BMW Sport

Forum dyskusyjne fanów marki BMW

Teraz jest 18 czerwca 2025, 23:01

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1

Utwórz nowy temat Ten temat jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 2631 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104 ... 132  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Ekstraklasa 2011/2012
PostNapisane: 19 maja 2014, 17:31 
Przyjaciel forum

Moje BMW: e36 328i cabrio
Kod silnika: M52B28
Garaż: http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=49287
B. Leśnodorski o Kolejorzu:

"Lech bardzo dobrze sobie radzi. Projekt z Rumakiem to jest najlepszy projekt, jaki oni robią. Postawili na ambitnego faceta, który chce się uczyć, szkolą go, dużo inwestują w niego i sztab. Gdybyśmy my przegrywali trzy lata z rzędu, odpadali z Żalgirisem, tracili pięć bramek z Pogonią, zostalibyśmy zaorani"

http://www.poznan.sport.pl/sport-poznan ... 67883.html

A może chciałabyś kupić
Ramki 3D z logo forum
albo
Smycze z logo forum?

Zobacz profil Wyślij e-mail  

PostNapisane: 19 maja 2014, 18:55 
Forumowy terrorysta

Wspominałem o bezmys(L)ności siegajacej zenitu nie bez powodu, takze w konteksie władzy klubu. Leśnodorski to nie jest ten, który na łamach Przeglądu sportowego chciał zwolnic :rotfl: Rumaka twierdzac, ze ten wiosną (2014r) straci prace? Leśnodorski zapomniał już, że to jego drużyna była najgorsza przegrywając 5/6 meczy w LE i nie strzelając bramki przez 450 minut, i to jego drużynie w Ekstraklasie pomagają sędziowie? Pomroczność jasna?

PostNapisane: 19 maja 2014, 20:20 
Przyjaciel forum

Moje BMW: E46
binta napisał(a):
Wiadomo, wyjazd to wyjazd . Bez dwóch zdań :) Miałem okazję być na niejednym wyjeździe, ale nie tak dużej rangi ;) Mogę się jednak pochwalić tym, że na pierwszym meczu Legii byłem mając niecałe 9 lat ;) Było to spotkanie eliminacyjne do LM, przegrane 0:1 z Hajdukiem.

Aniu, poza tym, tak jak napisał Zuber - nie walcz z wiatrakami. To ludzie zaszufladkowani w domu, którzy szukają z każdym zaczepki... ale tylko internetowej :D Typowi hejterzy i trolle komputerowi. Pamiętaj też o jednym...

Z idio.ą nie wygrasz. Zniży Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem

Przeczytałam jeszcze kilka kolejnych postów i faktycznie muszę przyznać Tobie i Pułkownikowi rację - nie ma sensu dalsza wymiana zdań. Poza tym tak jak pisałam wcześniej - mało mam czasu na siedzenie na forum, wolę pojechać na mecz lub podziałać lokalnie.

Żeby zmniejszyć OT - w najbliższą niedzielę liczę na zwycięstwo :]

Coupe, czyli historia o tym jak kupić seryjne auto i nie dać się zwariować

PostNapisane: 20 maja 2014, 07:51 
Przyjaciel forum

Moje BMW: E87
Kod silnika: M47S / M47T2
Zuber, przeczytaj to. Kilka zdań nt. zachowania Rumaka wobec trenera Lechii Moniza. Jest konkret :)

http://www.weszlo.com/news/19843-Rumak_ ... buraczany_

No i rozwianie naszych wątpliwości w temacie... "Dlaczego Burliga nie stawiał w internecie". Trzeba przyznać, że powody trafne i bardzo prawdopodobne.

http://www.weszlo.com/news/19835-A_dlac ... _sa_powody

Ps. Jankowski od nowego sezonu ponoć zawodnikiem Wisły. Niezłej wyprzedaży po ew. spadku spodziewam się natomiast w Zagłębiu.

PostNapisane: 20 maja 2014, 14:53 
Forumowicz

binta napisał(a):
Niezłej wyprzedaży po ew. spadku spodziewam się natomiast w Zagłębiu.

