Dawno mnie tu nie było chciałbym zapodać trochę newsów

pod koniec zeszłego roku urwała mi się klapka od kolektora ssącego ,tyle się zabierałem do wywalenia aż w końcu przypomniała o sobie ,na szczęście od razu domyśliłem się co może tak stukać więc tylko tyle że dojechałem do mechanika i uratowałem tłok i resztę gadżetów .Przy okazji zostały wszystkie usunięte i została założona nowa uszczelka pod głowica nowe świece i parę innych szczegółów .
W zeszłym tyg wymieniłem koło pasowe na nowe, stare niestety już nie dało rady dalej służyć.
Pod koniec Listopada uderzyłem w sarnę na szczęście straty niewielkie maska lekko się wgięła w okolicach nerki i popękał lekko lakier ,nerki rozsypały się na części pierwsze .Lecz tego samego wieczoru podskoczyłem do znajomego lakiernika który prowizorycznie wyprostował maskę pokleił nerki i psikną szprejem przez zimę to musi wystarczyć .Jeśli ktoś o tym nie wie nie domyśli się że jest coś nie tak .
Tutaj autko na chwilę obecną niestety stalówki BMW 17" :

Można zauważyć szkody po sarnie (chciałbym podkreślić że sarna nie przeżyła tego zderzenia) :

Nowe nerki z grubą listwą zostaną założone na wiosnę przy naprawianiu maski na tip top :

Do auta wpadły też nowe kółka od BMW E90 Styling 225 wymiary 2x8j, 2x9j 19" Opony przód 215/35/19 tył 225/35/19 :

Brakuje dekielków ale na pewno wpadną z logiem bmw w ciemnej kolorystyce

Tył z dystansem 2cm taka , oczywiścię jest to opcja z gwintem który wpadnie na początek sezonu do auta na 100% !!! :

Gadżety jakie znajdą się w aucie w najbliższym czasie to tłumik najprawdopodobniej rm3 , gwint nie wiem do końca jeszcze jakiej firmy czas i $ to pokażą
Z góry sory za jakość zdj ,robione na szybko telefonem