Krychool napisał(a):
Kończy mi się umowa niedługo i zamierzam odejść od tmobile, no i szukam jakiegoś fajnego połączenia tzn. abonament max 69zł i jakiś w miarę tel. Tak żeby za dużo do niego niedopłacić tzn 200zł max. Brał ktoś ostatnio taki abonament w podobnej cenie z jakimś fajnym telefonem?
Wymagania:
1. ekran <4"
2. android
Ma ktoś może HTC Desire 500 albo lg l9? Bo te dwa telefony wydają mi się najbardziej sensowne.
btw, od dwóch lat używam Wave 3, bardzo solidny i porządnie wykonany telefon, obudowa z metalu i to szkło na ekranie też wytrzymałe, wiele razy spadał mi na beton i nigdy mu się nic nie stało. Niestety największy minus wave'ów to bada OS - zero/b. mało aplikacji. Jak ktoś szuka w miarę taniego i solidnego telefonu i nie potrzebuje w nim rozwojowego systemu operacyjnego, to mogę śmiało polecić.
mam ostatnio podobny dylemat, miałem w tmobile abonament 25 zł bodajże, ale ostatnio zaczęło brakować... Chciałem wziąć abonament w okolicach 50 zł i do tego jakiś w miarę telefon, ale nic ciekawego nie ma. Dopłaty do telefonów są ogromne. Sam Pan z obsługi powiedział, że aktualnie bardziej opłaca się wziąć np. abonament za 50zł bez telefonu, ale ma się 2gb internetu, nielimitowane smsy i minuty, bo jak mam płacić 40zł co miesiąc przez 2 lata to sobie kupię fajny telefon na allegro

a w plusie to jeszcze słabsze oferty mają
było coś ostatnio na ten temat w tym temacie? może ktoś ma podobny abonament w innej sieci i może coś polecić? zależy mi na na tym żeby było trochę smsów do "wypisania" i chociaż z 500mb internetu...
niekoniecznie musi to być abonament, może być "na kartę", tylko żeby to rozsądnie cenowo wychodziło.
2 lata temu wziąłem abonamet 25 zł i za 150zł dostałem - uważam - w miarę fajny telefon, teraz nic ciekawego nie widzę...