Gumiś,
Wiem, że mega odkop ale sprawa jest..
Mam teraz 2x accorda V (rover 600) i myślę o zmianie auta na e34/e39..
Ciągnie mnie z powrotem do BMW i nie mogę nic na to poradzić
Do Hondo/Rovera mega przywykłem no i w tym co mam teraz jest 2.0T ~250 - 280kM + szpera LSD, mega zadbane skóry, klima, full elektryka, 176kkm i waham się nad zmianą na BMW.. Możesz się wypowiedzieć jak się ma jedno do drugiego tj. BMW do H ?
Bo w moim poza brakiem RWD (LSD w FWD jakoś nadrabia) strasznie irytuje mnie hałas we wnętrzu .. Normalnie jadąc 150km/h nie można bez podniesionego głosu gadać z młodą a co dopiero przez telefon

.
Jak ma się sprawa w e34/e39 ? Bo kupić jakaś np. e34 z przebiegiem rzędu 250kkm+, pewnie w nie najbogatszej wersji (no chyba, że dorwe dobrą 530/540), rudą no i latkami też może być błędem tęsknoty za marką .. I kupie a potem wcale nie bedzie lepiej i tylko będę żałował.. Wiem, że wszystko zależy od stanu faktycznego kupowanej sztuki ale mówmy o w miare zadbanej sztuce.. Można się spodziewać jakiejś większej różnicy ?? Czy w e34 też jest relatywnie głośno ? Wiem, że tam są podwójne uszczelki ale e34 to ja już z kilka lat nie śmigałem a innymi BMW kumpli jeżdżę sporadycznie po mieście raczej ostatnio i brak mi porównania.. Wiem, że lekki OT ale szukam pomocy