BMW Sport

Forum dyskusyjne fanów marki BMW

Teraz jest 16 czerwca 2025, 18:26

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 778 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 39  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Koronawirus - nie panikujmy
PostNapisane: 14 kwietnia 2020, 09:53 
Zacna persona forum

Moje BMW: MK7 GTI PP
Kod silnika: CHHA
Former Canadian defense minister Paul Hellyer, 90, declared on Russian TV on Saturday that there are 80 different species of aliens, He said aliens have 'been visiting our planet for thousands of years' and are rather unimpressed with how we live. Hellyer described several types of aliens including 'Tall Whites' who are working with the U.S. air force in Nevada.

Jakoś się nie dziwię, że obcy którzy nas odwiedzali są rozczarowani :rotfl:

Ja z zasady rzadko wierzę, jak ktoś mówi. Na świecie mamy 80 ras obcych, drzewa chodzą w nocy na zakupy a wieżowce się śmieją. O tym wszystkim przeczytacie w mojej książce.

To tak jak z tym typem od plaskiej ziemi, który kroi kasę na ludziach do kupują jego książkę. Biznes to biznes

Zobacz profil Wyślij e-mail  

PostNapisane: 14 kwietnia 2020, 09:59 
Moderator

Garaż: M3 e92 G-power 580hp
Aron Ruso dostał kulkę za ten wywiad , więc za dużo nie zarobił... Ronald Bernard ma tyle kasy ,ze by sobie kupił za to poł Polski, więc też kasą bym tego nie tłumaczył, a czy Mel Gibson takie rzeczy dla kasy by mówił? To samo były minister obrony Kanady? Przedstawiłem Wam 5 osób ,które potwierdzają to wszystko, czyli teoretycznie można by zakładać sprawę w sądzie?

PostNapisane: 14 kwietnia 2020, 13:40 
Przyjaciel forum

Moje BMW: E46 | E46 M3
Kod silnika: M54B30| S54B32
alduwiel napisał(a):
a czy Mel Gibson takie rzeczy dla kasy by mówił?

Gibson to akurat dobry swirus, pije i bije (glosna o ataki psychiczne i fizyczne z byla partnerka) rasista i ksenofob (zatrzymanie polisji jego za jazde po pijaku to zwyzywal policjantow od czasnuchow i zydkow :D )
tak wiec jemu to dawno sie klepki pod kopuła pomieszały

PostNapisane: 14 kwietnia 2020, 13:41 
Forumowy terrorysta

Obrazek

Odpowiednie przeznaczenie maseczki . :rotfl:

PostNapisane: 14 kwietnia 2020, 14:31 
Uzależniony od forum :)

Moje BMW: E46 325 CiA
Garaż: https://bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=170039&start=0
Sizi napisał(a):
To są bajki, jak wszystko prawie co piszesz prowokując do dyskusji. Znajdź oficjalne oświadczenie NASA dotyczące całunu.

Jakiej dyskusji :D ? Jeszcze w żadnym wątku nie widziałem żeby Alduwiel podjął się dyskusji :)

Mechanizm jest prosty, otwiera okno, rzuca w ludzi gównem po czym je zamyka i patrzy jak wszyscy szczekają :D haha ale jak widać dalej zaskakująco dużo ludzi się daje w to wciągnąć :)

PostNapisane: 14 kwietnia 2020, 15:01 
Forumowicz

Moje BMW: brak
Zobacz ile jego wątki o niczym mają stron. Jest to pewnego rodzaju dyskusja, choć bardziej poruszenie. To obrzucanie gównem i zamykanie okna, jak to zgrabnie ująłeś przypomina mi metodę wielu wykładowców, którzy za wszelką cenę chcą zainteresować słuchaczy rzucając na wstępie kontrowersyjną hipotezę popartą pewnymi argumentami w oczekiwaniu, że część gawiedzi rzuci się na nią i dowiedzie tym swej głupoty pomimo, że będą stali po stronie prawdy.

