BMW Sport

Forum dyskusyjne fanów marki BMW

Teraz jest 14 sierpnia 2025, 09:36

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1

Utwórz nowy temat Ten temat jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 2631 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44 ... 132  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Ekstraklasa 2011/2012
PostNapisane: 11 września 2012, 18:22 
Przyjaciel forum

Moje BMW: E87
Kod silnika: M47S / M47T2
Sporto napisał(a):
ale skąd regionalne typowanie masz ?

Tzn. ?? Bo nie bardzo rozumiem :) Ogólnie to wygląda tak, że portal radomsport.pl (lokalny portal sportowy) otworzył współpracę z tym bukmacherem. Co tydzień wybierają 12 meczów do typowania z lig radomskich (od III ligi do B klasy) i typuje się wyniki. Teraz trafiłem 10 na 12. Tak się zdarzyło, że tyle samo trafił też adi1910, mój kolega, i razem zajęliśmy 2 miejsce :)

W tym tygodniu był też jeden mecz z "okręgówki" (Tymex liga okręgowa) w której ja gram. Jak już o tym piszę to pochwalę się tabelą ;)

http://www.90minut.pl/liga/0/liga6286.html

Zobacz profil Wyślij e-mail  

PostNapisane: 11 września 2012, 18:47 
Forumowy terrorysta

binta napisał(a):
Faktycznie średnio tej Warcie idzie. Po odejściu Reissa nie łapią za wiele punktów. Swoją drogą, ciekawe czy "Reksio" będzie strzelał dla Lecha

Sporto napisał(a):
Reiss to dla mnie żaden gość. Pamiętam pewne sytuacje... Piłkarz na naszym łez padole - niezły.A czy będzie teraz grał na wysokim poziomie, wątpię, ostatnie jego podrygi.

binta napisał(a):
Co do Reissa. Oczywiście nie chodzi mi o to, że będzie robił furorę itd. "Rejsik" ma już swoje lata (40) i to co najlepsze, jeśli chodzi o piłkę już przeżył. Dużym zaskoczeniem był jednak dla mnie ten transfer, dlatego będę się przyglądał jego grze w barwach "Kolejorza"

Moim zdaniem Lech popełnił błąd podpisujac kontrakt z tym drukowanym emerytem. Probuje sie wybielac przez trenowanie mlodzikow, co nie zmienia faktu, ze sprawa smierdziala i nadal smierdzi. Jako zawodnik jest skonczony i nie chodzi tylko o wiek.

Cytuj:
Zarzuty wobec Reissa

Zatrzymany 2 lutego 2009 r. Piotr Reiss ma postawione trzy zarzuty:

1) W maju 2004 r. wspólnie z innymi osobami miał przyjąć co najmniej 100 tys. zł za to, że Lech nie podejmie rywalizacji w meczu ze Świtem Nowy Dwór Mazowiecki.

2) W czerwcu 2004 r. wspólnie z innymi osobami miał przyjąć korzyść majątkową w wysokości 34 tys. dol. za to, że Lech wygra z Górnikiem Polkowice. Pieniądze miały pochodzić od działaczy Świtu, który walczył z Polkowicami o utrzymanie. Wcześniej ofertę Lechowi miał złożyć zespół z Pol-kowic, ale została ona przebita.

3) Miał nakłaniać zawodników Górnika Polkowice do wręczenia zawodnikom Lecha Poznań korzyści majątkowej - co najmniej 150 tys. zł - w zamian za odpuszczenie przez Lecha meczu z Górnikiem.
http://gwizdek24.se.pl/pilka-nozna/ekst ... 77728.html

PostNapisane: 12 września 2012, 07:46 
Przyjaciel forum

binta napisał(a):
Na dzisiaj postawiłem za "dwujaka" 6 meczów z eliminacji:

Belgia - Chorwacja - X
Cypr - Islandia - X
Polska - Mołdawia - 1
Irlandia Północna - Luksemburg - 1
Włochy - Malta - więcej niż 2,5 bramki
Szkocja - Macedonia - 1

Pewnie wejdą max 4 mecze ;)

