tomaszeklolek napisał(a):
minus to niestety wiek samochodow i bardzo znikoma ilosc egzemplarzy godnych uwagi. e32 na pewno jest wygodniejszym samochodem chociaz mi w e34 miejsca raczej nie brakuje a komfort w niektorych nowych samochodach o wiele gorszy. Ceny czesci do najtanszych nie naleza mimo uplywu lat chociaz sa do zniesienia. Niestety najwieksza wada bmw to poprzedni wlasciciel. Musisz sporo pojezdzic i szukac.
Moja rada kazdy bedzie polecal ci tym czym jezdzi hehe wiec lepiej rozgladaj sie za obydwoma samochodami i ogladaj, wybierz tego ktory bedzie w najlepszym stanie technicznym. Jak kupisz grata to zeby to mialo rece i nogi w rok wpakujesz w niego o wiele wiecej kasy niz za niego zaplaciles.
E32 powinienes znalesc z lepszym wyposarzeniem. Jesli masz dwa podobne silniki duzej roznicy w spalaniu nie ma pomiedzy modelami
Automatem jezdzi sie wygodniej, tylko teraz pytanie czy w takim samochodzie automat moze pracowac poprawnie i nie bedzie wkurzac? czy nie bedzie z nim problemow? chyba lepsze rozw. to manual chociaz jesli znajdzies niezle pracujacy automat przy duzej pojemnosci nie ma problemu
![Kwadratowy :]](./images/smilies/splash.gif)
Jesli lubisz duze samochody na pewno nie mysl o e36, ja tam mam klaustrofobie, chociaz jak ostatnio mialem okazje przejechac sie e38 i wsiadlem do e34 rowniez czulem sie klaustrofobicznie
Rozumiem, lecz zarówno w przypadku e34 jak i e32 wiek jest duży więc nie robi mi różnicy. Jak wyglądają ceny jeśli chodzi o wymiane drazkow, klockow itd itd? Porownywalnie?
Również jestem za manualem, ale niestety\stety sporo e32 go nie posiada, a bawic sie w przerobki tez mi sie raczej nie widzi ;/
Co do E32 niestety ale mam takie widzi misie, że musi być zielona z jasnym środkiem i na pewno nie będzie to 1 lepszy szrot za 3 000zł i na pewno nie kupie 1 lepszej. Będzie selekcja w której mam nadzieje forumowicze również mi pomogą

Kwota jaką będę chciał przeznaczyć na auto będzie ~6-7 000zł
W takim razie dalej czekam na ZA i PRZECIW E32\E34