PostNapisane: 14 kwietnia 2020, 15:05 
Moderator

Ktore okna pozamykałem Majsu? Chodzi Ci o tematy jakie pozamykał maaad? Myslelem, ze ulgę dzieki temu poczuleś, jak co to zaraz mozemy je otworzyć :rotfl: :rotfl:

Santino tez zaobserwowałem te jazdy na Mella i bądz co bądz są to pomówienia w ktore niby nje wierzycie bo przeciez kazdy moze sobie powiedziec co chce ;) tak czy siak wygląda na to , ze Mel faktycznie ejst agresywny i porywczy. Moze nawet faktycznie wyplacił babeczce w nerwach dlatego sie tak sadziła -nic nie dzieje się bez przyczyny. A moze chciała kasę wyciagnąc gadając to i tamto. A moze jst w tym prawda, ale ona to podkolorowała? Ciezko powiedziec, ale z tego tylko tytułu szalencem Mela Gibsona bym nie nazwał .

Frank tez lubi swoje zalatwic w tradycyjny sposob i co? Szalencem go nazwiemy w takim razie? Chyba nie ;)
A były mojej dupy? Koles sie dopiero lubi trzaskac o byle co, i normalnym tego nazwac nie mozna , ale czy az szalenstwem?

Sizi tematy kazalem pozamykac bo totalnie stracilem sily juz na prowadzenie tej dyskusji-zresztą co mialem zrobic to zrobilem.

Ostatnio edytowano 14 kwietnia 2020, 15:19 przez Alduwiel, łącznie edytowano 4 razy

PostNapisane: 14 kwietnia 2020, 15:08 
Zacna persona forum

Moje BMW: e38
Kod silnika: M67
Garaż: http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=134212
Jak ktoś bardzo chce to wszędzie zobaczy wieze 5G i pysk węża :rotfl:
https://konkret24.tvn24.pl/swiat,109/nie-na-20-funtowym-banknocie-nie-ma-nic-zwiazanego-z-5g-i-koronawirusem,1012382.html

alduwiel jeszcze jedna i ostatnia rada dla Ciebie i w tym i podobnych tematach. Nie da sie ukryć masz BARDZO bujną wyobraźnię. Wykorzystaj ją Chłopie w łóżku z jakaś Kobietą przynajmniej tyle bedzie dobrego z tej Twojej wyobrazni.

PostNapisane: 14 kwietnia 2020, 15:11 
Przyjaciel forum

Moje BMW: e36 328i cabrio
Kod silnika: M52B28
Garaż: http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=49287
Brzmi legitnie :hyhy:

Obrazek

A może chciałabyś kupić
Ramki 3D z logo forum
albo
Smycze z logo forum?

PostNapisane: 14 kwietnia 2020, 15:21 
Moderator

Ludzie chorują i w Afryce gdzie nie ma 5g ,więc to musi być fake.

A co z tymi swiadkami? Czy zeznanie 3 niezaleznych swiadkow nie jest dowodem? Myslicie , ze pod przysięgą powiedzieli by co innego?

A czy Katy Pary mogła by być świadkiem? Niby to takie normalne tam, nawet eska potwierdza :D

https://www.eska.pl/hotplota/news/katy- ... vFMFHDKOAk

No ona to chyba była by słabym świadkiem :D

PostNapisane: 15 kwietnia 2020, 11:18 
Zacna persona forum

Moje BMW: F30
Kod silnika: N20B20
Garaż: było e39 530i http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=155769
było e46 325i http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=165786
jest f30 328i http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=168768
alduwiel, patrz, tu piszą o Twoich dziadkach:
Obrazek

PostNapisane: 15 kwietnia 2020, 11:26 
Moderator

Moje BMW: M3
Kod silnika: S65
Garaż: Było:
420iA+ LCI
E91 318dA+ LCI
E39 520iA LCI
Mercedes CL600 V12TT
Mercedes C 180 lift
Mercedes E 350 lift
Mini JCW
Audi A6 3.0TDI
Mercedes CLS 350
Yaris d4d
E90 335iA+
E39 530i LCI
E61 535d+
E91 325d
E46 330i
E46 330dA LCI
E46 330i LCI
E39 540iA NV
E46 330i
E34 520i
:rotfl: :rotfl: :rotfl: :ok:

PostNapisane: 15 kwietnia 2020, 11:55 
Zacna persona forum

Moje BMW: MK7 GTI PP
Kod silnika: CHHA
śmiejcie się, jak na wsi u mnie 10 lat temu gość sobie 3 wiatraki postawił (a własiciwe elektrownie wiatrowa? chyba tak to sie wachowo nazywa), to ludzie do gazet pisali ze kury przestały jajka nieść :D