No na pewno, chociaż paru graczy ma pewnie bardzo wysokie kontrakty więc może dlatego zostaną. Nie ma co ukrywać, że do tej pory do Zagłębia przychodziło się po to żeby zarobić. Przykład - Janoszka, 30tys. podstawy, a nie wiem czy z pół godziny gry w tej rundzie uzbierał. Albo Curto, def. pomocnik z fantastycznym, fenomenalnym podaniem, który jak to określił pan Jagoda przebiega w meczu mniej km od bramkarza. Toż to ręce opadają. I taki gościu blokuje miejsce jakiemuś młodemu, który mógłby się ogrywać. Stokowca sprowadzono, po to żeby właśnie przebudować zespół i wprowadzać więcej młodych. Co z tego wyjdzie, zobaczymy.
Już powoli napędza się karuzela transferowa. Lechia podobno jest zainteresowana sprowadzeniem Borysiuka i braci Mak. Coś tam słyszałem o Dźwigale, że też ma przyjść. Z tego co mi wiadomo na razie nie będzie jakiś wielkich transferów za 1-2mln euro do klubu i w sumie dobrze, nie ma co na hura kupować, tylko spokojnie krok po kroku się rozwijać. Jak to powiedział pan Juskowiak, taki zawodnik nie miałby z kim grać w drużynie i w sumie ma rację :) Dawidowicz już podpisał kontrakt z Benficą - Lechia otrzyma 2mln euro + kasę za występy.
W Legii no to wiadomo - Kuciak może odejść, chociaż wiadomo fajnie jakby został, bo to bramkarz wręcz idealny dla tej drużyny (na linii ok, przedpole też, no i refleks odpowiedni :) ). Słyszałem już o jakimś Greku, który miałby przyjść, ale jego nazwisko nic mi nie mówi, nie znam go, więc się nie wypowiadam :P Ale poza tym na rynku będzie paru fajnych bramkarzy do wyciągnięcia - Kuszczak, Wolański, może Zubas (pamięta go ktoś jeszcze? :) ) albo Jano Mucha (może uda go się wyciągnąć z Rosji :) ). Binta może Ty coś wiesz na ten temat? ;) Żyro też ma niby odejść, ale dla mnie to za wcześnie, ledwo jedną rundę zagrał na miarę swoich możliwości i już miałby odejść nie sprawdzając się w europejskich pucharach.
Z Lecha no to słyszałem o Teo i Lovre. Obaj pewnie odejdą, jeśli dostaną konkretne oferty. Może panowie Rutkowscy w końcu coś tam wydadzą na transfery :) Na razie to wiadomo mi jedynie o Visnakovsie z Widzewa. Tak apropo Lecha, to mamy kolejnego Polaka w Premier League - Wasyla, przedłużył kontrakt z Leicester (panie Adamie do kadry go! Z Glikiem będzie miazga :) )
Nie przypadkowo piszę o transferach tych drużyn, bo chciałbym żeby one znalazły się na pudle i reprezentowały nas w Europie, a z jakim skutkiem to się okaże ;) O Zawiszy nie wspomniałem, bo nawet nie wiem co się tam dzieje :D Trochę się rozpisałem, ale dawno tego nie robiłem, więc trzeba odrabiać zaległości :P
PS. Dzisiaj w C+ Sport "O krok od pucharu - Widzew Łódź 1982/1983" :)

Typer 10 / 2013 - II miejsce , Typer 11 / 2013 - II miejsce , Typer 12 / 2013 - I miejsce , Typer 1 / 2014 - III miejsce , Typer 02 / 2014 - III miejsce , Typer 03 / 2014 - I miejsce , Typer 04 / 2014 - II miejsce , Typer 5 / 2014 - III miejsce ,
Typer 7 / 2014 - I miejsce , Typer 8 / 2014 - II miejsce , Typer 9 / 2014 - II miejsce , Typer 10 / 2014 - III miejsce , Typer 11 / 2014 - I miejsce , Typer 01 / 2015 - II miejsce , Typer 2/2015 - II miejsce , Typer 3 / 2015 - III miejsce , Typer 04 / 2015 - I miejsce , Typer 8 / 2015 - II miejsce , Typer 09 / 2015 - II miejsce
Typer Mistrzostw Świata w Brazylii - II miejsce
, Typer 2014 - I miejsce

PostNapisane: 20 maja 2014, 15:22 
Przyjaciel forum

Matej, no powiem Ci, że napisałes parę zdań ;) Uporządkujmy.

