seba35is Skoro liczy się dla Ciebie maksymalna przyczepność na suchym asfalcie to jak najbardziej dobre oponki
Co do temperatury to mnie uspokoiłeś trochę... bo co zbliżam się do temperatury 120 to wkurzam się, że na torze żadnym jeszcze nie jestem, a tutaj taka temperatura już się robi -.-
Czytam, że masz Icka Wagnera. Na który model się zdecydowałeś? Ja właśnie czaje się nad kupnem Wagnera EVO 2 Competition.
lukasbmw Na ten moment katy pierwsze i drugie mam. Tylko same puchy wywaliłem. Póki co, bo myślę żeby downpipe dołożyć

Czy jest jakiś fajny dźwięk po wywaleniu puch? Brzmi naprawdę rasowo, do tego głośne strzelanie przy zdejmowaniu nogi z gazu, przy zmianie biegów.
Leciałem teraz w weekend A2, a za mną nowy Merc ML63AMG i tak 30 km lecieliśmy sobie. Nota bene - na bramkach dowiedziałem się, że Merc po tuningu na 840 kucy

Ten sam koleś powiedział, że strasznie ładnie 'gada' i w życiu nie powiedziałby, ze pod maską tylko 3,0 L R6. Morał opowiastki tej taki, że wioski nie ma w żadnym wypadku