witam wszystkich od jakiegos czasu mam problem z autem.jest to e30 m10b18.wykluczylem juz wiekszosc mozliwosci mianowicie zmienilem głowice aprat zaplonowy swiece, kable wn. kopulke palec wtryski..i nie mam pojecia gdzie dalej szukac problemu. objawy wygladaja mniej wiecej tak:silnik na benzynie pracuje tylko po odlaczeniu wtyczki od ssania i to bardzo nierówno kiedy podlacze ją spowrotem podczas pracy silnika delikatnie spada z obrotow ale chodzi nadal.gdy odpalę ja przy zalozonej wtyczce od ssanie silnik zapali ale po chwili gasnie.pewnie szukalbym problemu w ukladzie paliwowym gdyby nie fakt że i na gazie nie pracuje zbyt dobrze(lepiej chodzi ,rowniej ale takze nie ma mocy i nie chodzi idealnie rowno silnik co jakis czas dziwnie 'Drga'(przy pracy na benzynie drga tak caly czas i sa to dosc mocne drgania) dodatkowo zalaczam filmik gdzie mozna posluchac jak pracuje ten silnik jakosc nie jest zbyt dobra ale zawsze cos
http://www.youtube.com/watch?v=7n_jRic9qaUmoze jest w stanie ktos mi pomoc bo naprawde nie wiem juz gdzie szukac problemu..

pozdrawiam