1. Jeśli chodzi o Zaglębie, to ci, którzy mają ważne kontrakty i ponad ambicjami postawią przede wszystkim zarobek - tak jak piszesz mogą zostać w Lubinie. Moim zdaniem kilku zawodników jednak odejdzie. Chociażby Piech.

2. Lechia w tym momencie jest chyba głównym kandydatem do trzeciego wolnego miejsca w europejskich pucharach. Pieniądze w Gdańsku są, więc na pewno można się spodziewać kilku ciekawych transferów. Wspomniany przez Ciebie Borysiuk napisał na Twitterze, że po nieudanym sezonie wraca do Polski. Może na dłużej... Zgodnie z tym co napisałeś, Dawidowicz podpisał 5-cioletni kontrakt z Benficą. "Zaklepany" jest również Trela z Piasta, a kontrakt kończy się Bąkowi, który jest obecnie pierwszym bramkarzem. O Braciach Mak mówi / pisze się już nie pierwszy raz w kontekście kilku klubów z Ekstraklasy. Nie zdziwiłbym się jeśli po awansie zostaliby jednak w Bełchatowie. No chyba, że pieniądze wezmą górę, wtedy odejdą, a Lechia będzie na pewno dla nich ciekawym kierunkiem.

3. W Legii też będzie się sporo działo. Ponoć wstępnie zaklepani są już Szwoch z Arki i Budziłek z Katowic. Blisko wypożyczenia z Fluminense (partnerskiego klubu) jest lewy obrońca Ronan, który miałby konkurować o plac z Brzyskim. O tym Greku (bramkarzu) też słyszałem, ale jego transfer będzie pewnie uzależniony od ew. odejścia Kuciaka, który nigdzie na siłę się nie chce ruszać. Kontrakty nie zostaną przedłużone z Wojtkiem Skabą i Raphaelem Augusto. Pod znakiem zapytania stoi przyszłość Helio Pinto i Heńka Ojamy. Ze względu na częste kontuzje po okresie wypożyczenia odejdzie najprawdopobniej Guilherme. Z (L) roztsać się powinien również Dwaliszwili, który nie ma szans na większe granie. Jeśli wpłynie porządna oferta za któregokolwiek zawodnika, zarząd na pewno się nad nią zastanowi, ale obecna sytuacja finansowa w klubie i w miarę ustabilizowany budżet pozwala na to, że nie trzeba na siłę nikogo sprzedawać.

Z Lecha tak jak piszesz, ktoś z dwójki (może obu) Teodorczyk - Lovrencsics odejdzie praktycznie na pewno. Stawiałbym na tego pierwszego.

Co do bramkarzy. Kuszczak nie będzie miał problemu ze znalezieniem klubu w Anglii, lub w innej topowej lidze. Jeśli chodzi o Janka Muchę, nie sądzę żeby wrócił do Ekstraklasy. Szczerze powiedziawszy, nie widzę dla niego za bardzo klubu. W Legii raczej nie było by tematy jego powrotu. Do Lecha czy Wisły raczej nie pójdzie. Lechia już ma tą pozycję obsadzoną. Także chyba nie ma tematu. Wolański po jednej dobrej rundzie, moim zdaniem powinien zostać w Widzewie, gdzie pewnie miałby pewny plac. Tym bardziej, że to "jego" klub. Zubasa oczywiście kojarzę, ale... chłopak zaginął, gdzieś bodajże na Cyprze.

W każdym bądz razie, mistrz na 99% znany. Tak samo spadkowicze. Pozostała jedynie walka o trzecie miejsce w pucharach i poszczególne lokaty, które gwarantują dane kwoty w kwestii premii.

