Cytuj:
Nie rozumiem Twojego wywodu na temat tego iż Twoi koledzy mają droższe sprzęty firmy Peing (czy jak to się tam pisz) i twierdzą że nie grają, ehhh kto za takie pieniądze kupuje Peyingi, to w w ogóle nie gra

Kupili, wydali troche kasy i teraz żałują, ja chce powiedzieć tylko tyle ze za taką kase jaką przenaczyłem na ten sub (140zł) nie kupi sie w zyciu nic lepszego! i tyle, gdybym chciał sie scigać z ludzmi kupującymi sprzet za 1tyś zł to bym kupił za 2 tyś co za problem? tylko po co? jeśli mi w zupełności wystarcza ten sub, ma on sluzyć mi a nie innym.
Cytuj:
kuba83bb, Jak można porównywać głośnik z firmami "krzak" które są jeszcze gorszym badziewiem

O czym ty mnie chcesz przekonać ? Że nie słyszałeś jak gra "prawdziwy" sub w samochodzie?
Druga sprawa... do kina domowego się on nadaje... ale nie do samochodu... ale nie każdy to rozumie

I nigdy nie porównałbym go z głośnikiem za 300zł... bo i tak nie ma co porównywać... Opanuj emocje i przyznaj się do porażki

Jeżeli Ci takie cudo odpowiada to ok.. i niech tak zostanie

PS.
zwykły pioneer zagra lepiej niż to cudo... i te 200 RMS

Przypominam by nie robić OT bo temat zostanie zamknięty.
Gadasz głupoty chłopcze, sub od dobrego kina domowego zagra bardzo dobrze w aucie, jak wiadomo w domu dużo bardziej słychać zniekształcenia dzwięku itp a ten głosnik sobie radzi! więc zamknięty w bagazniku tym bardziej (proponuje poczytać coś o akustyce a później wypowiadać sie na forum). Jeśli tobie on nie pasuje to ok nie ma sprawy wazne ze spełnia wszystkie moje oczekiwania, nie bronie ci kupić suba za 1tyś zł wręcz namawiam

bo widze ze interesują Cie tylko takie sprzety, kup i za 2tyś ale uszanuj zdanie innych, wg twoich dywagacji najlepiej kupować najdrozszy sprzet (pewnie w cenie auta)
Cytuj:
Jak można porównywać głośnik z firmami "krzak"
Cenowo czy to tak trudno zrozumieć??? CENOWO i własnie o to chodzi ze taniej masz przyzwoity głosnik (który gra) zamiast drozszego krzaka! (który z graniem ma niewiele wspólnego)
A na koniec pochwal sie jakie są Twoje osiagniecia w dziedzinie audio????? zaprojektowałeś jakąs kolumne głosnikową????? z tego co tu wypisujesz to pozjadałeś już wszystkie rozumy, ale tak na prawde malo wiesz....