Witam,
Na wstepie przepraszam za brak polskich znakow, ale niestety nie mam dostepu do swojego komputera i nie mam mozliwosci ich uzywania (dostalem zgode moderatora

). Od wczoraj mam dziwny problem z radiem w moim E39 i niestety na forum nie znalazlem rozwiazania, dlatego zakladam ten temat. Radio, seryjny kaseciak (do tego zmieniarka i telefon). Wedlug VIN: S665A RADIO BMW BUSINESS Radio BMW Business RDS
Otoz radio wczoraj samo zwariowalo, nagle. Objaw jest taki, ze co chwile samo sie przyglasnia i co kilka sekund szuka fal radiowych, znajduje, wlacza radio na chwile i tak w kolko. Po przelaczeniu na plyte tez caly czas zmienia plyte i piosenki. Na wyswietlaczu od komputera tym pod zegarami wyswietla stacje radiowa, a w momencie szukania zmieniajace sie fale.
Szczerze mowiac nie mam kompletnie pojecia, co jest przyczyna takiej sytuacji. Nic nie grzebalem przy radiu, ani nic nie zmienialem. Zastanawiam sie, czy moze pomoc ewentualna wymiana radia, czy tez problem lezy gdzies indziej. Jesli ktos ma jakies pomysly/sugestie to bede wdzieczny. Jutro postaram sie podjechac do specjalistow od Car Audio w okolicy i moze im uda sie rozwiazac problem.
Pozdrawiam.