jonas napisał(a):
W Wielkiej Brytanii zwykły "bobby" nie nosi broni palnej, bo jakoby jej widok wyzwala agresję w jakichś małpoludach.
Polski Bobby to co innego
lukiz3000 napisał(a):
Nigdy i nikomu z moich znajomych policja nie pomogła
Ja nie kumam co to w ogóle za argument i idiotycznie zadane pytanie ? Może niech wszyscy napiszą ile razy się zwrócili o pomoc do Policji i jej nie dostali. Mi też nigdy nie pomogła, bo na szczęście nigdy tego nie potrzebowałem.
Pretensje o spisywanie

No jak to widzę to mnie zawsze bawi ! Straszna rzecz że trzeba się od czasu do czasu wylegitymować ! SKANDAL ! Albo dziecinne zdziwienie że negatywnych opinii jest więcej, średnio inteligentny szympans wie że ludzie się lubią żalić i NIKT nie lubi się przed kimś spowiadać a przed Policją trzeba.
kropa1992 napisał(a):
Ja tam do policji nic nie mam, są w porządku ale to odsetek i są rasowe psy. U mnie w mieście jest taki 1, swojemu ojcu mandat wystawił(autentyk).
No bo Policja powinna przymykać oko na wybryki, rodziny, znajomych, sąsiadów. Wtedy to jest dobra Policja !
Jak czytam że ktoś miał 20 czy więcej kontroli policji to szczerze chciałbym zobaczyć te ryje

Jeżdżę tyle lat BMW, w rekinie bez zderzaków, bez tablic rejestracyjnych, bez ważnego przeglądu, dostawałem w nim mandaty i zawsze można było się normalnie dogadać A NIGDY W ŁAPĘ NIE DAŁEM. W E36 też mi problemów nie robili. Sorry panowie ale jak ktoś ma ryj jak Andrzej Gołota albo inną nie wyjściową facjatę czy chodzi jak zip w dresach, galanterii PROSTO i dresach jak hołota to musi się liczyć z tego konsekwencjami.
Co do problemów Świstara to na forum widać brak przystosowania do życia w społeczeństwie i kultury więc bardzo dobrze że Policja takie jednostki szybciej wyłapuje z racji swojego doświadczenia i nęka. Tak trzymać