Pena mam drugiego takze podlacze go dzisiaj bo ten dzialal do samego konca bez problemowo ale jeszcze nie zdazylem go przetestowac. Wyciagne tez radio i zrobie calkowity reset oraz zmienie sposob podlaczenia zasilania na staly , dam znac dzis co i jak z tym wyszlo. Acha i zapomnialem napisac, ze ten mini pen na kompie dziala prawidlowo. Dzieki za rady

EDIT:
Jutro dam znac co i jak bo dzis checi zabraklo ale juz sciagnolem fajny programik do partycjonowania i zalozylem partycje tak jak nalezy i jak to nie pomoze to jutro jeszcze wyzeruje go i znowu zaloze partycje na Fat32 . Moze komus sie to przyda w przyszlosci

EDIT:
Dziala. Odpiolem aku i wszystko wrocilo do normy do tego zmienilem tez troche w ustawieniach radia na mp3 ale pewnie wina moze lezec w nieprawidlowym wylaczniu radia dlatego zanim wylacze radio po stacyjce to przelaczam na tuner i wylaczam wtedy radyjko chociaz wiem , ze nie powinno sie tak wylaczac tylko normalnie przyciskiem ale co zrobic jak sie ma lenia

Jeszcze jedno pytanko , fioletowo bialy przewod pod ktre mam podpiete zasilanie radia po stacyjce odpowiada wlasnie za zasilanie radia? Z gory dzieki za odpowiedz .
Pozdro