Witam, problem polega na błędzie kodowania klucza. Mianowicie rozkodował się gdyż baterię wymieniałem dłużej niż minutę dlatego muszę go zakodować ponownie. Procedura kodowania przechodzi tzn, zamek po czynności inicjalizacji zamyka i otwiera potwierdzając pomyślnie zakończenie kodowania lecz i tak nie działa. koduję go w nieskończoność i zawsze potwierdza zakończenie lecz i tak nie działa. Pomyślałem że może ktoś przede mną kodował kiedyś klucze i zrobił to na otwartych drzwiach więc może zblokował dalszą możliwość kodowania dlatego chciałem podpiąć inpę i zresetować grandmodul od centralnego ZKE i nic, INPA nie łączy się, zawsze podaje "że moduł nie odpowiada" dlatego z rozpaczy podpiołem carsofta i też nie mogłem się połączyć lecz odziwo moduł ZKE zatrybił i wywaliło błędy tak jak na załąćzonym screenie. Prosze o pomoc, błędów nie da się usunąć, również inspekcji nie da się skasować nawet drutem lecz skupiam się na błędach oraz na tym że koduję klucz, potwierdza to ryglowanie/odryglowanie po inicjalizacji a pilot i tak nie działa. Prosze o pomoc