Witam
byku1600 napisał(a):
Ja zagłosowałem na nas

Ja również ,pomimo tego że nic to nie zmieni.
W tamtym roku głosowanie odbywało się w trochę inny sposób.
Wchodziłeś na stronkę AŚ wybierałeś klub oddawałeś głos ,odłączałeś modem dostawałeś nowy IP, z nowym mogłeś znowu oddać głos.
Ja ,tak jak większość odświeżałem dziennie IP co najmniej 20 razy w wiadomym celu.
Ktoś wpadł na pomysł uruchomienia "botów" które naparzały jak głupie i wtedy samo głosowanie z niewielkim udziałem człowieka przestało być wiarygodne.... wszystko straciło sens .Cała zabawa dostała w lep.
Pojawiły się kłótnie ,padały podejrzenia i fajna zabawa zamieniła się w wielką porażkę .
W tym roku jak widzę AŚ poszło po rozum do głowy i utrudniło w znaczący sposób oddawanie " nie autoryzowanych "głosów .
Teraz faktycznie liczyć się może rzesza miłośników ,bo aktywowanie oddanego głosu odbywa się na zasadzie potwierdzenia go kliknięciem w link który otrzymamy na wcześniej podany adres imeil ...
Nie sprawdzałem ile głosów można oddać z jednego adresu imeil sądzę jednak że jeden.
W związku z tym ja mógłbym oddać 3 głosy bo posiadam 3 konta imeil nie ukrywam że nie chciało by mis się zakładać kolejnych adresów w celu oddania głosu ....no może jeszcze z 3

. Cała procedura zajmuje sporo czasu a działanie jednej osoby nie wiele zmienia. Aby wygrać musi faktycznie głosować w tym roku wielu ludzi..
Wpadł komuś sposób ominięcia tegorocznego patentu AŚ .......
Jest nas wielu...gdyby faktycznie każdy zalogowany użytkownik oddał głos mamy pewniaka ,prawda jest taka że 99% użytkowników nie wie że na AŚ jest taka akcja.
Pozdrawiam Krzysiek.