Belgia - Chorwacja - X (1:1) - weszło
Cypr - Islandia - X (1:0) - nie weszło
Polska - Mołdawia - 1 (2:0) - weszło
Irlandia Północna - Luksemburg - 1 (1:1) - nie weszło
Włochy - Malta - więcej niż 2,5 bramki (2:0) - nie weszło
Szkocja - Macedonia - 1 (1:1) - nie weszło

Kompletna klapa :P Na 6 meczów, weszły... 2. Dobrze, że Polska wygrała :ok: Ogólnie kolejka co najmniej dziwnych wyników. Włochy męczyły się z Maltą, w doliczonym czasie gry strzelając bramkę na 2:0, Irlandia Płn. zremisowała z Luksemburgiem, a Szkocja nie może sobie poradzić z Macedonią. Cieszy remis Anglii z Ukrainą

Okay, bo troszkę wyszedłem poza temat. Po tygodniowej przerwie, w weekend powróci nasza Ekstraklasa, z czego bardzo się cieszę bo w sumie po miesiącu przerwy (nie miałem aktywnej Cyfry), w końcu będę mógł od piątku zasiąść przed TV i pooglądać mecze. Ciekawie zapowiada się potyczka w Zabrzu, gdzie nieobliczalny Górnik podejmie Legię. Dobry mecz zapowiada się także w Lubinie, gdzie myślę, że Widzew wreszcie straci punkty ;)

PostNapisane: 12 września 2012, 09:06 
Forumowicz

binta napisał(a):
Sporto napisał(a):

Tzn. ?? Bo nie bardzo rozumiem :) Ogólnie to wygląda tak, że portal radomsport.pl (lokalny portal sportowy) otworzył współpracę z tym bukmacherem. Co tydzień wybierają 12 meczów do typowania z lig radomskich (od III ligi do B klasy) i typuje się wyniki. Teraz trafiłem 10 na 12. Tak się zdarzyło, że tyle samo trafił też adi1910, mój kolega, i razem zajęliśmy 2 miejsce :)

W tym tygodniu był też jeden mecz z "okręgówki" (Tymex liga okręgowa) w której ja gram. Jak już o tym piszę to pochwalę się tabelą ;)

Dla mnie dziwna sytuacja z zabawą w bukmacherkę pod kątem prawnym itp, że tak sobie zbierają pule, przekazują, ale może mają stosowne zezwolenia. Mój siostrzeniec jak założył bukmacherkę w szkole i dyrektor się dowiedział to "siostra" na sygnale do szkoły jechała, CBA, CBŚ, BOR, CIA ...wszystko jej groziło :rotfl:

"Typer 01/2013 -I miejsce"
"Typer 04/2013 -III miejsce"

PostNapisane: 12 września 2012, 09:16 
Przyjaciel forum

Sporto napisał(a):
binta napisał(a):
Sporto napisał(a):

Dla mnie dziwna sytuacja z zabawą w bukmacherkę pod kątem prawnym itp, że tak sobie zbierają pule, przekazują, ale może mają stosowne zezwolenia. Mój siostrzeniec jak założył bukmacherkę w szkole i dyrektor się dowiedział to "siostra" na sygnale do szkoły jechała, CBA, CBŚ, BOR, CIA ...wszystko jej groziło :rotfl:

Spokojnie kolego :) Portal ma umowę z firmą bukmacherską. Co tydzień w puli jest 200 zł. Pierwsza osoba zgarnia 100, druga 60, trzecia 40. Jeśli jest większa liczba osób, które wytypowały identyczną liczbę spotkań, pieniądze są dzielone na nie wszystkie. Kwotę, którą się wygra, portal z firmą bukmacherską automatycznie przelewają na konto bukmacherskie i za te pieniążki można normalnie typować już wszystko co się tylko chce

PostNapisane: 12 września 2012, 09:59 
Forumowicz

Ok, myślałem, że może ktoś wymyślił sobie taką zabawę ;) chociaż teraz po tych aferach, przepisach, nawet kiedy wchodzę do buków naziemnych z dzieckiem, to mi ta panna w okienku krzyczy, że nie można wchodzić niepełnoletnim, paranoja.
W internetowych nie ma konta, bo całą noc bym się odgrywał, chociaż jak komuś nie wchodzą ostatnie mecze to można sobie pomóc wygrać w zdarzeniach, które można obstawiać live.