PostNapisane: 20 maja 2014, 23:37 
Zacna persona forum

Moje BMW: Najlepsze :)
Kod silnika: m54b30
Wiadomo gdzie wędruje mistrzostwo, mamy tylko nadzieję na zmianę wicelidera :]
Borysiuk wraca do kraju, obawiam się ze za maksimum 2 lata to samo czeka Furmana :P Ogólnie to czasem już dziwią mnie te wieczne wyprzedaże w Legii, jak tu awansować i zgarnąć duzą kasę z LM jak co roku sprzedaje się trzon zespołu.
Brakuje w bramce Polaka. Jan Mucha, Kuciak... Co z tym Dowhaniem :P Żyro jak odejdzie to będę się głośno śmiał, nie dalej jak rok temu pośmiewisko, a teraz kreowany na gwiazdę ligi :rotfl: Dajcie mu chociaż cały sezon zagrać na wysokim poziomie, potem ewentualnie kreujcie na gwiazdę. Dwali do odejścia, brakuje mi Ljuboji, jednak on miał technikę, jak chciał to potrafił pociągnąć zespół do przodu.
W Legii wszystko pięknie tylko ten nieszczęsny Radovic tak symuluje... :rotfl: :rotfl: :rotfl:

Tak przy okazji, kojarzy ktoś co się dzieje z Robertem Demjanem? Chyba ostatni król strzelców z jakąś przyzwoitą liczbą bramek, tak samo zniknął mi z celownika Traore z Lechii, on coś chyba przebąkiwał swego czasu o powrocie do Polski po nieudanej przygodzie...

PostNapisane: 21 maja 2014, 00:30 
Uzależniony od forum :)

Moje BMW: E39 525I
Kod silnika: M54B25
Garaż: http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=146009
Berbel007 napisał(a):
Tak przy okazji, kojarzy ktoś co się dzieje z Robertem Demjanem?

W Belgii kopie, w Beveren, nie wiem jak teraz, ale początki były bez fajerwerków.

PostNapisane: 21 maja 2014, 05:56 

Moje BMW: E38 735i
Kod silnika: M62
Garaż: http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=166789
A tymczasem Milik "wylądował" w Holandii. Swego czasu pokazał się w Górniku, później szybki transfer do Leverkusen, z którego trafił na wypożyczenie do Augsburga natomiast od przyszłego sezonu będzie reprezentował barwy Ajaxu.

http://www.transfery.info/65241,oficjal ... -w-ajaksie

PostNapisane: 21 maja 2014, 08:11 
Przyjaciel forum

StreetFire7 napisał(a):
Berbel007 napisał(a):
Tak przy okazji, kojarzy ktoś co się dzieje z Robertem Demjanem?

W Belgii kopie, w Beveren, nie wiem jak teraz, ale początki były bez fajerwerków.

27 meczów, 1 gol, którego strzelił jakoś na początku. W zimie był temat powrotu Demjana, chociażby do Podbeskidzia, ale nic z tego nie wyszło. Jeśli dobrze kojarzę to w Beveren zmienił się trener, każdy miał "czystą kartę" i Demjan chciał spróbować ponownie.

Traore gra w Turcji, w Gaziantepsporze. Przez 2 sezony w 37 meczach zdobył 10 bramek. Zdobycz nienajgorsza, ale z tego co się czytało to nie za dobrze się tam czuje.

Berbel, takie uroki naszej ligi, że jak ktoś "wyłoży na stół" 2-3 mln. Euro to zawodnik przeważnie odchodzi. I to nie tylko z Legii... Niestety, nie jesteśmy żadną potęgą, która może sobie odrzucać każdą ofertę. Zgodzę się jednak z tym, że sprzedać można np. jednego ważnego zawodnika, a w jego miejsce kupić 2-3 konkretnych. Na pewno nie może być mowy o żadnych wyprzedażach. Co do bramkarzy w Legii. To nie wina Dowhania, że w naszej lidze obecnie albo nie ma nikogo konkretnego, albo dla Legii kosztuje on np. milion Euro. Swoją drogą, właśnie kontraktowany jest Budziłek z GKS-u Katowice. Może z niego da się wycisnąć coś więcej ;)

Kojarzysz takich bramkarzy jak... Boruc, Fabiański, Szczęsny, Kowalewski, Szamotulski ?? Jeśli się nie mylę, oni wszyscy przeszli w Legii przez ręce Dowhania. To nie są Polacy ?? :) Wiem, napiszesz, że to było jakiś czas temu, ale było. Dowhań robił i robi swoje. Nie ze wszystkimi bramkarzami się uda (czyt. chociażby Antolović).

