BMW Sport

Forum dyskusyjne fanów marki BMW

Teraz jest 9 lipca 2025, 22:56

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1

Utwórz nowy temat Ten temat jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 2631 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100 ... 132  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Ekstraklasa 2011/2012
PostNapisane: 7 maja 2014, 08:42 
Przyjaciel forum

Moje BMW: E87
Kod silnika: M47S / M47T2
Szykują się ciekawe zmiany na ławkach trenerskich w Ekstraklasie. Pracę w Piaście stracił Marcin Brosz. Ponoć dzisiaj na konferencji ma być przedstawiony jego następca, a będzie nim były zawodnik m. in. Realu - Angel Perez Garcia, który ostatnio był trenerem w... Egipcie i na Malediwach. Moim skromnym zdaniem, Piast do spadku... Niestety, tutaj potrzeba trenera, który jest w temacie, zna nasze realia itd. , a nie kogoś kto będzie się tego uczył i zaczynał praktycznie od zera. Nie ma na to czasu, pozostało tylko 5 kolejek.

Ponadto, od nowego sezony opiekunem Cracovii ma zostać Waldemar Fornalik. Informacja potwierdzona przez portal Weszło.com i Mateusza Borka, a więc osoby, który przeważnie mają sprawdzone i pewne newsy.

http://transfery.info/64984,fornalik-wr ... -trenerska

Zobacz profil Wyślij e-mail  

PostNapisane: 7 maja 2014, 09:40 
Uzależniony od forum :)

Moje BMW: E39 525I
Kod silnika: M54B25
Garaż: http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=146009
A tymczasem Nawałka do kadry powołuje Thiago Cionka na mecz z Niemcami. Chyba nawet nie chce mi się tego oglądać :kwasny:

PostNapisane: 7 maja 2014, 10:04 
Przyjaciel forum

StreetFire7 napisał(a):
A tymczasem Nawałka do kadry powołuje Thiago Cionka na mecz z Niemcami. Chyba nawet nie chce mi się tego oglądać :kwasny:

Fakt, Nawałka podał nazwiska zawodników, którzy zostali powołani na towarzyskie spotkanie z Niemcami (13 maja, Hamburg, godzina 20:45).

Bramkarze: Boruc (Southampton FC), Janukiewicz (Pogoń), Kaczmarek (Zawisza).

Obrońcy: Szukała (Steaua), Thiago Rangel (Modena), Wawrzyniak (Amkar Perm), Jędrzejczyk (FK Krasnodar), Lewczuk (Zawisza), Marciniak (Cracovia), Wilusz (GKS Bełchatów), Olkowski (Górnik Zabrze), Wojtkowiak (TSV München von 1860).

Pomocnicy: Klich (PEC Zwolle), Linetty (Lech), Polanski (TSG 1899 Hoffenheim), Rybus (Tieriek Grozny), Krychowiak (Stade de Reims), Wszołek (Sampdoria), Pazdan (Jagiellonia), Obraniak (Werder), Peszko (1.FC Köln), Wolski (Fiorentina), Żyro (Legia).

Napastnicy: Milik (FC Augsburg), Teodorczyk (Lech), Robak (Pogoń).

Faktycznie kwestia powołania Cionka jest co najmniej paradoksalna. Zamiast powoływać zawodnika z Serie B, który ma co prawda nasze obywatelstwo... wolałbym dać szansę komuś młodemu, chociażby z naszej młodzieżówki. Jeśli chodzi o bramkarzy, zgodnie z tym co obiecał Nawałka, z Niemcami zagra Boruc. Pozostali dwaj to ligowcy, którzy zaproszenie na kadrę dostali oczywiście za dobre występy w lidze, ale także po to, aby się z nią po prostu "zapoznać".

PostNapisane: 7 maja 2014, 12:12 

Nawałka tym powołaniem stracił u mnie cały autorytet. Pogodziłem się już z tym, że powołania nie dostanie Golański, który bije na głowę Lewczuka czy Olkowskiego, ale powoływanie kolejnych wynalazków jest dla mnie niewybaczalne. Bal przebierańców...