PostNapisane: 15 kwietnia 2020, 12:36 
Moderator

Fajne rzeczy gada Bill o tej szczepionce zawierajacej identyfikator :D

To wszystko potrwa jeszcze 3 lata heh :D czyli dobrze , ze sprzedałem dom ;)

Obrazek

Obrazek

PostNapisane: 16 kwietnia 2020, 06:11 
Przyjaciel forum

Moje BMW: Było E39. Jest E88
Kod silnika: N52B30
Garaż: viewtopic.php?f=6&t=171542
alduwiel napisał(a):
Fajne rzeczy gada Bill o tej szczepionce zawierajacej identyfikator

Zaznacz proszę w tym co wkleiłeś, najlepiej na czerwono, gdzie jest napisane że to będzie szczepionka i jakiś chip wszczepiony.

PostNapisane: 16 kwietnia 2020, 06:21 
Moderator

Na jakiej podstawie wnioskujesz, ze opowiesci Billa o id2020 są zawarte w screnach wyzej? Caly artykulik nie został wstawiony tylko kawałek, nie mow, ze się nie domysliles ;) zresztą gdy mowa o cyfrowym certyfikacie to wlansie mowa o czipie.
Wpisz w gogle Bill Gats id2020 to Ci wyskoczy ogrom artykułów

Btw Trump juz oficjalnie odcina finasowanie dla who :D :hurra:

Edit wrzucę Ci pierwszy lepszy link - poczytaj co to cyfrowy certyfikat

https://wolnemedia.net/id2020-polaczeni ... roczipami/

Wkleję na wszelki wypadek ;)

ID2020 – połączenie szczepień z mikroczipami

„Nad społeczeństwem dominować będzie elita, która dla osiągnięcia swoich politycznych celów nie będzie wzbraniać się przed stosowaniem najnowocześniejszych technik kształtowania publicznych zachowań i utrzymywania społeczeństwa pod ścisłą kontrolą i inwigilacją” – pisał Zbigniew Brzeziński w książce „Between Two Ages” wydanej w 1970 roku.

Tak zwany Sojusz ID2020, to program tożsamości cyfrowej, którego celem jest „wykorzystanie immunizacji” jako sposobu na wszczepienie drobnych mikroczipów w ludzkie ciała. We współpracy z Global Alliance for Vaccines and Immunizations, znanym również jako GAVI, i różnymi innymi partnerami w rządzie, środowisku akademickim i pomocy humanitarnej, Sojusz ID2020 zrealizuje marzenia globalistów w kwestii kontrolowania każdego człowieka żyjącego na Ziemi.

Zatem, co to w gruncie rzeczy oznacza? Otóż tak zwana Big Pharma oficjalnie współpracuje z branżą technologiczną w celu powiązania „immunizacji” z cyfrową biometrią, co oznacza, że ​​ludzie będą wkrótce poddani śledzeniu przy użyciu wszczepionych mikroczipów i ostatecznie również kontrolowani za pomocą globalnej matrycy identyfikacyjnej. Przez lata obserwowaliśmy, jak założyciel Microsoftu, Bill Gates, wykorzystuje swoje miliardy, by oferować „bezpłatne szczepienia” ludziom w krajach trzeciego świata, w celu realizacji planów eugenicznych.

De facto brakuje pożywienia dla dzieci z Afryki, jednak szczepionek nie zabraknie. Czy zatem to ma sens? Co z tego, że dzieci będą zaszczepione, jeżeli umrą z głodu? Teraz Bill Gates został partnerem firmy, która tworzy i nadzoruje rozwój projektu Sojusz ID2020, a jego celem jest nadanie każdemu człowiekowi na Ziemi cyfrowego identyfikatora. Jak planują dokonać tego wyczynu? Łącząc obowiązkowe szczepienia z wszczepialnymi mikroczipami.