Ostatnio edytowano 23 maja 2014, 08:35 przez binta, łącznie edytowano 1 raz

PostNapisane: 21 maja 2014, 14:00 
Przyjaciel forum

Moje BMW: e36 328i cabrio
Kod silnika: M52B28
Garaż: http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=49287
binta napisał(a):
Nie ze wszystkimi bramkarzami się uda (czyt. chociażby Antolović).

Z nim to ogólnie niezły numer był. Ten ktoś kto sprzedał go do Legii i wziął za to prowizję jest mistrzem świata :)

A może chciałabyś kupić
Ramki 3D z logo forum
albo
Smycze z logo forum?

PostNapisane: 21 maja 2014, 14:49 

Moje BMW: E38 735i
Kod silnika: M62
Garaż: http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=166789
Nawałka powołał kadrę na mecz z Litwą:

Bramkarze: Artur Boruc (Southampton), Łukasz Fabiański (Arsenal), Łukasz Skorupski (AS Roma), Wojciech Szczęsny (Arsenal)

Obrońcy: Thiago Cionek (Modena), Kamil Glik (Torino), Artur Jędrzejczyk (Krasnodar), Paweł Olkowski (Górnik), Łukasz Piszczek (Borussia), Łukasz Szukała (Steaua), Jakub Wawrzyniak (Amkar), Maciej Wilusz (GKS Bełchatów), Grzegorz Wojtkowiak (TSV Monachium)

Pomocnicy i napastnicy: Kamil Grosicki (Rennes), Tomasz Jodłowiec (Legia), Mateusz Klich (Zwolle), Grzegorz Krychowiak (Reims), Robert Lewandowski (Borussia), Karol Linetty (Lech), Arkadiusz Milik (Augsburg), Maciej Rybus (Terek), Waldemar Sobota (Brugge), Filip Starzyński (Ruch), Łukasz Teodorczyk (Lech), Paweł Wszołek (Sampdoria), Michał Żyro (Legia).

PostNapisane: 21 maja 2014, 14:57 
Zacna persona forum

Moje BMW: E46
Kod silnika: M47N
.Jacek. napisał(a):
Nawałka powołał kadrę na mecz z Litwą:

Bramkarze: Artur Boruc (Southampton), Łukasz Fabiański (Arsenal), Łukasz Skorupski (AS Roma), Wojciech Szczęsny (Arsenal)

Obrońcy: Thiago Cionek (Modena), Kamil Glik (Torino), Artur Jędrzejczyk (Krasnodar), Paweł Olkowski (Górnik), Łukasz Piszczek (Borussia), Łukasz Szukała (Steaua), Jakub Wawrzyniak (Amkar), Maciej Wilusz (GKS Bełchatów), Grzegorz Wojtkowiak (TSV Monachium)

Pomocnicy i napastnicy: Kamil Grosicki (Rennes), Tomasz Jodłowiec (Legia), Mateusz Klich (Zwolle), Grzegorz Krychowiak (Reims), Robert Lewandowski (Borussia), Karol Linetty (Lech), Arkadiusz Milik (Augsburg), Maciej Rybus (Terek), Waldemar Sobota (Brugge), Filip Starzyński (Ruch), Łukasz Teodorczyk (Lech), Paweł Wszołek (Sampdoria), Michał Żyro (Legia).

Może jakimś cudem uda im się nie przegrać tego meczu..

PostNapisane: 21 maja 2014, 16:23 

I znowu z Cionkiem w obronie... Nie zamierzam tego oglądać.

PostNapisane: 21 maja 2014, 17:15 
Przyjaciel forum

Moje BMW: Z3
StreetFire7 napisał(a):
I znowu z Cionkiem w obronie... Nie zamierzam tego oglądać.