PostNapisane: 7 maja 2014, 12:17 
Przyjaciel forum

Moje BMW: e31 850i
Kod silnika: M70B50
cienko to widzę

jeśli chodzi o polską piłkę to jedyne co mnie cieszy to odjazd Legii od reszty tabeli :)

Obrazek

PostNapisane: 7 maja 2014, 12:38 
Przyjaciel forum

Kucharz napisał(a):
cienko to widzę

jeśli chodzi o polską piłkę to jedyne co mnie cieszy to odjazd Legii od reszty tabeli :)

Kucharz, grabisz sobie u naczelnego pogromcy teorii spiskowych :P ;)

Wracając do kadry. O ile Lewczuk jest dla mnie w jakimś stopniu odkryciem sezonu, i myślę, że należy mu się miejsce w kadrze, o tyle Olkowski jest najnormalniej w świecie "ciągnięty za uszy" przez byłego trenera. Chłopak niedawno wrócił po długiej kontuzji, ledwo co zaczął grać, a już wskakuje do kadry. Moim skromnym zdaniem, miejsce w kadrze nie należy się również Marciniakowi, który zgodzę się, że jest solidnym ligowcem, ale nic poza tym. Kadry nie zbawił i nie zbawi.

Street, powiem Ci szczerze, że nawet nie pomyślałem o Golańskim, ale jest to na pewno zawodnik, który lepiej w tym momencie wypada na tle Olkowskiego czy Marciniaka (wiem, nie ta pozycja, ale mimo wszystko bok obrony).

Nawałka chyba już się pogubił. Spodziewałem się po tym człowieku twardszej ręki i jakichś zmian, ale z tego co widać, wracamy do błędów przyszłości, i do tego co robili poprzedni szkoleniowcy.

PostNapisane: 7 maja 2014, 13:43 

binta napisał(a):
Street, powiem Ci szczerze, że nawet nie pomyślałem o Golańskim, ale jest to na pewno zawodnik, który lepiej w tym momencie wypada na tle Olkowskiego czy Marciniaka (wiem, nie ta pozycja, ale mimo wszystko bok obrony).

Chodzi mi przede wszystkim o to, że Golo jest jednym z niewielu polskich ligowców, który gra tak nowoczesną piłkę, a za razem ma bardzo duże doświadczenie. Do tego stałe fragmenty gry i przede wszystkim lider szatni. Myślę, że tych dwóch ostatnich rzeczy brakuje w kadrze przede wszystkim.

PostNapisane: 7 maja 2014, 14:04 
Forumowy terrorysta

Nawałka poza Żyro mógł powołać innych koliberków z legii :rotfl: w tym Radovicia. Ile bramek mogliby strzelić bez stronniczego sędziego?

Pawel! napisał(a):
Przykra sprawa że sędziowie tak pomagają legionistom...
Byłem na meczu Lechia-Legia, i gdyby nie pomoc sędziego to z taką grą (L) nie przywiozła by nawet punktu.
Przykra sprawa że poziom sędziowania jest na takim poziomie, a gra mistrza Polski na bardzo zbliżonym.

:ok:

PostNapisane: 7 maja 2014, 14:19 

renoraines napisał(a):
Radovicia

Na szczęście Rado rozsądny chłop i od dawna już pytany o kadrę twierdzi, że nie ma opcji.

PostNapisane: 7 maja 2014, 15:49 
Przyjaciel forum

StreetFire7 napisał(a):
binta napisał(a):

Chodzi mi przede wszystkim o to, że Golo jest jednym z niewielu polskich ligowców, który gra tak nowoczesną piłkę, a za razem ma bardzo duże doświadczenie. Do tego stałe fragmenty gry i przede wszystkim lider szatni. Myślę, że tych dwóch ostatnich rzeczy brakuje w kadrze przede wszystkim.[/quote]

Tak, tak. Ja jak najbardziej to rozumiem i popieram. Napisałem to mając na myśli fakt, że naprawdę dobrą i konkretną propozycje podałeś :ok:

Co do "Rado". Po raz kolejny szkoda słów na dłuższą i głębszą polemikę. "Tonący (do tego nie będący w temacie) brzytwy sie chwyta".

