BMW Sport

Forum dyskusyjne fanów marki BMW

Teraz jest 18 czerwca 2025, 16:17

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1

Utwórz nowy temat Ten temat jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 2631 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 132  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Ekstraklasa 2011/2012
PostNapisane: 13 grudnia 2011, 10:28 
Przyjaciel forum

Moje BMW: E87
Kod silnika: M47S / M47T2
feder25 napisał(a):
binta, druga połowa Legii była nawet nie zła, dało się oglądać... Było dobrze tylko zabrakło kropki nad "i" w postaci bramki, zmarzłem na meczu niemiłosiernie i miałem nadzieję że w końcówce coś wpadnie... Pozostaje czekać do Lutego i zacząć marsz po mistrza!!! :D

Dokładnie, plus arcyciekawy mecz w LE z... Manchesterem United :P

Mało brakło, a ŁKS odebrałby punkty Śląskowi. Cóż, nie udało się i walczymy dalej. Zwycięstwo Jagi w Gdańsku mnie zaskoczyło. Tym samym widać, że w tym momencie Lechia jest w duużym dołku

reno, wymęczyli :P ale najważniejsze są 3 punkty. Rudnevs strzelił kolejnego - bodajże czwartego - hat-tricka w tym sezonie. Szacunek za to dla niego. Moim zdaniem może odejść w zimę, tak samo jak Stilić. Tzn. obu Lech na pewno nie puści ale przy dobrej ofercie, jednego na pewno

Tym czasem pozostało nam czekać do wiosny i rundy rewanżowej, a teraz emocjonować się innymi ligami :)

Zobacz profil Wyślij e-mail  

PostNapisane: 13 grudnia 2011, 12:12 
Forumowy terrorysta

cinek_328 napisał(a):
renoraines napisał(a):
cinek_328 napisał(a):
renoraines napisał(a):
Lech - Zagłębie 3:2 i 3pkt dla Lecha :]

chodź łatwo nie było ale obudził się Rudnev :)

Owszem ciekawy mecz, R. 3 bramki strzelił i dzięki niemu Lech awansowal na 5 miejsce w tabeli.

5 miejsce jak na tą ekipie to za mało :zly:

''Odbija sie'' tych kilka spotkań bez strzelonych bramek.

binta napisał(a):
reno, wymęczyli ale najważniejsze są 3 punkty. Rudnevs strzelił kolejnego - bodajże czwartego - hat-tricka w tym sezonie. Szacunek za to dla niego. Moim zdaniem może odejść w zimę, tak samo jak Stilić. Tzn. obu Lech na pewno nie puści ale przy dobrej ofercie, jednego na pewno

Spotkanie ciekawe, bo raz strzelali jedni, raz drudzy. Podają dziś, że Lech chce sie pozbyć Arboledy, co mnie nie dziwi.
Cytuj:
Lech Poznań szuka oszczędności. Jak donosi dziennik "Fakt", klub w zimowym okienku transferowym pozbędzie się Manuela Arboledy - najlepiej zarabiającego piłkarza Ekstraklasy. Kolumbijczyk rok temu podpisał nowy kontrakt, dzięki któremu zarabia 420 000 euro na sezon. Kiedy klub zgodził się na te warunki był w zupełnie innej sytuacji finansowej, Arboleda był w szczycie formy i starał się o polskie obywatelstwo.W tej chwili defensor wraca do formy po kontuzji, a wizja zdobycia obywatelstwa znacznie się oddaliła. Choć w Lechu nie mówi się jeszcze wprost o sprzedaniu piłkarza, ale wiadomo, że Manuel Arboleda przymierzany jest do jednego z zespołów ligi cypryjskiej.
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/ekstra ... omosc.html

PostNapisane: 13 grudnia 2011, 14:10 
Uzależniony od forum :)

Moje BMW: E39 525I
Kod silnika: M54B25
Garaż: http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=146009
binta napisał(a):
Dokładnie, plus arcyciekawy mecz w LE z... Manchesterem United

To mi zabiłeś klina :D Kocham Manchester od dziecka, ale ucieszę się jak Legia zrobi im psikusa :) (chociaż to był by cud)

