Czesc,
Nie bedzie to taka typowa galeria z VIN-em i zdjeciami ze zlotow gdyz moje auto torowe mialo ostatnio 'trudne dni', wiec na szybko szukalem jakies bazy, S3 8P, Golf GTI, Leon cupra.... . Lokalnie znalazlem 130i z N52. Jaki jest plan ? Track day-e, wyjazdy na SPA, Nurburgring, Silverstone i wiele innych, w tym roku raczej bedzie ciezko, ale inne tory w UK jak najbardziej tak. Dlaczego ? Bo nie jestem w stanie zbudowac auta na tor w 1 czy 2mies. Auto bedzie tylko jezdzilo na lawecie, dobre kolo, hamulec, zawias, redukcja masy i co tam jeszcze bedzie potrzebne. Jak bedzie bez awarii i auto okaze sie sztos, wtedy klatka + full slick.
E87 jest mi dobrze znane bo juz mialem kiedys takie auto i bardzo chwalilem. Auto ma szpere (torsen), na tor lepsza plytka, ale jest co jest, jakies wahacze z M3, zawias B8 + eibach, inny dolot, ogolnie jeszcze nawet maski nie otwieralem. To jest auto na tor, nie zabawka na zloty.
Jak bedzie was taki temat interesowal, to bede systematycznie jakies wyjazdy z torow czy przygotowania auta na tor pokazywal. Dodam, ze kon pociagowy to tez BMW
Dla mnie temat ciekawy, ale moze byc nudny dla innych takze zobaczymy.