PostNapisane: 7 maja 2014, 16:01 
Forumowy terrorysta

binta napisał(a):
Co do "Rado". Po raz kolejny szkoda słów na dłuższą i głębszą polemikę. "Tonący (do tego nie będący w temacie) brzytwy sie chwyta".

Podsumowałes sam siebie, bravo. Kreujesz sie na znawce, a nie masz nic do powiedzenia. Zresztą nie pierwszy raz, bo w temacie nie jesteś. Masz swoj fantazyjny swiat, zyj w nim dalej łamiąc swoje zasady i łamiąc dane przez siebie słowo.

Inteligentni,słowo klucz widzą różnice:
przegrać, bo przeciwnik był lepszy,
a
przegrać, bo przeciwnikowi pomaga sędzia.

StreetFire7 napisał(a):
renoraines napisał(a):
Radovicia

Na szczęście Rado rozsądny chłop i od dawna już pytany o kadrę twierdzi, że nie ma opcji.

O Radoviciu wspomnialem, raz, ze miałaby kto kłaść się, machać łapami i symulować, a dwa
Cytuj:

Lider Legii jest przy­mie­rza­ny do gry w pol­skiej ka­drze, mimo że swego czasu za­rze­kał się, że to dla niego temat za­mknię­ty. - To bar­dzo po­waż­ny temat. Nie wy­da­je mi się, że to dobra droga, by za­wod­nik mówił, że chce grać albo że nie chce grać. To ni­cze­go nie zmie­nia. Sy­gnał nie może wyjść od pił­ka­rza. Mu­sia­ło­by się zda­rzyć coś wy­jąt­ko­we­go, żeby usiąść i po­roz­ma­wiać. Kie­dyś po­wie­dzia­łem, że we­dług mnie w ka­drze po­win­ni grać lu­dzie uro­dze­ni w Pol­sce, a jeśli znaj­dzie się miej­sce dla kogoś na­tu­ra­li­zo­wa­ne­go, to musi on być dużo lep­szy. Wy­da­je mi się, że na mojej po­zy­cji w re­pre­zen­ta­cji są do­brzy za­wod­ni­cy, więc po­wo­ła­nie dla mnie jest nie­re­al­ne - stwier­dził Ra­do­vić.
Mimo to po­moc­nik mi­strza Pol­ski nie uciął tematu, tylko w odpowiedzi na sugestię, że z akceptacją kibiców miałby mniejszy problem niż Sebastian Boenisch czy Damien Perquis, odparł: - Nie obawiam się ewentualnej reakcji trybun. Nie chcę nikogo obrazić, ale uważam, że zrobiłem więcej dla Polski niż Perquis, Polanski czy choćby Ludovic Obraniak.
Radović nie chciał się jednak wypowiadać na temat ewentualnego powołania. - Jakbym je zobaczył, to mógłbym coś powiedzieć. A teraz nie ma o czym gadać - oznajmił.
http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna/ka ... niak/srym7

Ostatnio edytowano 7 maja 2014, 16:48 przez renoraines, łącznie edytowano 1 raz

PostNapisane: 7 maja 2014, 16:48 

reno, oglądałem na C+ ostatnio program "1 na 1" prowadzony przez Marcina Rosłonia gdzie Rado przed kamerą wprost uciął wszelkie spekulacje na ten temat mówiąc, że nie zagra w kadrze Polski i że od tego są rodowici Polacy.

PostNapisane: 7 maja 2014, 17:08 
Forumowy terrorysta

StreetFire7 taką wypowiedź słyszałeś i ją przekazujesz, ok.

