|
| Zacna persona forum |
 |
Wiek: 43 Posty: 1923 Lokalizacja: Ostrowiec Świętokrzyski Moje BMW: E92 335i, Z3 2,8 FL Kod silnika: N54B30, M52TUB28
|
|
Witam kolegów, wiem że może był kiedyś podobny post ale chodzi mi konkretnie o poprawienie nagłośnienia w E46 z navi 16:9 bez Harmana. Otóż chcę pozostać przy ori radiu bo bardzo mi się wizualnie podoba. W aucie w bagażniku mam tuner radiowy MB54, zmieniarkę i czytnik navi MK4. Ubolewam nad tym że nie ma harmana ale nie moge nigdzie go nabyć pod radio z płaskimi pinami i do coupe. Poprzedni właśniciel wyprowadził jakiś kabel przez modół firmy "Caliber" do duba oraz kabelek od radia do załącznia wzmaka i kable od aku ale wzmaka i suba sobie wziął (także pozostały mi 2 x chinch pod suba).
Otóz mam pytanie - jak podpiać jakiś wzmak pod ten tuner radiowy w bagażniku żeby móc włożyć jakieś ciekawe głośniki (na przód jakieś ciekawe systemy), a tył się zobaczy.
Najbardziej chodzi mi o to jak zasilić wzmakiem dobry system głośnków żeby nie rójnować za wiele w aucie. Ewetualnie proszę o jakieś propozycje głośników na przód.
_________________ Był: - Golf 1,8 MK III - E36 320 coupe - E46 328i coupe - E46 330i FL coupe Jest: - E92 335i - Z3 2,8i FL
|
|