Mam już bilety :niepewny:
A tak serio, nie odpuściłem jeszcze żadnego meczu reprezentacji na PGE Arenie, atmosfera jest :super:

PostNapisane: 21 maja 2014, 18:42 
Forumowy terrorysta

Kto usunął mój post o patologicznym Powiślu? Trafna analogia do filmowego piłkarskiego pokera.

PostNapisane: 22 maja 2014, 01:04 

Pawel! napisał(a):
A tak serio, nie odpuściłem jeszcze żadnego meczu reprezentacji na PGE Arenie, atmosfera jest

Za małolata jak zanim na Koronę jeszcze zacząłem śmigać, to byłem jak reprezentacja w Kielcach grała z Finlandią. Na żywo pewnie bym poszedł, ale jak mam siedzieć i patrzeć na to w TV, to wolę w plener iść z kumplami.

Ja też kupiłem bilet dzisiaj, na wyjazd na Cracovię ;)

PostNapisane: 22 maja 2014, 07:21 
Przyjaciel forum

Pułkownik Zuber napisał(a):
binta napisał(a):
Nie ze wszystkimi bramkarzami się uda (czyt. chociażby Antolović).

Z nim to ogólnie niezły numer był. Ten ktoś kto sprzedał go do Legii i wziął za to prowizję jest mistrzem świata :)

Ale jeśli dobrze pamiętam, to Dowhań był za jego transferem. Widział w nim pierwszego bramkarza Legii i kolejny zarobek ;) Tak jak pisałem wcześniej. Nie zawsze trafia się w samo sedno.

Tymczasem Wilusz ponoć już zawodnikiem Lecha. Widać, że "Kolejorz" szykuje się na ewentualne odejście Kamińskiego (HSV ??). Jeśli, by go tam sprzedali, i wzięli jakieś możliwe pieniądze, to zrobiliby świetny interes. Moim zdaniem ten zawodnik od poprzedniego sezony zaliczył spory zjazd.

Jeśli chodzi o Reprezentację, cieszą na pewno powołania dla Legionistów, a także Grosickiego i Soboty. Nie rozumiem za bardzo powołań dla 4 bramkarzy.

Ps.. Ledwo co minęła ostatnia kolejka, a czas już rozpocząć następną. W dzisiejszych meczach "grupy spadkowej" Jagiellonia podejmie Śląsk, a Podbeskidzie Widzew. Ciężko tu cokolwiek typować. Tak na szybko, w pierwszym meczu typowałbym remis, ewentualnie zwycięstwo gospodarzy, a w drugim chyba jedynkę.

PostNapisane: 22 maja 2014, 10:13 
Forumowicz

binta napisał(a):
Widać, że "Kolejorz" szykuje się na ewentualne odejście Kamińskiego (HSV ??). Jeśli, by go tam sprzedali, i wzięli jakieś możliwe pieniądze, to zrobiliby świetny interes. Moim zdaniem ten zawodnik od poprzedniego sezony zaliczył spory zjazd.

Nie poradzi sobie. Zupełnie nie przygotowany fizycznie (musi odbyć rozmowę z Kazimierzem Węgrzynem :P ), jak na stopera bardzo łatwo go przepchnąć, jak ma przeciwko sobie silnego napastnika to ma problemy. Dziwi mnie, że nikt w Lechu nie pracuje z nim nad tym. A Wilusz to myślę, że dobry wybór. Niby Teo ma odejść do RB Lipsk za 3mln, jak rzeczywiście tyle dadzą, to pewnie go w następnym sezonie nie zobaczymy.

binta napisał(a):
Nie rozumiem za bardzo powołań dla 4 bramkarzy.

Wszyscy grają ostatnio i to dobrze, więc zasłużone powołania. Skorupski zagrał ostatnie 2 ligowe mecze (z Juve i Genoą) i jestem bardzo pozytywnie zaskoczony jego formą. Na prawdę gościu nie pęka i pokazał, że ma spory potencjał i w każdej chwili może wejść do bramki Romy.

