aniołki napisał(a):
Witam
Jak wam się podoba ten sezon w tej serii czy jest nuda czy jest walka na torze było parę wyścigów widać czarnego konia czyli stajnia Audi chce mieć mistrza w marce na ten 2020 rok
Naszym chłopakom nieco idzie powoli to odrabianie strat ale mam nadzieję ze jakiś wyścig ładnie wygrają i przyjdą czasy że całe podium będzie BMW stało....
Widać że bolidy Audi nieco inaczej mają zrobioną podłogę bo nasze bolidy to jakoś nieraz ostro buja widać to było na spa i teraz na Lausitringu...buja nimi jak sztorm na Morzu
Bardzo dobra agresja nadal jest u Glocka ...Witmanna..Linde też pokazuje rogi co niektórym audikom /zastępca Farfusa/....szkoda tylko Spengiego bo jego zastępca szału nie robi w batmobile
Jak oglądam każdy wyścig to ja się zastanawiam czy Audi te pit stopy z mechanikami ćwiczy codzienie po 8 godzin,bo to im wychodzi bajecznie szybko.....chociaż ostatnio się nieco pogubili ale i tak są lepsi
Widać tylko jedną sprawę covid ostro nam namieszał ostatnio i nadal namiesza w sezonie w serii jeden pójdzie szybkom korekte i będzie wygrywał kolejne wyścigi a inny zostanie daleko w tyle....
Ja jestem ciekaw postawy chłopaków w ASSEN/bo na Nurburgu się na pewno obudzą /Zolder też może być ciekawie/ale nadal myśle że fajerwerki beda nasze na Hocku....
Ponownie, ciężko jest być kibicem Kubicy

Niby w treningach jest przyzwoicie, ale jak wiadomo na czasy w treningach nie patrzy się

Po kilku weekendach były 2-3 przebłyski (szczególnie P11 na starcie po kwalach w stabilnych równych warunkach), ale niestety to sporo za mało. Szkoda, bo to taka fajna seria.
No i właśnie poza Robertem, w wyścigach jest całkiem ciekawie. Ostatnio BMW również miało przebłysk, ale jednak słaba jest ta forma. Byłoby miło, gdyby zepsuli Audi pożegnanie się z serią..
W przyszłym roku w DTM mają jeździć auta kategorii GT3. Dla ratowania serii i atrakcyjności widowiska wszystko się przyda, jednak poziom zaawansowania to będzie trochę krok w tył.
renoraines, ale E30stka w tym malowaniu pięknie wygląda.