PostNapisane: 13 grudnia 2011, 15:09 
Przyjaciel forum

StreetFire7 napisał(a):
binta napisał(a):
Dokładnie, plus arcyciekawy mecz w LE z... Manchesterem United

To mi zabiłeś klina :D Kocham Manchester od dziecka, ale ucieszę się jak Legia zrobi im psikusa :) (chociaż to był by cud)

Heh, widzę, że "jedziemy" na tym samym wózku nie tylko jeśli chodzi o Legię :ok:

Pamiętam jak oglądałem finał Ligi Mistrzów z 99 roku z Bayernem. Doliczony czas gry i 2 bramki dla MU, a ja gryzłem fotel ze szczęścia, a na drugi dzień do szkoły dumnie szedłem w koszulce Yorke'a :P

PostNapisane: 13 grudnia 2011, 16:07 
Przyjaciel forum

Moje BMW: E46
feder25 napisał(a):
binta, druga połowa Legii była nawet nie zła, dało się oglądać... Było dobrze tylko zabrakło kropki nad "i" w postaci bramki, zmarzłem na meczu niemiłosiernie i miałem nadzieję że w końcówce coś wpadnie... Pozostaje czekać do Lutego i zacząć marsz po mistrza!!! :D

Druga połowa nie była najgorsza, ale zdecydowanie przy tylu sytuacjach bramki zabrakło.
Mi zmarzły okropnie dłonie pomimo że miałam rękawiczki. Mam nadzieję, że w lutym będzie cieplej :D

Coupe, czyli historia o tym jak kupić seryjne auto i nie dać się zwariować

PostNapisane: 13 grudnia 2011, 22:42 

binta napisał(a):
Pamiętam jak oglądałem finał Ligi Mistrzów z 99 roku z Bayernem. Doliczony czas gry i 2 bramki dla MU, a ja gryzłem fotel ze szczęścia, a na drugi dzień do szkoły dumnie szedłem w koszulce Yorke'a

Ja śmigałem w koszulce mojego największego idola Beckhama :)
Do tej pory oglądam każdy możliwy mecz United i mam nadzieję, że kiedyś obejrzę jakiś na Old Trafford :)

Co do ekstraklasy, to Korona otatnim meczem potwierdziła swoją dyspozycję. Nie jestem w stanie wymienić jednej ciekawej sytuacji Korony przy tak beznadziejnym meczu. Mam nadzieję, że wiosną się obudzą.

PostNapisane: 13 grudnia 2011, 22:46 
Lokalny Ekscentryk

Moje BMW: ????
Kod silnika: ????
Garaż: Brak :(
Jest:
ProCeed

Było:
E36 325td
E36 318is Coupe
E39 530d Touring: http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=82514
E46 318i: http://bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=132544
E90 320d: http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=159224
E87 120d
E60 535d
StreetFire7 napisał(a):
Do tej pory oglądam każdy możliwy mecz United i mam nadzieję, że kiedyś obejrzę jakiś na Old Trafford :)

Może będzie okazja zobaczyć jak odpadają z LE z Legią :D Na taki mecz warto chyba pojechać :)

PostNapisane: 14 grudnia 2011, 11:50 
Przyjaciel forum

feder25 napisał(a):
StreetFire7 napisał(a):

Może będzie okazja zobaczyć jak odpadają z LE z Legią :D Na taki mecz warto chyba pojechać :)

Tylko weź i dostać bilet na taki mecz ;) Jedyny plus jest taki, że... stadion ma bardzo dużą pojemność więc ew. biletów dla przyjezdnych by było więcej ale żadne to pocieszenie ponieważ i tak rozeszły by się w klubie kibica w kilka godzin :)

Na Łazienkowską jednak by się pojechało :)

PostNapisane: 14 grudnia 2011, 23:46 

Widzieliście co Fulham zmalował? Wisła awansowała :D To chyba jakiś dar od losu dla Wiślaków :)

PostNapisane: 15 grudnia 2011, 09:51 
Przyjaciel forum

StreetFire7 napisał(a):
Widzieliście co Fulham zmalował? Wisła awansowała :D To chyba jakiś dar od losu dla Wiślaków :)

No i fajnie. Mamy 2 drużyny w 1 / 16 :ok:

Tylko trochę nie w tym temacie ;)

PostNapisane: 15 grudnia 2011, 11:42 
Zacna persona forum

Moje BMW: e61
Kod silnika: M57X
Garaż: były dwie e46 328Ci i 330d a teraz jest e61 535d http://bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=141217
binta napisał(a):
StreetFire7 napisał(a):

mamy, pytanie czy coś zdziałają :)

PostNapisane: 15 grudnia 2011, 12:15 
Przyjaciel forum

cinek_328 napisał(a):
binta napisał(a):
StreetFire7 napisał(a):

mamy, pytanie czy coś zdziałają :)

Wiesz, zawsze mieliśmy problemy z tym żeby zakwalifikować się do grupy. Teraz do rozgrywek grupowych weszły 2 nasze drużyny co było już bardzo fajną wiadomością ponieważ do rozegrania przez piłkarzy i do obejrzenia przez nas mieliśmy kilka fajnych meczów. Mało kto się spodziewał, że chociaż jedna z naszych drużyn wyjdzie z grupy, a wyszły obie. Trzeba się cieszyć z tego co mamy bo osiągnęliśmy już sporo. Nie mamy nic do stracenia, a więc pozostało nam walczyć, a nóż się znowu uda i przynajmniej jedna z dwóch naszych drużyn przejdzie dalej :)

PostNapisane: 15 grudnia 2011, 18:09 
Zacna persona forum

Moje BMW: e61
Kod silnika: M57X
Garaż: były dwie e46 328Ci i 330d a teraz jest e61 535d http://bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=141217
czekamy na losowanie :)

PostNapisane: 16 grudnia 2011, 20:02 
Forumowy terrorysta

Dziś mecz Polska-Bośnia i Hercegowina, pare lat temu za Beenhakkera wygraliśmy, może dziś orzełek przyniesie szczęście.

Edit: Polska wygrała.

PostNapisane: 17 grudnia 2011, 10:25 
Przyjaciel forum

renoraines napisał(a):
Dziś mecz Polska-Bośnia i Hercegowina, pare lat temu za Beenhakkera wygraliśmy, może dziś orzełek przyniesie szczęście.

Edit: Polska wygrała.

Sparing pełną gębą. Garstka kibiców - dobrze, że naszych - plus niski poziom - szczególnie Bośni U23. Powinniśmy ten mecz przynajmniej 3-4:0 wygrać. Sam Piech mógł ustrzelić hat-tricka. Wiadomo, nie wszystko można strzelić ale 2 z tych 3 sytuacji to napastnik musi "włożyć"

Mecz jako jednostka treningowa oczywiście pozytywny. Jak dla mnie, z dobrej strony pokazał się Sebek Mila i Waldek Sobota. Na plus zagrał też Gliwa. W sumie nie miał groźnych sytuacji ale to co miał do obronienia to wyłapał

Czekam na rok 2012 i kolejne sparingi oraz... oczywiście Mistrzostwa Europy :ok:

PostNapisane: 17 lutego 2012, 23:28 
Lokalny Ekscentryk

Jest:
ProCeed

Było:
E36 325td
E36 318is Coupe
E87 120d
E60 535d
Rozpoczęte zastały zmagania w rundzie wiosennej ekstraklasy :)

Na początek:

ŁKS - Polonia W. 0:2 bramki Cani i Jez wynik myślę że do przewidzenia

Lech - GKS 0:1 bramka Nowak Tu wynik można uznać za nispodziankę, Lech chce walczyć o MP a na wstępie zalicza falstart...

Reszta spotkań 18 kolejki, spróbuje trochę obstawić wyniki ;)

Widzew Łódź-Podbeskidzie Bielsko-Biała -mój typ: 1

Cracovia-Lechia Gdańsk -mój typ: x

Śląsk Wrocław-Ruch Chorzów -mój typ: 1x

KGHM Zagłębie Lubin-Wisła Kraków -mój typ: 2

Górnik Zabrze-Legia Warszawa -mój typ: 2

Korona Kielce-Jagielonia Białystok -mój typ: x

Zobaczymy jak po przerwie wyjdzie obstawianie wyników ;)

