BMW Sport

Forum dyskusyjne fanów marki BMW

Ogłoszenia
Teraz jest 17 lipca 2019, 17:33

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 [czas letni (DST)]




Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 56 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: STALKER:LOST ALPHA prośba
PostNapisane: 23 lutego 2015, 11:57 
Offline
Zacna persona forum

Posty: 1110
a instalowałeś poprawkę patch 1.3002

informacja sugeruje że exe nie jest pod system Win32, więc pewnie pod Win64
wrzuć skriny wszystkich zakładek z programu CPU-z

no i poczytaj co wujek g. na ten temat myśli, ktoś chyba miał już taki problem https://www.google.pl/search?q=xr3da.ex ... ha&spell=1


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
 Tytuł: Re: STALKER:LOST ALPHA prośba
PostNapisane: 23 lutego 2015, 12:10 
Offline
Uzależniony od forum :)

Wiek: 36
Posty: 6394
Lokalizacja: Radom
Moje BMW: E90 2.0d
Kod silnika: M47N2
Garaż: http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=119539 BMW E39
http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=55&t=164448 AUDI 80
Bury napisał(a):
a instalowałeś poprawkę patch 1.3002
nie
Bury napisał(a):
programu CPU-z
co to jest?


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
 Tytuł: Re: STALKER:LOST ALPHA prośba
PostNapisane: 23 lutego 2015, 12:16 
Offline
Zacna persona forum

Posty: 1110
sprawdza konfigurację sprzętową http://www.programosy.pl/program,cpu-z.html

zapytaj się osób które to zainstalowały na jakich są systemach
niby xp, vista i 7 bez uwzględnienia bitów


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
 Tytuł: Re: STALKER:LOST ALPHA prośba
PostNapisane: 24 lutego 2015, 09:43 
Offline
Uzależniony od forum :)

Wiek: 36
Posty: 6394
Lokalizacja: Radom
Moje BMW: E90 2.0d
Kod silnika: M47N2
Garaż: http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=119539 BMW E39
http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=55&t=164448 AUDI 80
Bury, ściągnołem tego patcha ale plik jest w formacie PART,jak to otworzyć? :zdziwko:
Cytuj:
Pliki PART skojarzone są z eMule Plus Partial Download (eMule Team), eDonkey Partial Download (MetaMachine), Partial Go!Zilla Download oraz FileViewPro.

Cytuj:
Najszybszym i najłatwiejszym sposobem otwarcia plików PART jest dwukrotne kliknięcie na nich. Ten sposób pozwala inteligencji Windows wybrać odpowiednie oprogramowanie do otwarcia danego pliku PART.
no tak,to otwiera jakis odtwarzacz video :mur:

nie ogarniam :zakrecony:


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
 Tytuł: Re: STALKER:LOST ALPHA prośba
PostNapisane: 24 lutego 2015, 10:35 
Offline
Zacna persona forum

Posty: 1110
instaluje się tylko pliki exe. Part wklej do folderu z grą miedzy inne pliki, najlepiej wszystko co wypakowałeś


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
 Tytuł: Re: STALKER:LOST ALPHA prośba
PostNapisane: 24 lutego 2015, 10:51 
Offline
Uzależniony od forum :)

Wiek: 36
Posty: 6394
Lokalizacja: Radom
Moje BMW: E90 2.0d
Kod silnika: M47N2
Garaż: http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=119539 BMW E39
http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=55&t=164448 AUDI 80
Bury, no dobra ale to jest "goły" plik,nie ma tam żadnych exe,ani nic nie rozpakowywałem,wygląda tak:
Obrazek
kopiowanie go do folderu z grą nic nie daje,nadal wyświetla sie ten sam monit co wcześniej


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
 Tytuł: Re: STALKER:LOST ALPHA prośba
PostNapisane: 24 lutego 2015, 10:51 
Offline
Zacna persona forum

Posty: 1110
cytat jakiegoś kolo:
Po zainstalowaniu gry i patcha 1.3002, nie należy uruchamiać gry po rosyjsku, lecz wgrać polonizację. Wtedy jest angielskie menu, a w nim nawet mnie, angielskiego nie znającego, łatwiej się poruszać.

