Regulamin działu
Drogi forumowiczu, przed założeniem nowego tematu proszę o skorzystanie z opcji szukaj.
Jeśli to nie przyniesie efektu i nie uzyskasz odpowiedzi na twoje pytanie. Możesz założyć nowy temat. Proszę jednak o poprawne tytułowanie tematów,posty o tytułach "Pomocy " będą poprawiane bądź usuwane.
Proszę również o poprawne tytułowanie tematów:
[Exx] Tytuł tematu
Tematy źle nazwane, będą usuwane, bez komentarza ani informacji.
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 3 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
Vinci6
|
Tytuł: [F36] Carplay w BMW serii 4 Gran Coupé 430i xDrive 2019 Napisane: 20 kwietnia 2023, 14:10 |
|
|
Poszukaj zanim zapytasz |
|
Witam, chciałem aktywować CarPlay w moim BMW serii 4 Gran Coupé 430i xDrive. Salon poinformował mnie, że nie ma możliwości aktywacji w moim samochodzie. Znacie jakiegoś szpeca który mógłby to sprawdzić, zrobić?
Dzięki!
|
|
Góra |
|
|
cursor
|
Tytuł: Re: Carplay w BMW serii 4 Gran Coupé 430i xDrive 2019 Napisane: 27 kwietnia 2023, 06:39 |
|
|
Specjalista |
Posty: 2695 Lokalizacja: Racibórz(śląsk) Moje BMW: Vectra B Kod silnika: X20XEV
|
Podeślij VIN
_________________ Jeśli udzielam się w temacie, to proszę nie pisać mi PW. Lepiej problem rozwiązać w danym temacie. Może przydać się jeszcze komuś innemu w przyszłości
|
|
Góra |
|
|
Vinci6
|
Tytuł: Re: Carplay w BMW serii 4 Gran Coupé 430i xDrive 2019 Napisane: 27 kwietnia 2023, 21:22 |
|
|
Poszukaj zanim zapytasz |
|
Niestety okazało się, że nie mam anteny wifi;/ Zna ktoś kogoś kto mógłby takową sprawnie podłączyć? Krk, Kielce, Waw?
|
|
Góra |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 3 ] |
|