DaRo25 napisał(a):
owszem sprzeglo moze robic szarpanie autka ale nie spadek mocy tym bardziej ze musisz dodac gazu by nie zgasla ,, na moje oko to cos z elektronika albo zatkane lub uszkodzene jakies ustrojstwo . ale nie powiem co bo nie orientuje sie do konca
i jeszcze pytanko .. jak dlugo sa widoczne te objawy ?? czy to bylo tak ze wieczorem bylo ok a rano klapa??
to znaczy te objawy występują dość rzadko ,dopiero 3 raz coś takiego miałem ,zupełnie niezależnie czasowo ,to znaczy przypadkowo zupełnie. A objawy są widoczne tok około kilkudziesięciu sekund no może nawet i krócej ...raz miałem coś takiego po przejechaniu ponad 100km ,tzn. przejechałem pewien dość długi odcinek drogi,zaparkowałem i zostawiłem na kilkanaście minut a potem przy odpaleniu i wrzuceniu jedynki coś takiego o czym pisałem miało miejsce ,a jeszcze innym razem podobna sytuacja wydarzyła się po kilkudniowym postoju auta ,także na to jak na razie nie ma żadnej reguły ,zdarza się zupełnie niezależnie czasowo. Może to jakiś filtr paliwa jest zapchany czy coś takiego ...pierwszy raz spotkałem się z czymś takim.