witam panowie no niestety nikt nie dał mi takich pieniadzy przez okres miesiac czasu przez ktory chciałem sprzedac auto a po miesiacu mowiłem juz ze nie aktualne poniewaz nadarzyła sie okazja odkupienia mojego poprzedniego pojazdu e36 coupe 328 a ze było to najszybsze auto 328 chyba w polsce co potwierdzałwłasciciel po mnie w sprintach z innymi 328 ( w orginale ) poniewaz miało 117tys km przebiegu i uzytkowane przez jedna kobiete nauczycielke 47 lat w niemczech tak ze nie było nawet dobrze dotarte w niemczech serwisowane do ostatniego dnia zakupu przeze mnie to zdecydowałem sie na odkupienie autka od osoby ktorej sprzedałem niestety okazało sie ze rozum nie szedł w parze z rozsadkiem i umiejetnosciami i DRZEWO

otworzyła sie maska i zamiast trzymac kierownice prosto kolega mondrze zjechał na pobocze i bum w jedyne drzewo jakie było ja mu sprzedałem za 30 a on mi 2 lata pozniej( przez rok walczył z ubezpieczalnia i sprzedaza) z przebiegiem 5 tys km wiecej ,za 8tys zł

no i przełozyłem silnik skrzynie pełen board komputer 2 strefowa klime ( a raczej to co z niej zostało poniewaz musiałem dokupic prawie całosc ale przydała sie chociaz instalacja) , dokupiłem tez wal i reszte przełozyłem z mojego silnika wywaliłem gaz i wstawiłem sekwencje zawoli za 4,5 tys zł zostawiłem swoj dyferencjal co pomaga autku troche w sprincie do setki

i mam jeszczewplanie przełozenie kolektora dolotowego z przepływomnierzem z kolanem od 325 ( co czeka juz na pawlaczu )co ma dac po zmianie mapy paliwowej troche ponad 220 km i moment obrotowy w granicach 320 nm najprostrza opcja tuningu tego motoru przez ac schnizer tylko na razie niemam czasu musze ochłonac po przekładce ktora był z deka problematyczna poniewaz w 328 wszystko jest inne oprucz chłodnicy pompy wody i visca jak przyjedzie ktos z was do torunia na zlot to pewnie sie spotkamy pozdrawiam marcin