Wierzcie mi lub nie ale kompletnie zapomniałem o przednim zderzaku

oglądałem auta na google grafika i były ładne i czegoś mi w moim brakowało i już wiem ... zderzaka
![Kwadratowy :]](./images/smilies/splash.gif)
tył wymieniłem bo podobała mi się ta czarna listwa na dole, będzie pasować do białej karoserii, dzisiaj zamówiłem już zderzak od m3 jest ładniejszy niż m-pakiet, tył jest co prawda inny w m3 ale przeboleję ważne żeby komponowało się ładnie a czarna listwa to taka drobnostka która zmienia cały tył.
Zderzak oryginalny jest już zapodkładowany i dobrze że nie jest jeszcze pomalowany sprzedam na allegro ktoś pomaluje tak jak będzie chciał a połowa roboty jest już zrobiona, będę potrzebował tylko nowych halogenów kratek i chyba nerek ale nie jestem pewien wygląda na to że pasują oryginalne.
A teraz z ciekawszej części, dzięki koledze byku1600 nabyłem te oto cacuszka

Z-performance 19' tak jak zapewniał kolega byku1600 felgi na żywo są na prawdę wklęsłe i robią mega wrażenie, nie mogę się doczekać jak będą już pomalowane i założone
Ogólnie z tego co widzę kolory jakie wybrałem budzą sporo kontrowersji (albo sposób w jaki to robimy

) to powiem że felgi też będą w tym kolorze, wiem że malowanie auta nie rozbierając go to brzmi jak fuszerka ale mam człowieka który robi to już latami i na prawdę jest dobry w tym co robi, sam doradził żeby go nie rozbierać bo to to samo co anglik nie złoży się tego już tak dokładnie jak fabryka a ja akurat jestem mocno wyczulony na różnego rodzaju szelesty, zgrzyty, nienawidzę tego, przypominają mi się wtedy czasy Renault
Mam jeszcze mały problem z tylnym spoilerem chciałem kupić spoiler Performance ale praktycznie nie jest on w Polsce dostępny a w serwisie kosztuje 1800 zł totalnie ich po...ło to tylko kawałek plastiku ...
a tutaj moje zmagania z przyciemnianiem lamp tylnych, miały być czarne ale zdecydowałem że nie będzie to ładne i postanowiłem tylko trochę je przyciemnić ładnie będzie się komponować z białym lakierem a i lampy nie stracą swojego połysku.

Jeszcze tego nie skończyłem, ale staram się to zrobić dokładnie żeby pęcherzyków nie było zmarnowałem już chyba z 2 metry folii
Następny wpis będzie po pomalowaniu auta.
Pozdrawiam