Noname ja nie wiem... masz pewnosc, ze czujnik jest ok?... nie wiem jakie ma byc cisnienie paliwa na listwie czy 2.2 to jest norma czy nie... wiem, ze jezeli nie podepniesz pod kompa i nie odczytasz bledow to nie wyeliminujesz czujnika... to moze byc cisnienie paliwa, ale nie musi...
wlozyles czujnik siemens vdo czy chinski?... chinskie tydzien po wlozeniu lubia padac...
PS. Cisnienia sa takie:
5-Series (E34/”new-shape”)
518i with M40/B18 engine . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 3.0 ą 0.06 bars
All other models . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 2.5 to 3.0 bars
Fuel system hold pressure . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 2.1 bars
Fuel pump maximum pressure . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 6.3 to 6.9 bars
Fuel pump hold pressure . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 5.5 bars
Transfer pump pressure . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 0.28 to 0.35 bars
A tu masz wszystko o systemie paliwowym w E34:
http://www.e34.de/tips_tricks/haynes/04.pdf