Witam, otóż po przeszukaniu całego działu nie znalazłem odpowiedzi na mój problem, więc postanowiłem napisać nowy temat może ktoś będzie w stanie mi pomóc. Problem zaczął się od zgaszenia auta podczas jazdy, po sprawdzeniu wtyczek, kostek itp okazało się, że pompa paliwa nie działa i należy ją wymienić. Postanowiłem wymienić pompę, auto pięknie odpala ale pojawił się problem nie działających zegarów, otóż po wymianie przekaźników (pompy paliwa, i głównego przekaźnika sterującego silnikiem) zegary odmówiły posłuszeństwa, nie działa mi lewe podświetlenie zegarów, wskaźnik paliwa, obrotomierz i wskaźnik temperatury. Za pierwszym razem robiąc test zegarów wszystko wyszło ok, wskazówki działały ale już po drugim teście nic nie działa. Do tego wszystkiego zamiast przebiegu jest takie jak by "tło" pomarańczowe mrugające jednostajnie ze wskaźnikiem rezerwy paliwa. Obecnie czekam na drugie zegary na podmianke ale zastanawia mnie to czy gdzieś nie zrobiło zwarcia? Jeszcze przez chwilę było tak, że tylko obrotomierz działał a teraz już w ogóle nic.. Miał ktoś podobny problem z mrugającymi kontrolkami i brakiem jakichkolwiek wskaźników? Dodam, że wszystkie bezpieczniki są ok, nigdzie nie ma przepalonych. Pozdrawiam