becek, po co robisz awanturę?
Co do tematu..
Co do moich hobby to mój ojciec zawsze z lekkim przymrużeniem oka parzył na moje kolejne nabytki ich remonty itp. Na zasadzie że to nie do końca poważne. Zakupu szóstki nie bardzo rozumiał w sensie mojego WOW, tylko się dziwił że mam Baura przecież. Dopiero mama mi powiedziała że rozmawiał z wujem przez telefon i coś tam mówił że nowu jakieś BMW kupiłem.... A wujo jeździ od 1988r tą samą 735i z 1985r.

, więc jak mu wujo powiedział co to jest e24 to jak to mama powiedziała zrozumiał jakie masz BMW. Potem mi małżonka powiedziała że jak wpadli to niego koledzy to ich zaprowadził do garażu i pokazał szóstkę, ale mi oczywiście nic nie powiedział

Mama to chyba się nigdy nie dziwiła, przyjmowała to na miękko. Natomiast w pracy jak rozmowa o autach to "Radek na pewno BMW Ci poleci" Na co ja zawsze: Nigdy w życiu nie kupuj BMW. To nie jest auto dla każdego, ma tylny napęd i trzeba nim umieć jeździć, kup sobie lepiej Skodę w dieslu. Przez długi czas się dziwili... Po czym np. oglądają E46 i mówią I to jest 2000rok??? Kurcze u mnie w 2007 tak nie ma, o rany jakie to ciche... ale przyspiesza... WOW szyba się opuszcza na pilota? O kude jaka muzyka... I xenony ma?? hmm i nawet ma spory bagażnik... Ile dałeś? To ja dałem 50 i tego nie mam...i na końcu "No ale moja żona nie lubi BMW" Na co ja: No i dlatego masz Renault czy Forda i nie dość że dokładasz to traci co roku X kasy.. (bo z reguły mają ok 6letnie auta) A najbardziej lubię jak mówią że no tak ale na nowe mnie nie stać a wiesz gwarancja... To im wyliczam na szybko że przez 4 lata tracą 40-60tys zł i nie wiem co by się musiało popsuć żeby połowę z tego dołożyć...
Małżonka popiera moje pasje i je rozumie ale wiadomo że nie ma tak że zawsze jest full poparcie

Np. jak coś mówiłe, że się sprzeda szóstkę i dokończy remont to usłyszałem "Chyba jesteś chory! Nie sprzedaż ani szóstki ani SL-a!" więc jest dobrze

Teraz jest wariacja na temat salki z kinem domowym i oczywiście spory że bezsensu robić pokój tylko do kina, że ma być wielofunkcyjny... ale się nie ugiąłem ale wiadomo że nie wpakuję wszystko w kino i powiem że nie mamy kasy na szafy do garderoby...
Natomiast w kwestii BMW, to powiedziała że na lato tylko 18tki do jej E46, więc muszę przyznać że gust ma