Witam szukałem jakiś tematów związanych z moim problemem ale nie znalazłem więc pisze temat.
Od dłuższego czasu posiadam e36 318i M40 93r. wszystko zaczęło się od tego ze czasami paliła na 3 gary wymieniłem przewody WN i wszystko ustało na jakiś czas i wtedy to zaczęły się problemy teraz chodzi juz na 2 czasami 3 gary kopułka i palec nowe , pomyslałem więc że to może uszczelka pod głowicą bo zapomniałem dodać ze posiadam Gaz 2 gen. sterownik KME bingo s4 więc wymieniłem tą uszczelkę przy okazji zajrzałem na panewki tez je wymieniłem bo były lekko przytarte wszystko pięknie poskładałem zalałem nowym olejem

aha docierałem również zawory w głowicy ponieważ na 2 cyl. pod zalaniu naftą troche "uchodziło" . i przyszedł czas na odpalenie i co sie okazało że dalej nic auto pod odpaleniu chodziło jak powinno przez jakies 5s po czym na 3 gary , cały czas strzela w kolektor wylotowy . Podłączyłem Becie pod komputer i wyszedł bląd na grupie wtryskiwaczy (wtrysk 2 i 4) był to błąd bodajże 1525 . Co to może być bo slyszałem również że to moze byc centralka od gazu , że ona robi jakies zamieszanie aha dodam że np włanczam zapłon kontrolka czerwona zaczyna mrygac zaczynam kręcić (nie da sie palić na gazie ) kręce i nie odpala a kontrolka od gazu sie zapala że niby auto pracuje juz na gazie, aha i na przekaźniku od pompy paliwa nie ma sterowania - . Proszę o pomoc