Z drugiej strony info też z wczoraj
Cytuj:
W rozmowie z "Piłką Nożną" zawodnik Legii Warszawa nie jest już jednak tak jednoznaczny. - Na pewno bardzo poważnie powołanie bym rozważył. Tyle że na pewno nie powinienem w tej sprawie wychodzić przed szereg. Nie może być tak, że Rado powie: chcę grać w reprezentacji Polski. Taką chęć muszą wyrazić obie strony. Zresztą najpierw to trener Adam Nawałka musi mnie widzieć w swojej drużynie.
http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna/ka ... lski/p34lg
Stanowisko jak wyzej: mowil nie, obecnie mowi, ze by rozwazyl, ale propozycja musi wyjsć od trenera, a nie od zawodnika.

Co do kadry szerzej , zacytuje to co pisałem wcześniej
renoraines napisał(a):
W naszej reprezentacji powinni grac mlodzi, chcacy sie wykazac, odnoszacy wczesniej sukcesy w młodszych kadrach. Nie mamy nic do stracenia, bo i tak jestesmy w d.pie.

PostNapisane: 7 maja 2014, 21:46 
Forumowicz

Moje BMW: E36 320i
Kod silnika: M52B20
Garaż: http://bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t ... 2#p1596372
binta napisał(a):
Moim skromnym zdaniem, Piast do spadku...

Z reguły trafiasz z typami oby nie tym razem, wiem, źle to wygląda.
Już nawet nie myślę o statystykach, ale na żywo, na stadionie....sam nie wiem co myśleć, to na pewno nie ta drużyna co rok temu, oby się utrzymali :|

Obrazek

Całe życie Piast Gliwice !!!
Pozdrawiam - Marcin

PostNapisane: 8 maja 2014, 15:25 
Przyjaciel forum

marojbl napisał(a):
binta napisał(a):

Już nawet nie myślę o statystykach, ale na żywo, na stadionie....sam nie wiem co myśleć, to na pewno nie ta drużyna co rok temu, oby się utrzymali :|

marojbl napisał(a):
binta napisał(a):

maro, dokładnie. Źle wygląda, i nie sądzę, by było lepiej. Dlaczego ?? Dlatego, że zatrudnili trenera, który nie ma pojęcia o naszej lidze, do końca sezonu zostało 5 kolejek. Tu nie ma czasu na testowanie / zmiany w taktyce / duże rotacje w składzie itd. Moim zdaniem, jeśli już zdecydowali się zwolnić Brosza, powinni powierzyć drużynę drugiemu trenerowi - Dariuszowi Dudkowi (o ile spełnia wymogi licencyjne, bo nie wiem jak to z tym u niego jest). Facet na pewno wie sporo o drużynie, a także o tym co się dzieje w szatni. Wydaje mi się, że mógłby coś pozytywnego zdziałać. To są oczywiście tylko moje przemyślenia, i wcale one nie muszą się one sprawdzić ;)

Mecze, które pozostały Piastowi do końca sezonu wyglądają następująco:

33. kolejka. Cracovia - Piast Gliwice. Wydaje mi się, że to właśnie pomiędzy tymi drużynami rozegra się walka o jedno miejsce, które da utrzymanie w lidze (mimo wszystko Widzew skazuję na spadek). Jeśli Piast przegra ten mecz, postawi się w bardzo ciężkiej sytuacji....

34. kolejka. Korona Kielce - Piast Gliwice.... a dobije jeśli przegra również w Kielcach. Jeśli nie przegra obu tych meczów, będzie miał realne szanse na utrzymanie się w lidze.

35. kolejka. Piast Gliwice - Zagłębie Lubin. Kolejna ciężka przeprawa. "Miedziowi" moim zdaniem nie spadną, mimo tego, że w obecnej chwili są na miejscu spadkowym. Nie spadnie również Śląsk, Podbeskidzie, Korona i Jagiellonia.

36. kolejka. Widzew Łódź - Piast Gliwice.

37. kolejka Piast Gliwice - Podbeskidzie Bielsko-Biała. W tym meczu (jeśli będzie jeszcze szansa na utrzymanie), Piastowi może pomóc fakt, że Podbeskidzie będzie już pewne ligowego bytu (jeśli oczywiście na tą chwilę będzie, a myślę, że tak).

