Ania napisał(a):
binta napisał(a):
Zobaczcie skład rezerw Legii i wynik we wczorajszym meczu III-ligowym z... ostatnią w tabeli Lechią Tomaszów Mazowiecki.
Zaszaleli... Tak to jest jak nie chce im się grać. Mnie martwi fakt, że ostatnio sama Legia gra bardzo słabo. Liczę, że jednak w Kijowie pokażą, że stać ich na więcej. W temacie niższych lig - wczoraj byłam na meczu OKS Otwock - Polonia Warszawa (3:0). Jak na III ligę mecz nie był najgorszy, do tego Polonia przyjechała w jakieś 60-70 osób, zatem było i trochę dopingu i trochę bluzgania na siebie nawzajem. Generalnie mecz zaliczam do udanych

Dobry wyjazd

Co do Legii. W Kijowie będzie ciężko. Ponadto, oprócz Dossy (miesiąc przerwy) wypadł nam Radović (ok. miesiąca) i Brzyski (raczej nie mniej jak miesiąc). Brzyskiego na lewej obronie może zastąpić Guilherme, ale nie wiem czy Berg wstawi go od pierwszych minut, po tym jak przez 8 miesięcy nie grał w meczu o punkty. Radovica pewnie zastąpi Orlanda Sa, za którego plecami zagra Duda. Oczywiście może to w obronie wyglądać również inaczej. Przykład: Lewczuk, Rzeźniczak, Astiz, Broź.
Wczorajsze mecze:
Korona - Lech 2:2. Street, no i wyczuliśmy

Tylko jest mały problem. Ponoć przy bramce na 2:2 dla Korony, aż
SZEŚĆIU jej zawodników było na spalonym, a 2 innych faulowało... rezerwowego Kotorowskiego. Nie wspomnę już o tym, że bramka wpadła w 94 minucie, a sędzia doliczyć 3. SKANDAL !!
Ps. Gdy w doliczonym czasie gry, zdarzy się coś "dodatkowego" (przerwanie gry, gdy na boisku leżał Trałka, a także dwukrotne odkopanie piłki przez Sadajewa - żółta kartka) sędzia ma prawo doliczyć dodatkowo czas - co zrobił.
Reasumując, Lech w przeciągu 3 kolejek, 2 razy wypuszcza zwycięstwa w doliczonym czasie gry. Skanda
(L)iczne JUNIORSTWO.
Górnik - Wisła 0:5 - Demolka !! Widać, że w przerwie na Reprezentację, dodatkowo po ostatnich porażkach, Smuda dał piłkarzom ostry wycisk. Obejrzałem cały mecz z zaciekawieniem. 3 bramki Pawła Brożka w 45 minut. Dwie Stilica, plus ładna, niesamolubna asysta. Gratulacje dla Wisły