Witam wszystkich użytkowników forum i serdecznie pozdrawiam 

Mam na imię Roger,mam 22 lata mieszkam w Ciechocinku jestem w stałym związku od 3 i pół roku a od 1 i 7 miesięcy w narzeczeństwie 

Jestem studentem III-roku Filologii Angielskiej specjalizacja-Tłumacz,studiuję na PWSZ we Włocławku 

Moja przygoda z BMW zaczęła się niedawno 

ponieważ 11.08.2011 kupiłem swój pierwszy samochód 

(z pomocą finansową rodziców) lecz pod jednym warunkiem BMW było zakupione 

a mianowicie że przez cały poprzedni rok uzbieram na rejestracje swego autka i jego utrzymanie a więc dozbierałem i .... wybór padł na BMW E36 ALPINEWEISS III 1995r Wersja COMPACT 

zakupione było 11.08.2011 i od razu wziąłem się za papierkową robotę.BMW zostało już zarejestrowane i ubezpieczone i od 25.08.2011 jeżdżę nim po szosach 

Jestem bardzo zadowolony z tego autka jak narazie na 100km spala mi około w trasie 5-6 a w mieście 7-8.5 literków a jest to wersja z silnikiem m43 na łańcuszku poj. 1.6i.Tata mnie uprzedzał że Będę Miał Wydatek a ja na to odpowiedziałem że Będę Miał Wygodę hehe 

i się nie myliłem 

mimo że autko niby jest małe w cale tak nie jest jest długie na 4m 21cm a jestem wysoki mam 193 cm wzrostu.Od pierwszego wejrzenia zakochałem się w tym aucie 

Galerie zdjęć oczywiście zrobię jak tylko zapoznam sie z procedurami wstawiania zdjęć( uprzedzam jak narazie troszkę wkładu finansowego i czasowego będę musiał w nią włożyć 

ale to wszystko w swoim czasie 

Galeria już niedługo proszę potem o ocenę  autka i możliwe podpowiedzi co do modyfikacji oraz wyglądu autka 

aha mam pytanko do szanownych forumowiczów czy ktoś by był tak miły i rozkodował mi pełny kod VIN ?? będę bardzo wdzięczny 

VIN WBACG11060KD27746