PostNapisane: 20 lutego 2012, 09:48 
Przyjaciel forum

feder, praktycznie cała kolejka pod znakiem niespodzianek. Cieszyłem się z tego, że Lech przegrał, Śląsk i Wisła zaliczył remis, a tu... Legia przegrała w Zabrzu. Jak oglądałem wczoraj ten mecz to tak się wkurzałem, że głowa mała. Z taką grą nie ma co myśleć o tytule. Co prawda było kilka okazji ale jedną "setkę" na 2, trzeba wykorzystywać co najmniej

Co do reszty wyników to myślę, że stawiałbym podobnie do Ciebie. Na pewno jednak nie postawiłbym na wygraną Widzewa z Podbeskidziem i myślę, że dałbym X2 w meczu Zagłębia z Wisłą, która miała w nogach bardzo ciężki mecz ze Standardem, gdzie przez większość czasu grała w osłabieniu

Dzisiaj mecz, który kończy weekendową kolejkę...

Korona - Jagiellonia. Godzina 18:30 - Teoretycznie faworytem powinna być Korona, która "u siebie" gra dobrze w przeciwieństwie do Jagi, która na wyjazdach traci sporo punktów. Mam jednak wrażenie, że Hajto zaliczy dobry debiut i dzisiaj Jaga może nawet wygrać mecz. Mój typ: X2

Pozdrawiam :)

PostNapisane: 20 lutego 2012, 21:42 
Lokalny Ekscentryk

Jest:
ProCeed

Było:
E36 325td
E36 318is Coupe
E87 120d
E60 535d
No niestety typy raczej bardzo nie udane, trochę niespodzianek w tej kolejce, a mnie najbardziej oczywiście martwi przegrana Legii :zalamany:

binta, pozostaje mieć nadzieję że następne 2 mecze ze Sportingiem i Śląskiem przyniosą nam lepsze rezultaty ;) Bardzo mnie tylko martwi ostatnia wyprzedaż w Legii, sprzedaż 3 zawodników z podstawowego składu niczego dobrego nie wróży w perspektywie walki o MP :kwasny:

PostNapisane: 20 lutego 2012, 22:27 

Cieszy mnie udana inauguracja rundy w Kielcach :)

PostNapisane: 21 lutego 2012, 09:31 
Przyjaciel forum

feder25 napisał(a):
No niestety typy raczej bardzo nie udane, trochę niespodzianek w tej kolejce, a mnie najbardziej oczywiście martwi przegrana Legii :zalamany:

binta, pozostaje mieć nadzieję że następne 2 mecze ze Sportingiem i Śląskiem przyniosą nam lepsze rezultaty ;) Bardzo mnie tylko martwi ostatnia wyprzedaż w Legii, sprzedaż 3 zawodników z podstawowego składu niczego dobrego nie wróży w perspektywie walki o MP :kwasny:

Dokładnie, niby Rybusa może zastąpić Radović, a za plecami Ljuboji zagra Novo, Komorowskiego Astiz, do środka pomocy też mamy zawodników ale jakby nie patrzeć to strata 3 podstawowych i wyróżniających się zawodników. Ze Śląskiem we Wrocławiu, przede wszystkim nie można przegrać. Moim zdaniem porażka może oznaczać koniec marzeń o mistrzostwie

Co do wczorajszego meczu...

Korona - Jagiellonia 2:0

Bramki: Jamróz x 2

Cieszy jedynie fakt, że chłopak ten grał ostatnio 2 lata na wypożyczeniach w klubach z mojego regionu. Kolejno w Broni Radom i Orle Wierzbica. 2-3 lata temu grałem sam sparingi przeciwko obu tym klubom. Wierzbicy nawet udało mi się strzelić bramkę :P

Tak już schodząc na ziemię, potwierdziło się, że Korona jest mocna u siebie, a Jagiellonia na wyjazdy jeździ przeważnie jak... na wycieczkę. W tym sezonie z boisk przeciwnika przywiozła jedynie 5 pkt. W tym meczu też praktycznie nie istniała. Rasiaka i Frankowskiego oprócz 2 akcji, nie było widać wcale. Korona wygrała w pełni zasłużenie

Utwórz nowy temat Ten temat jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 2631 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 132  Następna strona

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1