BMW Sport

Forum dyskusyjne fanów marki BMW

Teraz jest 23 października 2025, 18:43

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 205 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 7, 8, 9, 10, 11
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Wielki reset
PostNapisane: 23 października 2025, 13:31 
Moderator

Garaż: M3 e92 G-power 580hp
Lekarz Ginekolog nie moze sie wypowiadać na temat szczepień na HPV?

Doktor nauk medycznych nie moze sie wypowiadać bo to nie autrutet?
Jpr :D

Bez obrazy Podol, ale z Majsu to mozna bylo pożartować, Waldek trzymał poziom choć, ale Ty stary szorujesz po dnie. Sory za szczerość :)

PostNapisane: 23 października 2025, 13:35 
Specjalista ds osiągów

Moje BMW: M5
Kod silnika: S62/S63
Alduwiel, Grześ, ale kolega właśnie "obalił" naukowe podejście tej pani (nie doktor) do tematu szczepień, linkując dużo bardziej wiarygodne źródło niż Ty.

II wicemistrz GPP 2015 Street RWD
Wicemistrz GPP 2016 Street RWD
Mistrz Polski PZM 2024 Street RWD

Zobacz profil Wyślij e-mail  

PostNapisane: 23 października 2025, 13:37 
Moderator

Aha, teraz widzę, ze edytował post i dodał link. Muszę sie wpierw w to zagłębić, abym mógł cos powi3dziec. Dzieki za info

edit:

,,Dorota Sienkiewicz została na rok pozbawiona prawa wykonywania zawodu lekarza za niezgodne z wiedzą medyczną wypowiedzi w sprawie szczepień dzieci przeciw Covid-19''

zaczyna się konkretnie :rotfl: :rotfl: :rotfl: faktycznie po samym wstępie mozna juz utracić do niej zaufanie :rotfl: :rotfl: :rotfl:hahahaha

i dalej:

,,Na stronie PSNLiN cały czas można znaleźć informacje o rzekomej szkodliwości szczepień'' hahah no nie, a co mielibyśmy znaleźć na stronie ostrzegającej ludzi przed tym dziadostwem?

,,7 lutego Rynek Zdrowia jako pierwszy poinformował, że prezydent Warszawy Rafał Trzaskowski - po sygnałach Rzecznika Praw Pacjenta - złożył wniosek do Sądu Rejonowego dla m.st. Warszawy o rozwiązanie Polskiego Stowarzyszenia Niezależnych Lekarzy i Naukowców'' - no tak Rafał juz zadziałał, w to miejsce lepiej niech wskoczy jakaś fundacja promująca lgbt i pary homoseksualne hahaha :D jpr, ale żenada

ok, więc to ma zdyskredytować tę Panią? Litości proszę! Więc jak już mówiłem Podol szoruje po dnie. Zejdę na ten poziom i z bólem wyjaśnię ,ze : Niestety, ale system musi się bronić. Na co liczyliście? Na to ,ze w obliczu tych niewygodnych faktów system usunie się w cień i powie ok, macie nas - faktycznie szczepienia to element depopulacji.

Chryste Panie , czuje się jak w przedszkolu :D

I jakie wiarygodne źródło Lincoln? Ja tam nie widziałem źródeł, które miałyby mi udowodnić, z,e ta Pani kłamie. Tam były tylko opinie tyczące się ogólnoświatowej narracji, która waśnie upada bo np na stronie ,którą ta lekarz założyła - tam jest cała masa linków do badań potwierdzających to co rozgłasza.

aby było Wam łatwiej zrozumieć sytuacje dodam obrazek :)

Obrazek

PostNapisane: 23 października 2025, 16:56 
Przyjaciel forum

Moje BMW: e39 530d
Kod silnika: M57D30
Garaż: www.tinyurl.com/podol-e39
Alduwiel, jeśli ja szoruje po dnie to Ty dawno poznałeś dno z drugiej strony. Takich bzdur dawno nie widziałem :rotfl: Żyj w swoim urojonym świecie, ja zajrzałem tu po raz ostatni. Jak to kiedyś ładnie napisałeś "bez odbioru".

Zobacz profil Wyślij e-mail  

PostNapisane: 23 października 2025, 18:19 
Moderator

Spoko, juz się przyzwyczaiłem. Zawsze jest tak, ze najpierw Was to śmieszy, potem wkurza, a na końcu.....
Na końcu się obudzicie ;)

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 205 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 7, 8, 9, 10, 11

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1