Reasumując. Jak widzisz średnio to wygląda, ale jak to się mówi... "Dopóki piłka w grze" :ok:

renoraines. Szczerze powiedziawszy, miałem już cię olać po całości, bo przyznaję, że dziwię się, iż poświęciłem tyle czasu na człowieka, który jest taki (ostatnio wyszła fajna seria korków, która jest promowana chociażby na facebooku nazwą TEPY. Dodaj więc sobie "haczyk" , jak kto woli "język" pod literką E). Jednak specjalnie dla ciebie, ZŁAMIĘ jeszcze raz moje słowo, wytłumaczę parę spraw i spływam z tego bagna (mam na myśli jakąkolwiek polemikę z kimś o twoim ilorazie inteligencji). W takim razie...

Jedziemy

... Wielki znawco futbolu, człowieku, który ma zawsze coś do powiedzenia (szkoda, że przeważnie same brednie), zaczynając od kwestii Miro Radovica. On może sobie mówić, że chce grać, albo i nie. Jak to się mówi, "człowiek zmienny jest". Takie życie. Jest tylko jedna malutka / wręcz maluteńka przeszkoda. Mianowicie, nawet jeśli chciałby grać dla naszej kadry, to najnormalniej w świecie nie może. Dlaczego ?/ Dlatego, że ma rozegrane kilka meczów w Serbskiej młodzieżówce. Wg. przepisów, jego występy w naszej kadrze były by możliwe tylko wtedy, gdyby w czasie rozgrywania wyżej wymienionych meczów miał już nasze obywatelstwo. A jak wiemy go nie miał. Wiadomo, niejednokrotnie już byliśmy świadkami tego, że przepisy są po to, aby je łamać, więc... wszystko jest możliwe. Nie mniej jednak, jeśli wszyscy będą chcieli być zgodni z regulaminem, to nie ma mowy o temacie "Radović w reprezentacji". Koniec, kropka.

Jak więc widzisz. Ktoś inny jest tutaj nie w temacie Eugeniuszu. Bo na pewno nie ja.

Zostając jeszcze na chwilę przy kwestii Radovica. Lepiej machać rękami (zresztą w piłce co drugi zawodnik to robi, ale tak to jest jak się ma takie zapyziałe ego jak ty, nie widzi się nic oprócz czubka swojego zakichanego nosa, i pilnuje spraw czyichś, gdy swoje się ma za przeproszeniem obsrane) niż (zostając przy smrodzie) wkładać komuś palec w d... , lub mieć ten palec wkładany (Panie Smolarek).

Kreujesz (zresztą nie po raz pierwszy) to się ty na obsesyjnie doskonałego, ale cały czas ci to nie wychodzi.

Od 10 stron piszesz non stop o tym samym. Cały czas powtarzasz to samo. Zaciąłeś się jak stara płyta, albo suwak... alkoholika. Ty naprawdę nie masz nic do roboty, tylko tak siedzisz 24 godziny na dobę przed komputerem, czerwienisz się z ciśnienia jak burak i napinasz poślady bazgrząc te wypociny ?? Mam dla ciebie dobrą radę...

!! WEŹ SIĘ ZA ROBOTĘ !!

Weź się wreszcie człowieku oszacuj / ogarnij / otrzep trochę i zejdź na ziemię. To jest tylko życie, a błędów nie popełnia tylko ten, który nic nie robi. Chociaż wiesz co ?? Jesteś pierwszym przykładem człowieka, który odbiega od tej reguły. Jesteś nierobem, nic nie robisz, a jednak błędy popełniasz. To się nazywa mieć talent. ranoraines - DO KADRY GO !!

