Dawno nic nie pisałem, a praca idzie pełną parą gdy tylko mam wolny dzień na razie tylko na przedsmak jedno zdjęcie jak skończę wnętrze na cacy to dodam wszystkie zdjęcia co i jak

Wywaliłem stary dywan był podarty, kupiłem zaślepkę podłogi bo był zgnita, zeszlifowałem nalot rudej na podłodze odziwo nie było żadnej dziurki !!!

A byłem przygotowany na spore spawanie, pomalowałem podkładem antykorozyjnym, za konserwowałem i na koniec wygłuszyłem matami Bolla. Zamontowałem nową deskę po lifcie, zamontowałem radio Alpine z bursztynowym podświetleniem pod kolor, zamontowałem licznik w milach + pomalowałem wskazówki na czerwono. Wyczyściłem każdy zakamarek itp... Odświeżyłem tylną półkę bo była wyblakła od słońca. Praktycznie całe wnętrze będzie zmienione
Teraz kolejną rzeczą która wpadnie to będzie kompletna tapicerka czarna m3 z daszkami, lampkami itp.. Oraz poluję na kierownicę serducho. Nowy dywan czarny czeka na montaż bo muszę wiązkę na nowo taśmą materiałową okleić, jak widać nie ma szmaciarstwa wszystko jest robione powoli, a dobrze.