Dzisiejsze mecze i wyniki
Podbeskidzie - Górnik 1:1Bramki: Cieśliński - Zahorski
Polonia - Lech 1:0Bramka: Cani
Miałem stawiać na brak porażki Górnika i Polonii ale... miałem się nie liczy

Nie mniej jednak cieszy mnie wygrana Polonii, która... i tak nie zdobędzie mistrza, a w dniu dzisiejszym zabrała punkty Lechowi

Jutro kolejne mecze. Myślę, że pokuszę się o typy i postawię też przynajmniej 2 kupony w bukmacherze
EDIT: Żeby nie dodawać kolejnego posta po poście, edytuję tego 
Wczoraj nie dałem żadnych typów bo praktycznie przez cały dzień miałem problem z internetem. Na początek podsumuję wczorajsze mecze
Korona - Bełchatów 2:2. Kibicowałem zespołowi z Bełchatowa. Tym samym cieszy punkt zdobyty na trudnym terenie, tym bardziej, że druga bramka strzelona w doliczonym czasie gry, a wynik "wyciągnięty" z 2:0
ŁKS - Ruch 0:4. Spodziewałem się porażki (ostatnie zawirowania wokół trenera i tym samym sytuacji w drużynie nie mogły pozytywnie wpłynąć na zawodników) ale nie w takich rozmiarach
Ps. Z ciekawostek. Pan Probierz w debiucie przegrał minimalnie z Olympiakosem. Aris - Olympiakos 2:3
Lechia - Widzew 0:0. Postawiłem "czysty" remis na kuponie w bukmacherze

Poza tym wynik cieszy bo oba zespoły straciły 2 punkty

Dzisiejsze mecze...
Zagłębie - Śląsk. Godzina 14:30 - Lubinianie po zmianie trenera, za wszelką cenę będą chcieli pokazać się i wygrać. W drużynie ze Śląska nie zagrają Amir Spahić, Dariusz Sztylka, Marian Kelemen i Łukasz Gikiewicz. Cała czwórka zmaga się z kontuzjami. W kadrze wicemistrzów Polski nie znalazło się także miejsca dla Marka Gancarczyka. Wrócili do niej za to nieobecni w meczu z Lechią Gdańsk, Krzysztof Wołczek i Mateusz Cetnarski. Moim zdaniem Śląsk tego meczu nie przegra
Zagłębie - Śląsk. Typ: X2
Cracovia - Wisła. Godzina 17:00 - Jak to się mówi, "Derby rządzą się własnymi prawami" , a więc jest szansa na to żeby Cracovia "urwała" punkty Wiśle i na to liczę

Nie mniej jednak będzie o to bardzo trudno i myślę, że Wisła powinna sobie jednak poradzić. Mimo wszystko, podeprę remisem
Cracovia - Wisła. Typ: X2