Sylwek_ch napisał(a):
na lakierze takie rzeczy
gratuluje odwagi
Kusownik napisał(a):
i gratuluje odwagi
DanyU napisał(a):
ja bym się nie odważył
Do odważnych świat należy

pozatym napewno są sposoby, żeby się tego pozbyć jakby trzeba było - zaznaczam, że nie zamierzam
Błotnik faktycznie jest "popsiuty", jednak już myślałem nad jakimiś przejściami
przemo78 napisał(a):
Radek zrób fotokę w dzień, jest nieźle nie mniej jednak chyba bym się pokusił o inny kolor mazaczka bo teraz mało się odznacza całość, powinno być bardziej z kontrastem, ale zwalam to na karb fotki
Mogłeś tą pajęczyne skończyć na załamaniu nad kolem jak to jest w przypadku reszty, że łuk jest czysty, no chyba, że zamierzasz to uzupełnić
Sharpie ma to do siebie że przy pomylce można zawsze przerobić proejtk i nikt się nie kapnie że coś poszło nie tak
Wieczorem, faktycznie mocno to nie kontrastuje - w śłońcu strasznie mocno
Niestety czarny i złoty to jedyne kolory, które będą pasować do całości jaką sobie wymyśliłem!
Możliwe, że na łuku pojawi się jakiś napis, raczej nie zostanie puste!
No tej strzały chyba już nie naprawie za mocno, zobacze co uda mi się wykombinować! Niestety dopiero w weekend będę miał czas chyba żeby dalej pojechać z tematem.
marcin1341 napisał(a):
No włąśnie sie zastanawiałęm he he i w photoshopie chyba go troche przyprostował :p
Nic nie prostowałem
przemo78, Projekt znany i lubiaaany
Dejmon napisał(a):
a mi się nie podoba jeszcze na felgach jakoś to wygląda ale na błotniku tragedia.
Sam kolor felg też IMO gorszy niż był.
Za to GLEBA (nie doczytałem jaki gwint założyłeś TA?)
To już jest kwesia gustu

Przy tego typu modach raczej dla połowy będzie rewelacja, dla drugiej tragedia. Na szczęscie ja należę do tej pierwszej! Pozatym wiesz jak to mówią: nie ważne jak, ważne że się mówi
Gwint Fk ak-street.

MaTiMa napisał(a):
the best from the best
zdecydowanie ładniejszego compiego tutaj nie widziałem (jeszcze)
Dzięki! A co najlepsze - ja jeszcze nie skończyłem
fr33dom napisał(a):
Razi brak dystansów z tyłu, ale wygląda naprawde świetnie. Mpakiet jest nudny w compacie. Pomyśl nad czym innowacyjnym
Dystanse na 100% wrócą, musisz mi dać ze 2 tygodnie pewnie, jeśli chodzi o M-pak..
Poważnie rozważałem zakup - pojawił się kompletny przód na allegro, jednak dzisiaj widziałem Compiego na m-paku na żywo i stwierdziłem, że to nie jest to czego chcę! Będzie innowacyjnie, jednak muszę najpierw ogarnąć kilka innych spraw..