Jeśli nadal nie masz nic ciekawszego do roboty, to przeanalizuj jeszcze raz dwumecz z Żargilisem Wilno w el. do LE. Jak sobie tak przypomnę twoje słowa w których stwierdziłeś, że bardziej skompromitowała się Legia (owszem, w kiepskim stylu zakończyła poprzednią edycję LE) nie wychodząc z grupy, niż Lech, który przegrał w el. z półamatorami z Litwy, to aż mi wody odchodzą. Zresztą, przyznam się. To w końcu temat pokrewny, a co mi tam... O tej twojej słynnej wypowiedzi przypomniało mi się wczoraj jak szedłem na trening (chwilę wcześniej przeglądałem m. in. stronę bmw-sport na telefonie). W drugiej części treningu graliśmy "gierkę wewnętrzną". W jej drugiej połowie, tak mnie ścisnęło, i tak mi się za przeproszeniem zachciało srać (jej, znowu o tym smrodzie), że modliłem się w środku do trenera żeby tylko już to skończył. Kiedy zagwizdał po raz ostatni i powiedział, że możemy iść pod prysznic, tak wystrzeliłem do łazienki, że ho ho. Ale to nie koniec. Za 20 minut w domu była... druga runda :wstyd:

Reasumując, to może nie wody mi odeszły, a po prostu tak mnie skręciło, gdy przeczytałem te twoje bazgroły. Tak dla jasności, ja to wszystko napisałem na poważnie :D

Tak jeszcze sobie myślę. Może ten nick forumowy - renoraines, sprawia, że ty zgodnie z serialowym bohaterem chcesz być pogromcą wszystkiego co stanie ci na drodze, i najnormalniej w świecie chcesz zbawiać świat ?? O zgrozo :szok: Pragnę ci tylko po raz kolejny przypomnieć, że to nie gra komputerowa, a tylko i wyłącznie życie.

Wiesz co jest jednak MISTRZU z tego wszystkiego najlepsze ??. To, że jeśli przeczytałeś to wszystko, i dotrwałeś do tego momentu, sprawia, że naprawdę widzisz we mnie konkurenta, i w jakimś sensie mnie... szanujesz. Przykro mi, że nie będę dalej z tobą odbijał tej "piłeczki w postaci postów", ale nie mam zamiaru dalej zachowywał się tak jak ty. Czyli jak pryszczaty szczyl z gimnazjum, który siedzi w swoim królestwie (rzecz jasna w ciemnym / małym / śmierdzącym / brudnym i ociekającym depresją pokoju), i pokazuje jaki to jest wielki zza ekranu komputera.

No, może dam sobie margines błędu w postaci jednego pojazdu na miesiąc.

Tymczasem. Proszę cię, nie pisz już niczego w moim kierunku, i nie zachowuj się jak dziecko. Masz coś do mnie ?? (bo czepiłeś się pewnego czasu jak szczerbaty sucharów). Zapraszam do Przysuchy (nie, to wcale nie jest zadupie. To miasto powiatowe. Znajdziesz bez problemu) to sobie pogadamy. Ale proszę cię, nie zachowuj się jak gimnazjalista przed komputerem, i nie bądź uparty jak osioł oraz pusty jak bęben Rolling Stones'ów. Koniec / Basta !! Bez odbioru

Na zakończenie pozdrawiam wszystkich normalnych, którzy wiedzą, że sport to przede wszystkim hobby i odreagowanie od życia codziennego, a nie tak jak bandyci uważają chora religia. Pozdrawiam więc ludzi z którymi normalnie / kulturalnie i na poziomie można o tym sporcie porozmawiać. Nie dajcie się zwariować. Niech moc będzie z Wami ;)

PostNapisane: 8 maja 2014, 15:53 
Forumowy terrorysta

binta bawiłeś mnie i nadal bawisz :rotfl: . Zaczynajac od tego,ze stwierdzasz, ze nie bedziesz ze mna pisał,po czym odpowiadasz na moje posty. Pokazujesz jaki jestes niewiarygodny.
Nastepnie ponownie zaznaczasz, ze nie bedziesz pisał, a kolejny raz odpisujesz. Twoje slowa są wiec warte tyle co zeszlorczny snieg. To powtarza sie kilkakrotnie. Nawet dziś piszesz, ze nie bedziesz odpowiadał, odbijał piłeczki postami, a po chwili dodajesz, ze 1x miesiac mozesz odp. Przeczysz sam sobie i co najzabawniejsze nadal nie łapiesz jak absurdalnie sie zachowujesz :rotfl: .

