umnie bylo inaczej poprzez peknieta gume moje obroty rosly do conajmniej 3tys na minute jak byla zimna to maial strasznie duze trudnosci zeby odpalic dobiero jak odpalila i potrzymalem ja na gazie wtedy sie ozgrzala i ciagnela cieple powietrze i nie gasla a paliwa wciagala mi tyle jak rosyjski czolg , bylem u mechanika jedneo i drugiego kazdy twierdzil ze to kopula ze kable masakra mysle sama kopula kosztowala jakies 150 uzywka gdzie palec a gdzie robocizna masakra wiec w sobotnie popoludnie zerknolem sam i odziwo zobaczylem peknieta gume na zakrecie, po zalataniu dzior zaczela chodzic jak nowa .
Jak zobaczysz ze w kablach zaczyna sie robic osad wymien bmw nie lubi zanieczyszczonych kabli tam ma plynac prad nie smieci . Nie uwierzysz ale w mojej e46 padly mi kabe. Pierw zapalila mi sie kontrolka check engine olalem ja bo wyczytalem ze to moze sie zdarzyc po tym jak zatankujesz zle paliwo, ale po jakims czasie tak mi zaczela kulec, zaczelem sprwdzac kable osad na kablu i przebicie ktore kopalo mojego tescia

wskazalona to ze czas wymienic kable.
do roboty wymien kable i bedzie dzialac jak nalezy.