I jeszcze to. Jak ściągnąłem paczkę z 1.3002, to miałem w środku instalatora do 1.3001, paczkę z 1.3001 i drugą z 1.3002. Może przy innych hostingach tego nie ma.

Uruchomienie widocznego instalatora, powoduje zainstalowanie v.1.3001.

A by dostać oczekiwaną v.1.3002, należy extrachować paczkę v.1.3002 i uruchomić znajdujący się w niej właściwy instalator.


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
 Tytuł: Re: STALKER:LOST ALPHA prośba
PostNapisane: 24 lutego 2015, 11:00 
Offline
Zacna persona forum

Posty: 1110
637Mb http://dl.oblivionlost.pl/lostalpha/PAT ... 1.3002.exe


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
 Tytuł: Re: STALKER:LOST ALPHA prośba
PostNapisane: 24 lutego 2015, 15:55 
Offline
Uzależniony od forum :)

Wiek: 36
Posty: 6394
Lokalizacja: Radom
Moje BMW: E90 2.0d
Kod silnika: M47N2
Garaż: http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=119539 BMW E39
http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=55&t=164448 AUDI 80
Bury napisał(a):
ściągnąłem,zainstalowałem,ten plik wyglądał inaczej,miał normalna ikonke lost alphy ale tez był...sam :/ no i po zainstalowaniu prosi mnie abym od nowa uruchomil kompa co też uczyniłem i odpalam lost alphe,ku mojemu zdziwieniu nie ma monitu,pokazuje sie ekran startowy LA migneło mi przez sekunde "please wait" i.....NIC :( po prostu nic sie nie dzieje :D mało tego jeszcze mi kompa zresetowało ale to juz chyba raczej nie od tego patcha bo to juz mi sie wcześniej zdarzało,nie wiem co robie nie tak :/

taki plik jeszcze znalazłem w folderze z grą,podejrzanie mi to wygląda :chytry: może tu jest jakis problem?
Obrazek


Ostatnio edytowano 24 lutego 2015, 16:20 przez ///yogi, łącznie edytowano 2 razy

Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
 Tytuł: Re: STALKER:LOST ALPHA prośba
PostNapisane: 24 lutego 2015, 16:46 
Offline
Zacna persona forum

Posty: 1110
a zainstalowałeś to

Obrazek


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
 Tytuł: Re: STALKER:LOST ALPHA prośba
PostNapisane: 25 lutego 2015, 11:26 
Offline
Uzależniony od forum :)

Wiek: 36
Posty: 6394
Lokalizacja: Radom
Moje BMW: E90 2.0d
Kod silnika: M47N2
Garaż: http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=119539 BMW E39
http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=55&t=164448 AUDI 80
Bury, tak,instalowalo sie to jak instalowałem grę i tak samo jak patcha instalowałem,jeszcze oprocz tego instalowaly sie jakies DivX'y czy cos takiego


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
 Tytuł: Re: STALKER:LOST ALPHA prośba
PostNapisane: 25 lutego 2015, 11:39 
Offline
Zacna persona forum

Posty: 1110
STALKER_LostAlpha_Patch_v1.3003.zip - to jakiś inny mod bo 03, spróbuj z tym

http://www.moddb.com/downloads/start/72746/all


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
 Tytuł: Re: STALKER:LOST ALPHA prośba
PostNapisane: 25 lutego 2015, 12:37 
Offline
Uzależniony od forum :)

Wiek: 36
Posty: 6394
Lokalizacja: Radom
Moje BMW: E90 2.0d
Kod silnika: M47N2
Garaż: http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=119539 BMW E39
http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=55&t=164448 AUDI 80
Bury, dobra sprobuje to tylko 15min,ale tak to mozna probowac w nieskonczoność,przeciez tych modów to jest troche,jak ten nie zadziala to chyba sie poddam :/

zrzuty z CPU-Z bo prosiles zebym wrzucił,szalu nie ma z tym moim kompem ale wszystkie stalkery chydza to i LA powinna :chytry:
Obrazek
Obrazek
Obrazek

o patchu napisze pozniej bo musze wyjść


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
 Tytuł: Re: STALKER:LOST ALPHA prośba
PostNapisane: 25 lutego 2015, 13:49 
Offline
Zacna persona forum

