kilku ładnych akcji, było dużo niedokładnych podań, do tego w niektórych momentach gra stawała, ale grunt że wygrali. Bramka Furmana sprawiła, że mam milsze święta ;)
Na Zagłębie idziesz na jaki sektor? Też mam już bilet, pewnie będę gdzieś na dole na Żylecie.

Coupe, czyli historia o tym jak kupić seryjne auto i nie dać się zwariować

PostNapisane: 31 marca 2013, 11:39 
Przyjaciel forum

Ania napisał(a):
binta napisał(a):
Reasumując, derby są nasze, a w następnej kolejce mecz u siebie z Zagłębiem. Bilet zakupiony :ok:

Brakowało im bardzo wykończenia kilku ładnych akcji, było dużo niedokładnych podań, do tego w niektórych momentach gra stawała, ale grunt że wygrali. Bramka Furmana sprawiła, że mam milsze święta ;)
Na Zagłębie idziesz na jaki sektor? Też mam już bilet, pewnie będę gdzieś na dole na Żylecie.

Też kupiłem na "Żyletę" i też w dolny sektor, ale... szczerze powiedziawszy, będę na przeciwległym łuku, bo tam dzień wcześniej kupili bilety moi znajomi. Ja kupowałem dzień później i tam, gdzie oni będą (te promocyjne za 23 zł.) już było wszystko zajęte, dlatego kupiłem inny najtańszy, a będę stał koło nich.

Wracając do wczorajszego meczu, Ljuboja miał jeszcze dwie stuprocentowe okazje. Tą z klatki, jakby uderzył z głowy, pewnie by była bramka. Tamta druga, co strzelił z tyłka, to po prostu kwestia murawy i braku szczęścia, pewnie też trochę precyzji. Nic, wynik jest i z tego się trzeba cieszyć :ok:

PostNapisane: 1 kwietnia 2013, 19:43 

Lech - Pogoń 2:0 :)

Kolejne z rzędu wyjazdowe zwycięstwo Kolejorza :ok: Mecz raczej bez większych niespodzianek jednak najważniejsze, że komplet pkt jedzie na Bułgarską :)

PS. Mam nadzieję, że szczeciński klub dostanie jakąś karę za to co wyprawiali "kibice" Pogoni podczas meczu...

PostNapisane: 2 kwietnia 2013, 10:42 
Forumowy terrorysta

.Jacek. napisał(a):

:super: i + 3pkt.

PostNapisane: 3 kwietnia 2013, 16:09 
Zacna persona forum

Kod silnika: M47N
renoraines napisał(a):
.Jacek. napisał(a):

:super: i + 3pkt.

Oby Lech na koniec sezonu miał + 3 punkty nad Legią bo wiadomo co by to znaczyło :D
Tylko przydałoby się w końcu przełamać i wygrać u siebie..

PostNapisane: 5 kwietnia 2013, 08:54 
Przyjaciel forum

Czas na 21 kolejkę T-Mobile Ekstraklasy. Małe zapowiedzi dzisiejszych meczów. Więcej... przeczytamy oczywiście w "Przeglądzie Sportowym" :)

Ruch Chorzów - Podbeskidzie Bielsko - Biała, godzina 18:00 - Bardzo ważny mecz przede wszystkim dla "Górali". Jeśli chcą realnie myśleć o utrzymaniu, muszą wygrać. Wygrana Ruchu, mocno przybliży do pozostania w lidze klub z Chorzowa.

Przypuszczalne składy:

Ruch: Peśković - Kikut, Djokić, Stawarczyk, Konczkowski - Panka, Malinowski, Janoszka, Starzyński, Zieńczuk - Jankowski
Podbeskidzie: Zajac - Sokołowski, Pietrasiak, Konieczny, Górkiewicz - Chmiel, Łatka, Piter - Bucko, Malinowski - Pawela, Demjan

Nie zagrają:

Ruch: Sadlok, Straka, Sultes (kontuzje), Baszczyński (zawieszenie), Szyndrowki (kartki)
Podbeskidzie: Telichowski, Sloboda (kontuzje)

Dotychczas w Chorzowie: 1 mecz i remis, w Ektraklasie: 3 mecze, 2 wygrane Ruchu, 1 remis

Lech Poznań - Lechia Gdańsk, godzina 20:45 - "Super piątek" zapowiada się bardzo ciekawie. Lech nie wygrał u siebie od 6 października 2012, Lechia zaś nie może przywieźć z wyjazdu kompletu punktów od 4 kolejek.

Przypuszczalne składy:

Lech: Burić - Ceesay, Wołąkiewicz, Kamiński, Henriquez - Murawski, Trałka, Lovrencsics, Linetty, Tonew - Teodorczyk
Lechia: Buchalik - Deleu, Janicki, Bieniuk, Brożek - Surma, Machaj, Kacprzycki, Ricardinho, Buzała - Wiśniewski

Nie zagrają:

Lech: Arboleda, Wolski, Kędziora, Cyfert, Hamalainen (kontuzje)
Lechia: Pietrowski (kartki), Bąk (kontuzja), Madera, Kaniecki (leczenie po urazach)

Dotychczas w Poznaniu: 18 meczów (10-5-3), w Ekstraklasie: 37 (16-9-12)

PostNapisane: 5 kwietnia 2013, 09:08 
Lokalny Ekscentryk

Moje BMW: ????
Kod silnika: ????
Garaż: Brak :(
Jest:
ProCeed

Było:
E36 325td
E36 318is Coupe
E39 530d Touring: http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=82514
E46 318i: http://bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=132544
E90 320d: http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=159224
E87 120d
E60 535d
szczerze to mocno liczę na to że Lechia urwie jakieś punkty Lechowi, najlepiej jakby wygrała :D takie rozstrzygnięcie przy zakładanej wygranej Legii troszkę powiększy przewagę punktową i przybliży Nas do upragnionego mistrzostwa :hyhy: :super:

PostNapisane: 5 kwietnia 2013, 09:20 
Przyjaciel forum

feder25 napisał(a):
szczerze to mocno liczę na to że Lechia urwie jakieś punkty Lechowi, najlepiej jakby wygrała :D takie rozstrzygnięcie przy zakładanej wygranej Legii troszkę powiększy przewagę punktową i przybliży Nas do upragnionego mistrzostwa :hyhy: :super:

feder, również na to liczę, ale nie ma co ukrywać, będzie bardzo ciężko

Ps. Jutro pojawiam się na Ł3 :ok: Na łuku naprzeciwko "Żylety".

PostNapisane: 5 kwietnia 2013, 09:25 
Lokalny Ekscentryk

Moje BMW: ????
Kod silnika: ????
Garaż: Brak :(
Jest:
ProCeed

Było:
E36 325td
E36 318is Coupe
E39 530d Touring: http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=82514
E46 318i: http://bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=132544
E90 320d: http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=159224
E87 120d
E60 535d
binta, ja jutro nie dam rady, mam pępkowe u kolegi ;)

PostNapisane: 5 kwietnia 2013, 09:43 
Przyjaciel forum

feder25 napisał(a):
binta, ja jutro nie dam rady, mam pępkowe u kolegi ;)

Rozumiem :)

Trzymaj kciuki :ok:

PostNapisane: 5 kwietnia 2013, 12:32 
Forumowy terrorysta

Od nowego sezonu zmiany w Ekstraklasie, 7 dodatkowych kolejek, podział na grupe mistrzowską i spadkową. Podobne zmiany były i się nie sprawdziły, także dla mnie poroniony pomysl. http://gwizdek24.se.pl/pilka-nozna/ekst ... 15895.html