PostNapisane: 12 września 2012, 10:23 
Przyjaciel forum

Sporto napisał(a):
Ok, myślałem, że może ktoś wymyślił sobie taką zabawę ;) chociaż teraz po tych aferach, przepisach, nawet kiedy wchodzę do buków naziemnych z dzieckiem, to mi ta panna w okienku krzyczy, że nie można wchodzić niepełnoletnim, paranoja.
W internetowych nie ma konta, bo całą noc bym się odgrywał, chociaż jak komuś nie wchodzą ostatnie mecze to można sobie pomóc wygrać w zdarzeniach, które można obstawiać live.

Coś o tym wiem, dlatego od dłuższego czasu już grałem / gram inaczej ;)

Okay, nie schodźmy jednak z tematu :ok:

PostNapisane: 12 września 2012, 10:51 
Forumowicz

Właśnie, wraca ekstraklasa i na boiskach pojawią się znowu Saganowski, Reiss...Widzew idzie na mistrza, Wisła do spadku, oj dzieje się , dzieje :D

PostNapisane: 13 września 2012, 14:31 
Forumowy terrorysta

Dobrze, ze Lech z GKS Bełchatów gra dopiero w poniedziałek, przynajmniej wróci 4 graczy, Linetty, Kędziora,Tonev, Henriquez, będa mieli też czas na regeneracje.

PostNapisane: 13 września 2012, 16:09 
Forumowicz

Ten Lech, przy takim stadionie, kibicach powinien wreszcie coś w tej lidze znaczyć. Zawsze myślałem, że dożywotnio powinien mieć sponsora Lecha :D

PostNapisane: 14 września 2012, 14:47 
Przyjaciel forum

Moje typy na dzisiaj: (bez większe analizy, ze względu na brak czasu :()

T-Mobile Ekstraklasa:

Podbeskidzie - Śląsk, godzina 18:00 - TYP: X2
Pogoń - Wisła, godzina 20:45 - TYP: X2 z przewagą na 2

I liga:

Warta P. - Cracovia, godzina 16:00 - TYP: X2 z przewagą na 2
GKS K. - Nieciecza, godzina 19:00 - TYP: X2 z przewagą na 2

PostNapisane: 14 września 2012, 16:16 
Forumowicz

4 razy 2, tak to niezły przelicznik byłby.

PostNapisane: 14 września 2012, 18:19 
Przyjaciel forum

Sporto napisał(a):
4 razy 2, tak to niezły przelicznik byłby.

Wiadomo, "czyste" typy są wyżej cenione ale i ryzyko większe ;) No i już by nie weszło bo Cracovia zremisowała. Śląsk też jak na razie remisuje, 1:1 do 61 minuty :)

PostNapisane: 15 września 2012, 08:49 
Forumowicz

Wisła dała ciała, co tam się dzieje ? L powinna nie zmarnować szansy w tym sezonie!

PostNapisane: 15 września 2012, 10:58 
Przyjaciel forum

binta napisał(a):
Moje typy na dzisiaj: (bez większe analizy, ze względu na brak czasu :()

T-Mobile Ekstraklasa:

Podbeskidzie - Śląsk, godzina 18:00 - TYP: X2
Pogoń - Wisła, godzina 20:45 - TYP: X2 z przewagą na 2

I liga:

Warta P. - Cracovia, godzina 16:00 - TYP: X2 z przewagą na 2
GKS K. - Nieciecza, godzina 19:00 - TYP: X2 z przewagą na 2

Sporto, w Wiśle chyba źle się dzieje. Mam kolegę z Przysuchy, który kilka lat studiował i mieszkał w Krakowie. Prowadził podstronę Wisły, często był na treningach, był dość blisko drużyny, zdarzało mu się rozmawiać z piłkarzami, być na podkonferencjach klubowych, dostać jakaś koszulkę autograf itd. Wie wszystko co się dzieje w Wiśle. Ma znajomego, który zajmuje się działem sportowym w gazecie krakowskiej i często miał sporo informacji z "pierwszej ręki" szybciej niż dostały się one do prasy czy do mediów. Jest zmartwiony tym co się dzieje w Wiśle. Mi osobiście to wygląda na chęć zwolnienia przez piłkarzy, Pana Probierza. Są jakieś wstępne słuchy, że zarząd może podjąć na dniach decyzję o jego zwolnieniu. W kręgu następców, wymieniane jest nazwisko Pana Smudy. Ciekawe...

