Witam posiadam centralny z kluczyka i odkąd kupiłem auto (pare miechów) to centralny wariuje myślałem że mu przejdzie ale jest coraz gorzej (chyba że mam takie złudzenie), mianowicie jak otwieram drzwi to zawsze jest tak że się otwierają od razu zamykają i ponownie otwierają (problem tylko przy zamykaniu z kluczyka jak podnosze rygiel w aucie wszystko działa normalnie), tak samo jest jak je zamykam czasem też zamkne a po chwili sie otworząi tak zostanie. Czy instalacja centralnego na pilota z Alleegro by coś pomogła ?? Czy problem tkwi gdzie indziej ?
Dziękuje za pomoc i pozdrawiam
EDIT : 02.02.2010
Mam nowy problem i nie bede zakładał nowego tematu.
Nie moge otworzyć bagażnika... myślałem że jest zamarznięty ale dziś pożądnie nad nim przysiadłem i nie idzie za cholere go otworzyć. Jak wduszę guzik to zostaje w środku dopiero jak zamkne central jeszcze raz to wyskakuje. Problem jest o tyle większy że mój kluczyk pasuje tylko do drzwi kierowcy i stacyjki (nioe wiem czemu tak jest mam auto pare miesięcy).
Maktoś jakąś koncepcje jak go otworzyć llub ewentualnie co jest nie tak., ( nie ma to jak kupić używane auto

)