Tym fragmentem przeszedłeś sam siebie
binta napisał(a):
O tej twojej słynnej wypowiedzi przypomniało mi się wczoraj jak szedłem na trening (chwilę wcześniej przeglądałem m. in. stronę bmw-sport na telefonie). W drugiej części treningu graliśmy "gierkę wewnętrzną". W jej drugiej połowie, tak mnie ścisnęło, i tak mi się za przeproszeniem zachciało srać (jej, znowu o tym smrodzie), że modliłem się w środku do trenera żeby tylko już to skończył. Kiedy zagwizdał po raz ostatni i powiedział, że możemy iść pod prysznic, tak wystrzeliłem do łazienki, że ho ho. Ale to nie koniec. Za 20 minut w domu była... druga runda

To jest chore, że myślisz o mnie w wolnym czasie hahah, tak samo jak nienormalne jest pisanie na forum, ze chciałeś srac, kogo to obchodzi.

Smieszy mnie rowniez to, ze ciebie boli :rotfl: , ze olewam twoje szukanie zaczepki, gdy piszesz do mnie taki owaki, a ja nie wdaje sie w te ''pyskowki'' :rotfl: , tym samym jednoznacznie pokazuje, ze nie znizam sie do twojego poziomu - jest na to rowniez odpowiednie przyslowie hahah.

Dalej hasłowo,żeby wreszcie dotarło, że futbol powinien opierac sie na ustalonych wczesniej zasadach, na ktore zgadzaja sie kluby, a nie przekretach. Ale co ty mozesz wiedziec o przestrzeganiu zasad haha.

renoraines napisał(a):
Czekam na kolejne wałki, blamaże, kanty sędziów, żeby te ... zdobyly tytuł, duch fryzjera wiecznie zywy haha :rotfl: .

renoraines napisał(a):
Legia miszcz sędzia to powie!!! :rotfl: :rotfl: :rotfl:
Jedni zdobywaja mistrzostwo na boisku czym zasluguja na szacunek, innych przez pato(L) ogiczne układy traktuje sie pogard(L)iwie.

renoraines napisał(a):
Inteligentni słowo klucz, ludzie rozumieją, ze:
-faulowanie atakujacego napastnika przerwanie akcji, faulowanie obroncy,wpływa na przebieg meczu,
-zwyciestwo to 3pkt, a remis po 1pkt, przy widocznym stronniczym sedziowaniu nazbieraly te ... punktow
-mowa jest o tytule w Ekstraklasie, nie innych drugo- i trzeciorzednych rozgrywkach.

renoraines napisał(a):
Inteligentni,słowo klucz widzą różnice:
przegrać, bo przeciwnik był lepszy,
a
przegrać, bo przeciwnikowi pomaga sędzia
.

czyli sędziowie pomagają legii w meczach z Lechem, Zawiszą i Lechią ( podajac tylko przykłady z ostatniego czasu).

renoraines napisał(a):

''Pacze'' i się śmieje :rotfl:. Ten, który notorycznie zachowuje się nienormalnie łamiąc własne słowo pisze o normalności :rotfl:.

renoraines napisał(a):
binta napisał(a):
Tylko dlaczego ktoś łamie ustalony przez rozgrywkami regulamin

Haha. Ten, ktory notorycznie łamie ustalone przez siebie przed typowaniem zasady pyta dlaczego ktos łamie :rotfl:. Osmieszajacy sie hipokryta jak strone wcześniej, gdy zachowując się nienormalnie on powołuje się na normalność. Kabaret. Ten , ktory nie gra fair play ,nieuczciwy fanatyk piszacy bezsensowne laboraty, ze to nie legia jest winna, a inne druzyny hahah. b(L)amaż, b(L)amaż uber alles. Niedaleko pada jablko od jabloni ...