Okay, czas przejść do wczorajszych meczów i wyników:

T-Mobile Ekstraklasa:

Podbeskidzie - Śląsk - TYP: X2 - WYNIK: 1:1 - weszło
Pogoń - Wisła - TYP: X2 z przewagą na 2 - WYNIK 2:0 - nie weszło, ale szczerze powiedziawszy nie martwię się tym. Wiadomo, że ze względu na to, iż jestem kibicem LEGII, w pełni popieram także Pogoń, a tym bardziej odebranie przez nią punktów Wiśle :)

I liga:

Warta P. - Cracovia - TYP: X2 z przewagą na 2 - WYNIK: 2:2 - weszło. Szczerze, myślałem, że będzie czysta dwójka
GKS K. - Nieciecza - TYP: X2 z przewagą na 2[/quote] - WYNIK: 1:2 - weszło

Reasumując, weszły 3 na 4 mecze :)

Moje typy na dzisiaj i trochę głębsza analiza...

T-Mobile Ekstraklasa:

Polonia - Jagiellonia, godzina 13:30 - TYP: 1X z przewagą na 1

Zapowiada się bardzo ciekawy mecz, który na pewno obejrzę. Sprawami podstawowymi jest powrót na Konwiktorską Smolarka, ale w barwach "Jagi" oraz powrót do składu po pauzie za niewłaściwe zachowanie - Frankowskiego. Ten pierwszy raczej nie zagra dzisiaj w pierwszym składzie, ma jeszcze zaległości treningowe, ale jestem pewien, że w zależności od tego jaki będzie wynik, zagra 25-45 minut. Frankowski pewnie wyjdzie w pierwszym składzie

NIE ZAGRAJĄ

Polonia: Przybecki, Hołota, Kiełb, Todorovski
Jagiellonia: Gusić, Bandrowski, Zahorski, Porębski, Ukah

Jak widać, teoretycznie większe osłabienia w "Jadze". Mnie osobiście ciekawić będzie, kolejny występ Skowrona pomiędzy słubkami Białostoczan oraz Tarnowskiego, jeśli wejdzie z ławki. Obaj przed sezonem przyszli z Radomiaka, a więc z klubu, który rządzi w moim rejonie. Kibicuję w tym meczu Jagiellonii :)

Lechia - Piast, godzina 15:45 - TYP: 1X z przewagą na 1

W Lechii, w ostatnim czasie sporo poważnych kontuzji. Piłkarze pomału wracają do treningów i meczów ale przerwa w grze może zrobić jednak swoje. Do składu powinien wrócić Andreu i Brożek. Z ciekawostek, w kadrze Lechii jest 17-sto letni Łazaj (mistrz Polski juniorów młodszych). Zawodnik ten w jednym meczu juniorskim zdobył... 11 bramek. Wiemy jednak, że piłki juniorskiej nie możemy porównywać z seniorską. Nie mniej jednak, chciałbym zobaczyć go na boisku w drugiej połowie. Jeszcze więcej problemów z zestawieniem składu będzie miał Pan Brosz, opiekun Gliwiczan

NIE ZAGRAJĄ:

Lechia: Hajrapetjan, Bajić, Małkowski, Pietrowski
Piast: A. Jurado, Lisowski, Świerczok, Szumski, Urban, Cuerda

Ruch - Korona, godzina 18:00 - TYP: 1X

Bardzo ciężki mecz do wytypowania. Obie drużyny bardzo dobrze spisywały się w poprzednim sezonie. W obecnych jednak grają dużo poniżej oczekiwań. Zarówno jedna jak i druga ekipa, nie zdobyła jeszcze punktu, ba... nawet bramki. U "Niebieskich" nastąpiła zmiana szkoleniowca, Pana Fornalika zastąpił Pan Zieliński. Myślę, że to może wpłynąć pozytywnie dzisiaj na ich postawę. Problemy zdrowotne miał Zieńczuk i Lewczuk ale prawdopodobnie obaj dzisiaj zagrają. Do kadry Korony wraca zaś dwójka bardzo ważnych i walecznych zawodników. Korzyma powinniśmy zobaczyć w pierwszym składzie, a Kuzerę w meczowej 18-stce. Poza nimi, do składu wraca Lisowski i Małowski. Zabraknie zaś Vukovicia