Posty: 1110
uruchomiłem stary komp z Win32 XP SP3 Framework 2.0 i na tej poprawce 1.3002 tylko się pokazuje uruchomienie gry i wyskakuje błąd


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
 Tytuł: Re: STALKER:LOST ALPHA prośba
PostNapisane: 25 lutego 2015, 15:25 
Offline
Uzależniony od forum :)

Wiek: 36
Posty: 6394
Lokalizacja: Radom
Moje BMW: E90 2.0d
Kod silnika: M47N2
Garaż: http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=119539 BMW E39
http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=55&t=164448 AUDI 80
Bury, no niestety :/ na tym patchu jest to samo co na tamtym,czyli ekran startowy,przech chwile "please wait" i 0 reakcji na cokolwiek,dobra chyba sobie daruje ta Lost Alphe,nie jest mi widocznie dane w to pograć :zalamany: temat chyba do kosza bo nikt tu raczej nic nowego nie wykmini,ciekawe czy by mi to na lapku poszło,bo mam jeszcze lapka z win 8.1,tez karta intela ale to juz nowa z zeszlego roku,4MB ram,hmm? :zdegustowany: ciekawe


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
 Tytuł: Re: STALKER:LOST ALPHA prośba
PostNapisane: 25 lutego 2015, 15:55 
Offline
Zacna persona forum

Posty: 1110
możesz wypróbować inny komputer albo wgrać drugi system, Viste lub 7, Twoja płyta główna ma do nich komplet sterowników. poza tym możesz zainstalować do 8G ramu DDR2 i kartę grafiki coś od GeForce 8800 GS lub od GeForce 9600 GT, no i do tego zasilacz. wydatek z 200-300 zł.

https://www.youtube.com/watch?v=d81ycHQyrBQ

a to Twoja karta grafiki, na oko daje jej 3DM06 200pkt, GT 8600 ma z 5000pkt

http://gpuz.techpowerup.com/12/07/10/e6f.png


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
 Tytuł: Re: STALKER:LOST ALPHA prośba
PostNapisane: 25 lutego 2015, 16:08 
Offline
Uzależniony od forum :)

Wiek: 36
Posty: 6394
Lokalizacja: Radom
Moje BMW: E90 2.0d
Kod silnika: M47N2
Garaż: http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=119539 BMW E39
http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=55&t=164448 AUDI 80
Bury napisał(a):
wgrać drugi system, Viste lub 7,
Bury napisał(a):
możesz zainstalować do 8G ramu DDR2 i kartę grafiki coś od GeForce 8800 GS lub od GeForce 9600 GT, no i do tego zasilacz
a tam nie bede zmienial kompa tylko po to żeby w to zagrac z reszta i tak mam w planach kupno mocniejszego w najbliższym czasie to zostawie sobie gre na niego,dzieki z pomoc,pozdrawiam


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
 Tytuł: Re: STALKER:LOST ALPHA prośba
PostNapisane: 25 lutego 2015, 17:54 
Offline
Zacna persona forum

Posty: 1110
odpaliło mi gierkę na Vista 32, jakieś dema są w sieci do pobrania, ale i tak Ci nic nie da bo masz 1G ramu.
zachowaj grę i patch 1.3002


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
 Tytuł: Re: STALKER:LOST ALPHA prośba
PostNapisane: 26 lutego 2015, 10:06 
Offline
Uzależniony od forum :)

Wiek: 36
Posty: 6394
Lokalizacja: Radom
Moje BMW: E90 2.0d
Kod silnika: M47N2
Garaż: http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=119539 BMW E39
http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=55&t=164448 AUDI 80
Bury napisał(a):
odpaliło mi gierkę na Vista 32
hmm? :/ no popatrz,to ciekawe,moze to jednak wina sprzętu?ile masz ramu na tej viście?


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
 Tytuł: Re: STALKER:LOST ALPHA prośba
PostNapisane: 26 lutego 2015, 13:07 
Offline
Zacna persona forum

Posty: 1110
może i sprzętu. u mnie na laptopie z 2007 r z Vistą Home 2g ramu odpala, a na PC z 2002 r. z 1g ramu nie odpala ani na XP Profesional ani na Viście Ultimate.


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 56 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona


Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 [czas letni (DST)]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL