Witam!!!
Przedstawiam wam swoją betke!
A więc!!Betka jest z 1995roku orginalnie była z silnikiem 1.8 M43.teraz właśnie już ma włożony M52B28 ale jeszcze nie jest zrobiona tak na 100% najgorsze są szczegóły!
M43 sami wiecie że to dobry silnik można na nim jeździć i jeździć ale nie po szaleć!!Dlatego zdecydowałem sie na 2.8!!Udało mi się kupić silnik z automatu z przebiegiem 96tys.km także cukiereczek!!
Z wyglądu nic szczególnego narazie zmieniłem tylko znaczki na Hamann tylnie lampy na Biało-czerwone z M-Pakietu noi oczywiście orginalne felgi Hamann 17cali (opony przód 225x45 tył 235x45 ).Acha noi jeszcze zmieniłem spężyny na sportowe więc siedzi troche niżej.
Założony jest short-shifter produkcji własnej ale udanej naprawde dobra rzecz!
Wydech jest bez przelotów poprostu tylko rura o powiększonej średnicy!
W środku dzieje się troche więcej.Radio z DVD z automatycznym wysuwanym 7calowym ekranem podłączonym do X-Boxa głośniki są orginalne ale NFS-a słychać naprawde przyjemnie szczególnie przy wciskaniu NOS.Zmieniłem kierownice na 3-ramienną , na dniach będzie zakładany pełny komputer pokładowy , kupiłem spojler na klape orginalny z M3 niestety jeszcze nie pomalowany!
To narazie byłoby na tyle.W planach jest M-pakiet , Xenon , barany z M3+kolektor sący z M50 noi szpera!Mysle że wszystko to połączone z lakierem AlpinweiĂ będzie wyglądało pysznie i w dobrym guście!
pozdrawiam i z góry dziękuje za komentarze!!jak tylko bedą nowe foty to dodam!
ps.
szpera juz jest
operacja swap

tak wygladała jak ją kupiłem