Typer 10 / 2013 - II miejsce , Typer 11 / 2013 - II miejsce , Typer 12 / 2013 - I miejsce , Typer 1 / 2014 - III miejsce , Typer 02 / 2014 - III miejsce , Typer 03 / 2014 - I miejsce , Typer 04 / 2014 - II miejsce , Typer 5 / 2014 - III miejsce ,
Typer 7 / 2014 - I miejsce , Typer 8 / 2014 - II miejsce , Typer 9 / 2014 - II miejsce , Typer 10 / 2014 - III miejsce , Typer 11 / 2014 - I miejsce , Typer 01 / 2015 - II miejsce , Typer 2/2015 - II miejsce , Typer 3 / 2015 - III miejsce , Typer 04 / 2015 - I miejsce , Typer 8 / 2015 - II miejsce , Typer 09 / 2015 - II miejsce
Typer Mistrzostw Świata w Brazylii - II miejsce
, Typer 2014 - I miejsce

PostNapisane: 22 maja 2014, 13:50 
Przyjaciel forum

Matej23 napisał(a):
binta napisał(a):
Widać, że "Kolejorz" szykuje się na ewentualne odejście Kamińskiego (HSV ??). Jeśli, by go tam sprzedali, i wzięli jakieś możliwe pieniądze, to zrobiliby świetny interes. Moim zdaniem ten zawodnik od poprzedniego sezony zaliczył spory zjazd.

Nie poradzi sobie. Zupełnie nie przygotowany fizycznie (musi odbyć rozmowę z Kazimierzem Węgrzynem :P ), jak na stopera bardzo łatwo go przepchnąć, jak ma przeciwko sobie silnego napastnika to ma problemy. Dziwi mnie, że nikt w Lechu nie pracuje z nim nad tym. A Wilusz to myślę, że dobry wybór. Niby Teo ma odejść do RB Lipsk za 3mln, jak rzeczywiście tyle dadzą, to pewnie go w następnym sezonie nie zobaczymy.

binta napisał(a):
Nie rozumiem za bardzo powołań dla 4 bramkarzy.

Wszyscy grają ostatnio i to dobrze, więc zasłużone powołania. Skorupski zagrał ostatnie 2 ligowe mecze (z Juve i Genoą) i jestem bardzo pozytywnie zaskoczony jego formą. Na prawdę gościu nie pęka i pokazał, że ma spory potencjał i w każdej chwili może wejść do bramki Romy.

Jeśli chodzi o Kamińskiego, to podzielam Twoje zdanie i mam o nim mieszane uczucia. Po drobrym poprzednim sezonie i powołaniu do kadry, spory zjazd formy w tym sezonie. Wzrost i niewiele poza tym. Fizycznie - słabo. Oczywiście życzę mu samych pozytywów, a czas jak zwykle pokaże co z tego będzie :)

Wilusz - Myślę, że pozytywny ruch ze strony Lecha. Tym bardziej, że jest do wzięcia za darmo. Teodorczyk najprawdopdobniej odejdzie właśnie do RB Lipsk. Ten sam klub chce również Kownackiego, ale nie za wszelką cenę.

Zgodnie z tym co pisałem ostatnio. Legia podpisała kontrakt z Łukaszem Budziłkiem.

http://legia.com/news,41580-lukasz_budz ... szawa.html

Co do bramkarzy. Nie zrozumiałeś mnie. Patrząc w ten sposób, na powołania zasługują nie tylko oni. Chodziło mi o to, że nie rozumiem powołań 4 bramkarzy (w tym 3, którzy z miejsca chcieliby by "jedynką") na mecz towarzyski, do tego z Litwą. Z tej czwórki zagra pewnie dwóch po połówce. Zupełnie szczerze pisząc, takiemu Borucowi, albo Szczęsnemu, widzi się bardziej urlop po porządnie rozegranych sezonie. Wiadomo, że któryś z nich będzie pierwszym bramkarzem w eliminacjach. Szukajmy więc bramkarza nr 3. Kuszczak, Skorupski - okay. Do nich ewentualnie jeszcze ktoś jeden.

Utwórz nowy temat Ten temat jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 2631 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104 ... 132  Następna strona

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1