ULLISSES napisał(a):
1. Czyli uprawnienia admina masz.
tak ale tylko na profilu Admina lub na zony,nie mam pojecia jak to sie stało że ona odzyskała prawa a ja nie
ULLISSES napisał(a):
2. Drugi skrypt ubija explorer.exe (pulpit, menu start) żeby móc skasować robactwo które odpala się razem z nim. Po zakończeniu skryptu pulpit powinien wrócić.
aha,czyli to tak ma być?bo myslałem że cos sie zrypało i bałem sie tego od nowa odpalać żeby czegos znowu nie skopać,jak juz wróci pasek startu to towyłaczyc normalnie,tzn zamknąć to okienko?
ULLISSES napisał(a):
3. Musiałeś kliknąć jakąś reklamę.
powiem Ci głowy nie dam że nie,mozliwe,najwyżej sprubuje jeszcze raz
ULLISSES napisał(a):
Najlepiej odinstaluj to, co zainstalowałeś.
zrobione
ULLISSES napisał(a):
4. Przy starcie wybiera się typ płyty do nagrania. Widocznie wybrałeś zły.
wybrałem "płyta audio" no bo przecież pliki mp3 to tez pliki audio,czyli wybrac "plyta z danymi"?
a co do Ad.5 to chyba wsio potrzebne z tego co piszesz,uzywam telefonu SE zeby łaczyć sie z kompem
Ty weź mi jeszcze powiedz z tym notatnikiem ocb,jak klikne jakis plik textowy to wyskakuje monit jakiego programu chcę użyć do otwarcia pliku,nigdy tak nie było i musze wybierać wordpada nawet jak plik jest "notatnikowy" ze tak sie wyraże,dlaczego tak sie dzieje?dosyc często uzywam notatnika i z deka mnie to denerwuje
dobra bede działał dalej,dzięki raz jeszcze

dobra juz ostatni raz edytuje,bo wlasnie mecze sie z tym antyvirusem i znowu jakies cyrki są

no wiec tak:
ściągnął sie elegancko,miales racje kliknąłem nie tam gdzie trzeba,no i gdy włączam instalke,wsio ok,rozpakowuje sie i wogole baja i po rozpakowaniu wyskakuje monit

obojętnie co wybiore,siebie,Admina czy zone wywala to:

jazysz coś z tego?

bo ja nic a nic