pan_prezes_skora napisał(a):
Vermilion,
1. w pl nic nie kupisz, sprowadzanie przez osobe prywatna, lajka takiego jak ja wiaze sie z ryzykiem, kosztami i ryzykiem
Nie kupisz bo nie ma rynku, wszystkie produkty tego typu sprowadza sie pod klienta, co w prosty sposob przeklada sie na wysoka cene i watpie aby ta sytuacja zmienila sie w najblizszym czasie.
2. tylko performance jest dostepne
Performance tez nie lezy na polce, sadze, ze chwile na nie zaczekasz, sposob zamawiania jest tutaj wyjatkowo prosty, ale wplywa takze na ostateczny koszt.
3. wiem, ze w pl sa bogaci ludzie, nie zazdroszcze, jakby mi tyle zostawalo po zbudowaniu, wykonczeniu domu, zaopatrzeniu zony w nowe 1coupe m, pokojow dzieci w 50 calowe lcd, symulatory jazdy samochodem itd to rowniez wlozylbym 250tys w nissana gtr czy inne cudo a co tam
Nie, to wszystko kwestia priorytetow, Ty chcesz przeznaczyc te pieniadze na cos takiego, ktos inny wlozy je w samochod, a ktos inny wyda na podroze po swiecie, potrzeby ludzi sa rozne.
po rozmowach z Toba, wiem, ze obracasz sie wsrod zamoznych ludzi, spojrz prawdzie w oczy- zdecydowana wiekszosc do nich nie nalezy

Daleko mi do obracania sie wsrod zamoznych ludzi, po pierwsze nie bawi mnie to, po drugie nie czuje takiej potrzeby. Poprostu nie lubie narzekania, ze cos jest takie, a nie inne, jezeli cos mi sie nie podoba, to biore sie do roboty, zeby to zmienic, zamiast siedziec i sie uzalac