Podkreślmy raz jeszcze, te dobroduszne „bezpłatne szczepienia” były w znaczniej części badaniami testowymi prowadzonymi „na żywo” w celu przeprowadzenia niezbędnych eksperymentów wymaganych do utworzenia ID2020. Gates Foundation oficjalnie przyznaje, że Bill i Melinda do tej pory zainwestowali ponad 2,5 miliarda dolarów w ten projekt. Zatem, czy człowiek, który dosłownie postawił świat za komputerem, może teraz wprowadzić cyfrowy identyfikator dla całej populacji? Bill Gates jest absolutnie przekonany, że może.

„Wdrażamy wybiegające w przyszłość podejście do tożsamości cyfrowej, które zapewnia jednostkom kontrolę nad własnymi danymi osobowymi, a jednocześnie opiera się na istniejących systemach i programach. W przyszłości projektowanie systemów tożsamości cyfrowej będzie miało daleko idące konsekwencje dla dostępu osób do usług i środków do życia” – głosi Bill Gates.

Wszystko to przygotowuje społeczeństwo i naszą cywilizację do ostatecznego etapu, zbliża się bowiem czas, w którym wszczepiony mikrochip będzie wymagany od każdej osoby w celu zakupu i sprzedaży towarów. Bill Gates otwarcie przyznał rację temu, co powyżej napisaliśmy, stwierdzając, że systemy tożsamości cyfrowej będą konieczne do dostępu osób fizycznych do usług i źródeł utrzymania.

Ps swoją drogą to jakby uznać, ze jesteśmy stadem baranów to rozsądne , ze i czip i szczepienie dostaniemy za jednym razem. Mniej ukuć = mniej stresu dla bydła :D

Edit 2 Waldek jak tam? Mówiłeś ,ze jakby Cię mniej śmieszy to wszystko , nawet poczułeś już ,,niepokój'' :) powiedz co sądzisz o planie Billa ;) uda się nam tego uniknąć bo ludzie się nie zgodzą czy też taka jest przyszłość i tego nie zmienimy bo technika idzie do przodu dlatego też przyda się nam taki czip?

PostNapisane: 16 kwietnia 2020, 09:50 
Naczelny bimbrovnik

Moje BMW: e30
Kod silnika: m52b28
Garaż: http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=77118
Proszę pisać na temat.

One redline a day keeps a mechanic away.

PostNapisane: 16 kwietnia 2020, 09:54 
Moderator

Szczepienie przeciw koronie nie dotyczy tematu?

PostNapisane: 16 kwietnia 2020, 09:59 
Naczelny bimbrovnik

Moje BMW: e30
Kod silnika: m52b28
Garaż: http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=77118
Zważywszy, że Twój post dotyczył teorii spiskowych związanych ogólnie ze szczepieniami oraz z programem ID2020, który dotyczy tożsamości cyfrowej (i nie, nie chodzi o jakieś debilne chipy-doczytaj), a tytuł wątku brzmi "Koronawirus-nie panikujmy" - tak, ten post nie był na temat.
Chcesz temat, którego istotą będą teorie spiskowe - nie ma problemu, ale proszę, nie pisz później znowu, żeby zamykać - tak jak to zrobiłeś poprzednio.

One redline a day keeps a mechanic away.

PostNapisane: 16 kwietnia 2020, 10:03 
Administrator

Moje BMW: mityczne
Kod silnika: tłuste konie
Garaż: Było: E36 318i sedan, E36 316i Compact, E39 528i sedan, E46 328Ci, E92 325Xi
Jest: F32 420i, F32 428i
Szczepienia przeciwko koronie dotyczą korony :)

Nawiasem mówiąc nie widzę problemu jak w dziale pogawędki rozmawiamy o szczepionkach, 5G, teoriach spiskowych,(fakt że za płaską ziemię chyba już by mi gul skoczył) natomiast też żeby była jasność, to forum to nie jest safe space, więc jak się wstawi jakieś foliarstwo to można od innych oberwać komentarzem co o tym myslą :)

Tu jest nadal połowa lat 2000, autorytarni admini, moderatorzy którzy za byle co mogą dać bana, ale też nie ma poprawności politycznej, można prowadzić spory na różne tematy, mniej lub bardziej gorące, ale też zachowując jakieś minimum, żeby nie było zupełnego zezwierzęcenia. Jednym słowem granica jest umowna i zależy od waszego wyczucia, czy wkurzycie czymś modów albo adminów

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 778 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 39  Następna strona

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1