PostNapisane: 5 kwietnia 2013, 12:42 
Przyjaciel forum

renoraines napisał(a):
Od nowego sezonu zmiany w Ekstraklasie, 7 dodatkowych kolejek, podział na grupe mistrzowską i spadkową. Podobne zmiany były i się nie sprawdziły, także dla mnie poroniony pomysl. http://gwizdek24.se.pl/pilka-nozna/ekst ... 15895.html

Również nie byłem zwolennikiem tej formy. Drużyna, która np. zajmie 9 miejsce w sezonie zasadniczym z dużą przewagą punktów na drużynami ze strefy spadkowej, w drugiej fazie rozgrywek, grając w grupie spadkowej, gra praktycznie o nic. Tam samo ostatnio drużyna ze strefy pucharowej, która nie ma szans się do nich zakwalifikować. Można się domyśleć czym to się może kończyć.

PostNapisane: 5 kwietnia 2013, 22:36 

Lech – Lechia 4:2 :)

Bardzo ważne (a właściwie najważniejsze) jest to, że w końcu udało się przełamać Lechowi tą nieszczęsną passę bez zwycięstwa na własnym stadionie. Przełamanie nastąpiło dzisiejszego wieczoru i to z dużym hukiem! Poznaniacy w pierwszej połowie właściwie zdemolowali drużynę przyjezdnych, strzelając trzy bramki. Po przerwie Kolejorz nie forsował już tak wysokiego tempa, skupiając się bardziej na kontrolowaniu gry w środku pola. Z czasem jednak to goście zaczęli dochodzić do głosu, co zaowocowało nawet strzeleniem dwóch bramek. Przed rozpoczęciem meczu spodziewałem się, że o dobry rezultat będzie znacznie trudniej lecz w tej sytuacji nie pozostaje nic innego jak tylko dopisać kolejne 3 pkt i liczyć na potknięcie Legii :hyhy:

binta napisał(a):
renoraines napisał(a):

Również nie byłem zwolennikiem tej formy. Drużyna, która np. zajmie 9 miejsce w sezonie zasadniczym z dużą przewagą punktów na drużynami ze strefy spadkowej, w drugiej fazie rozgrywek, grając w grupie spadkowej, gra praktycznie o nic. Tam samo ostatnio drużyna ze strefy pucharowej, która nie ma szans się do nich zakwalifikować. Można się domyśleć czym to się może kończyć.

Co do przyszłorocznych roszad w Ekstraklasie jak najbardziej się z Wami zgadzam. Jakoś nie za bardzo widzi mi się ten nowy projekt.

PostNapisane: 6 kwietnia 2013, 07:16 
Przyjaciel forum

Gratulacje dla Lecha :ok: Oglądałem pierwszą połowę, a w drugiej budziły mnie tylko bramki ;) Forma u Kamińskiego chyba rośnie :)

W drugim wczorajszym meczu, Ruch przegrał u siebie z Podbeskidziem. "Górale" pną się w górę tabeli, a Demjan na swoim koncie ma już 10 bramek. Świetny dorobek, tym bardziej, że przed tą kolejką Podbeskidzie zajmowało ostatnie miejsce w tabeli.

Dzisiejsze mecze, bez analizy. Jadę zaraz na swój mecz, a później ruszam na Ł3 :)

13:30: Jagiellonia - Pogoń - Jeśli Pogoń przegra, na dole tabeli będzie jeszcze ciekawiej. Oczywiście kibicuję "Portowcom"
Śląsk - Górnik: 15:45 - Ciekawy mecz i chętnie bym go obejrzał
18:00: Legia - Zagłębie - Bez napinki. Skromne zwycięstwo i będę uśmiechnięty :)

Poza tym, jedna ciekawostka. Dwie firmy bukmacherskie poinformowały właściwych ludzi o tym, że przyjęły 10 razy więcej niż zwykle (statystycznie) zakładów na zwycięstwo Zawiszy Bydgoszcz z Arką Gdynia różnicą 2 bramek. Zobaczymy co z tego wyjdzie.

Utwórz nowy temat Ten temat jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 2631 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62 ... 132  Następna strona

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1