Skoro mowa o uczeniu,zadam pytanie. Kto go nauczył niedotrzymywania swoich obietnic, łamania własnego słowa?

renoraines napisał(a):
Podsumowałes sam siebie, bravo. Kreujesz sie na znawce, a nie masz nic do powiedzenia. Zresztą nie pierwszy raz, bo w temacie nie jesteś. Masz swoj fantazyjny swiat, zyj w nim dalej łamiąc swoje zasady i łamiąc dane przez siebie słowo

Nie masz nic merytorycznego do powiedzenia. Nie zrozumiałes prostych przekazów w tym o Rado. W linku jaki podalem jest przykład Damiena Perquisa, ktory przed laty rozegrał mecz oficjalny we francuskiej młodzieżówce, nie mając obywatelstwa polskiego, co w przyszłości nie przeszkodziło mu w reprezentowaniu naszego kraju.
binta osmieszyłes sie kolejny raz, a wystarczyło przeczytac tekst w linku. No ale czytanie ze zrozumieniem to trudna sztuka.

Dlatego też potwierdza sie w twoim przypadku przyslowie, o ktorym rowniez pod twoim adresem wspominalem

renoraines napisał(a):
Po co … po rozumie, skoro użyć go nie umie

PostNapisane: 8 maja 2014, 22:05 
Forumowicz

Moje BMW: E36 320i
Kod silnika: M52B20
Garaż: http://bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t ... 2#p1596372
binta, zgadzam się że zmiana trenera pod koniec imprezy to zły temat, było zostawić Brosza i na koniec się rozliczyć. Nowy trener to zupełnie inna bajka, 5 kolejek to za mało by się nawet odnaleźć w nowych realiach.
Co do Dudka to dla mnie takie lustrzane odbicie Brosza, wypalali się obaj z meczu na mecz.
Ale na (nie)szczęście czuwa nad nami Zdzichu więc będzie dobrze :rotfl:

Obrazek

Całe życie Piast Gliwice !!!
Pozdrawiam - Marcin

PostNapisane: 9 maja 2014, 06:01 

Moje BMW: E38 735i
Kod silnika: M62
Garaż: http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=166789
Dzisiaj początek 33. kolejki. W dwóch pierwszych meczach zmierzą się ze sobą: Legia - Wisła i Jagiellonia - Zagłębie.

PostNapisane: 9 maja 2014, 14:48 
Przyjaciel forum

marojbl napisał(a):
binta, zgadzam się że zmiana trenera pod koniec imprezy to zły temat, było zostawić Brosza i na koniec się rozliczyć. Nowy trener to zupełnie inna bajka, 5 kolejek to za mało by się nawet odnaleźć w nowych realiach.
Co do Dudka to dla mnie takie lustrzane odbicie Brosza, wypalali się obaj z meczu na mecz.
Ale na (nie)szczęście czuwa nad nami Zdzichu więc będzie dobrze :rotfl:

No i powiem Ci, że nadzieja w Zdziśku jest największa ;)

Pisząc o Dudku, chodziło mi o to, że na pewno zna drużynę / realia / prawa szatni itd. więc w tym momencie byłby dobrym kandydatem na to, by zastąpić Brosza. Ogólnie rzecz biorąc, ja jestem takiego zdania, że na takim etapie najlepiej było by pozostawić obecnych trenerów. Co z tego wyjdzie ?? Oczywiście czas pokaże :ok:

Jacek, właśnie za godzinkę ruszam w kierunku Warszawy :)

Co do drugiego meczu, nie mam pojęcia jaki tam padnie wynik :niepewny:

PostNapisane: 9 maja 2014, 22:48 
Zacna persona forum

Moje BMW: Najlepsze :)
Kod silnika: m54b30
Formuła 5.0 w Play jedzie do Krakowa :) miazga to mało powiedziane chyba

Utwórz nowy temat Ten temat jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 2631 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100 ... 132  Następna strona

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1