NIE ZAGRAJĄ:

Ruch: Djokić, Sadlok, Panka
Korona: Szekely, Vuković

I Liga:

Dolcan - Kolejarz, godzina 16:00 - TYP: 1X
GKS Tychy - Olimpia Grudziądz, godzina 16:00 - TYP: 1X
ŁKS - Bogdanka, godzina 16:00 - TYP: X
Okocimski Brzesko - Polonia Bytom, godzina 16:00 - TYP: 1X z przewagą na 1
Arka - Flota, godzina 19:45 - TYP: X2 z przewagą na X

Z ciekawostek:

Dzisiaj... na ringu MMA debiut zaliczy były zawodnik, m.in. Górnika Zabrze, Jacek Wiśniewski :) Przy okazji, polecam artykuł z tym związany z dzisiejszego "Przeglądu Sportowego" , z którego oczywiście mam większość powyższych informacji :)

Tym czasem, jem obiad i lęcę do bukmachera coś "skreślić" za 2zł. :)

PostNapisane: 15 września 2012, 12:43 
Forumowicz

Cytuj:

;) nie no po całości daj za 5 zł, kiedyś jak zaczynałem to miałem przepisaną prawie całą ofertę 10 kuponów po 12 meczów i po 2 zł i tak za 20 zł miałem stres 120 spotkań :rotfl:

PostNapisane: 15 września 2012, 14:29 
Przyjaciel forum

Sporto napisał(a):
Cytuj:

;) nie no po całości daj za 5 zł, kiedyś jak zaczynałem to miałem przepisaną prawie całą ofertę 10 kuponów po 12 meczów i po 2 zł i tak za 20 zł miałem stres 120 spotkań :rotfl:

Ostatnio gram tak bardziej dla zabawy :) Już mi nie wszedł pierwszy mecz, Celtic przegrał z St. Johnstone :P Na drugim kuponie mam 3 remisy,

Pilzno - Sparta
Arka - Flota
Valenciennes - Bordeaux

Nie ma jak gra za 200 zł. , 1-2 mecze. Jak patrzę w ofertę, zawsze są jakieś takie mecze, które można właśnie postawić za taką kwotę. 2 razy wytypowałem wirtualnie po 1 meczu i 2 razy by weszło. Dzisiaj upatrzyłem sobie Real. Grają w Sevilli i czas się w końcu przełamać. Bardzo fajny przelicznik bo 1.6 zł. Za 2 stówki, wychodzi 320 zł. Drugim takim meczem może być wygrana City ze Stoke. Przelicznik 1.7 zł. Wybrałbym jednak Real

Pierwszy mecz Ekstraklasy za nami. Polonia zremisowała z Jagą. Ku mojemu zdziwieniu, pierwszy raz w pierwszym składzie zagrał Tarnowski i zaprezentował się całkiem dobrze

Czas na kolejne mecze. Ja będę patrzył na United z Wigan :)

PostNapisane: 15 września 2012, 14:59 
Forumowicz

Wczoraj był dobry mecz do typowania PSG

PostNapisane: 15 września 2012, 15:43 
Przyjaciel forum

Sporto napisał(a):
Wczoraj był dobry mecz do typowania PSG

Troszkę nie ten dział ;)

Po zobaczeniu wyniku końcowego, w sumie mógłbym też tak napisać ale jeśli chodzi o ligę francuską, to raczej omijam ją jak stawiam za większą kwotę. Sporo jest w niej niespodzianek. Na PSG za większe pieniądze w tym meczu też bym nie postawił, chociażby ze względu na wcześniejsze remisy i specyficzną grę Paryżan. Ale okay, nie wychodźmy za bardzo poza temat :ok:

Lechia do przerwy prowadzi z Piastem 1:0 po bramce Traore :)

PostNapisane: 16 września 2012, 08:19 
Przyjaciel forum

binta napisał(a):
T-Mobile Ekstraklasa:

Polonia - Jagiellonia, godzina 13:30 - TYP: 1X z przewagą na 1

Lechia - Piast, godzina 15:45 - TYP: 1X z przewagą na 1

Ruch - Korona, godzina 18:00 - TYP: 1X

I Liga:

Dolcan - Kolejarz, godzina 16:00 - TYP: 1X
GKS Tychy - Olimpia Grudziądz, godzina 16:00 - TYP: 1X
ŁKS - Bogdanka, godzina 16:00 - TYP: X
Okocimski Brzesko - Polonia Bytom, godzina 16:00 - TYP: 1X z przewagą na 1
Arka - Flota, godzina 19:45 - TYP: X2 z przewagą na X[/b]

Wczorajsze rezultaty:

Polonia - Jagiellonia, godzina 13:30 - TYP: 1X z przewagą na 1. WYNIK: 1:1 - weszło

Lechia - Piast, godzina 15:45 - TYP: 1X z przewagą na 1. WYNIK: 1:2 - nie weszło

Ruch - Korona, godzina 18:00 - TYP: 1X. WYNIK: 1:1 - weszło

I liga:

[b]Dolcan - Kolejarz, godzina 16:00
- TYP: 1X. WYNIK: 1:4 - nie weszło
GKS Tychy - Olimpia Grudziądz, godzina 16:00 - TYP: 1X. WYNIK 2:1 - weszło
ŁKS - Bogdanka, godzina 16:00 - TYP: X. WYNIK: 1:1 - weszło
Okocimski Brzesko - Polonia Bytom, godzina 16:00 - TYP: 1X z przewagą na 1. WYNIK: 1:1 - weszło
Arka - Flota, godzina 19:45 - TYP: X2 z przewagą na X. WYNIK: 0:1 - weszło

Reasumując, na 8 meczów, 6 weszło, czyli średnio. Wczorajszy dzień, ogólnie jeden z najsłabszym w ostatnim czasie, jeśli chodzi o moje typowanie. Postawiłem 2 kupony po 2 zł. w bukmacherze. Na jednym mi weszło 5 na... 10, a na drugim 1 na... 3 mecze :zawstydzony:

Wieczorem jeszcze postawiłem w internecie za 40 zł. na Barcelonę, Real i Milan. Ile weszło ?? 1 na... 3. Mówi się trudno. Takie dni też się zdarzają :)

Moje typy na dzisiaj:

Zagłębie - Widzew, godzina 14:30 - TYP: 1X

Nadzwyczajnie dobrze radzi sobie na razie Widzew, który wszystkie mecze jednak grał u siebie. Jeśli dzisiaj wygra w Lubinie, przyznam, że może być w tym sezonie mocny i zdobyć miejsce w pierwszej piątce. W Lubinie do ostatnich godzin jest walka o to by postawić na nogi Banasia. Nie wiadomo czy zagra też Rakowski. Liczę na bramkę Woźniaka, Jeża lub Sernasa :)

Górnik - Legia - Typ X2 z przewagą na 2

Bardzo trudny mecz czeka "moją Legię". Nie od dziś wiadomo, że w Zabrzu gra się ciężko, szczególnie Legii. Górnik już w poprzednim sezonie pokazał bardzo ciekawą piłkę, którą potwierdza w obecnym. Moim zdaniem, jest to zasługa Pana Nawałki oraz... zarządu, który daje jemu i drużynie spokojnie pracować. W Legii nie zagra Wolski i Vrdoljak. Nie wiadomo czy wystąpi Ljuboja, który sam ma podjąć decyzję czy jest gotowy do grania. Bardzo liczę na "Sagana", kolejny dobry mecz jako defensywny pomocnik - Łukasika oraz boki pomocy, niezależnie kto na nich zagra - Kucharczyk, Radović, Kosecki, Żyro czy Salinas

I liga:

Miedź - Sandecja, godzina 12:15 - TYP: 1X z przewagą na X

Zapowiada się bardzo ciekawy mecz, który szczerze powiedziawszy, chętnie bym obejrzał. W Sandecji nie zobaczymy najlepszego jej napastnika - Aleksandra

Stomil - Zawisza B. - TYP: X2 z przewagą na 2

Myślę, że Zawisza powinna sobie poradzić w Olsztynie. Bardzo mocny i solidny skład sprawia, że są jednym z głównych kandydatów do awansu. Wszystko jednak zweryfikuje boisko

Jeśli zdążę dzisiaj do bukmachera, postawię na nich :)

Utwórz nowy temat Ten temat jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 2631 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44 ... 132  Następna strona

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1