Wybaczcie, że wszystkim nie odpowiadam, ale większość opinii się powtarzała, więc zawrę wszystko w jednym poście.
Chycu napisał(a):
czarno-czarność tej e30tki daje fajny klimat lat `90 i starej germańskiej szkoły, ale z drugiej strony trochę wioską zalatuje. Koniec końców ja bym odczernił lampy i nerke, bez mt2 wrzuciłbym koła 16', borbet A i byłby sztos jak dla mnie
P.S. sapphire?
No cóż, lampy z tyłu faktycznie tak sobie wyglądają, bo są zmatowiałe, lakiernik coś wspominał, że mógłby je bezbarwnym walnąć. Może założę ori, bo mam na stanie na próbę. Nerka na pewno czarna zostanie, lampy przód raczej też, ew. seria wleci. Zwykła bh jakoś mnie nie przekonuje - albo grubo albo wcale.
Mateusz118 napisał(a):
Dobra robota
Lampy przód zmień na black hella lub serie, nocą da się jeździć z taka lampa ?
Kasa nie mała ale efekt jest warty tych pieniędzy

Jak już pisałem lampy świecą lepiej niż stare wypiaskowane ori.
forest napisał(a):
Jigsaw auto wyglada pieknie. Kolor najlepszy. Tak jak koledzy pisza daj jej ladne kolo - ja bym tu widzial bbs rs na polerowanych szerokich rantach do tego nowe ori lampy z przodu black hella. Na koniec wisienka na torcie powinien byc srodek. Widzial bym tu nowo obszyte wnetrze w bezowym kolorze na sportach i kierce m technic
Jeżeli chodzi o koła - tak jak pisałem mi się podobają, a dopiero co zainwestowałem w nie kawał monety. Także na ten sezon zostają, na następny może coś klasycznego wezmę pod uwagę, ale osiągi też są ważne - chciałbym coś lżejeszego. No i zostaje 4x100, a to problem zwykle w doborze.
Jeżeli chodzi o wnętrze to raptem kilka lat temu było obszywane i jest w zbyt dobrym stanie by to zmieniać, a i mi się podoba. No i nie wiem, czy w przyszłym roku nie zmienię auta, a teraz są inne priorytety - chcę wyciągnąć jeszcze maks osiągów z tego 2.8 w rozsądnym budżecie.
WitoM napisał(a):
Ja póki co galerii M4 nie planuje bo jestem zajęty słuchaniem dziwieku silnika z głośników
Argumentum ad maiorem:
DamianTra napisał(a):
Kolego jestem inzynierem. Naukowcem. Nie bazuje na sci-fi, autobiografiach czy jakiejkolwiek nie naukowej literaturze w celu wyksztalcenia swiatopogladu...