BMW Sport

Forum dyskusyjne fanów marki BMW

Teraz jest 19 czerwca 2025, 08:18

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 29 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Prostownik jaki kupic - porada
PostNapisane: 17 grudnia 2011, 10:54 
Forumowicz

Moje BMW: e46 320d
Kod silnika: M47
RafalGliwiceBMW jak nie miales nic ciekawszego do napisania to trzeba bylo sie nie udzielac.A kotlet odgrzany bo nie chcialem zakladac podobnego tematu.W innych podobnych tematach o tym prostowniku nic nie znalazlem a w ciemno pewnie sam wiesz jakie jest kupowanie bo wiekszosc prostownikow w podobnej cenie jest dobrych a po czasie laduja za duzym pradem

Zobacz profil Wyślij e-mail  

PostNapisane: 17 grudnia 2011, 10:56 
Zacna persona forum

RafalGliwiceBMW napisał(a):
rybaPL, kotlet smaczny był?
Wg Ciebie mial zalozyc nowy temat niz napisac tutaj? Chciales zablysnac tym tekstem?

PostNapisane: 17 grudnia 2011, 10:59 
Forumowicz

styks :ok:

PostNapisane: 17 grudnia 2011, 11:00 
Uzależniony od forum :)

Moje BMW: E30 E46 E83
Kod silnika: M20B25 FTMW!!!
Garaż: ᶘ ᵒᴥᵒᶅ
Mam do sprzedania kilka-kilkanaście sztuk prostowników. Robota chałupnicza, solidnie wykonane w metalowych obudowach. Sam mam w domu i co tu dużo pisać - prostownik działa aż akumulator od E30 furczy :rotfl: Lokalni taksiarze też się w nie obkupują na zime. Myślę że to dobra alternatywa dla chinoli z allegro.

Są w dwóch wersjach: 12V i 12V+6V. Prąd ładowania max 15A, dwa tryby (szybkie i wolne), kabel zasilający i żabki w zestawie. Jako że to jest na miejscu produkowane to można się dogadać co tam komu jeszcze potrzebne. Żeby było jasne - produkuje je fachowiec elektronik na emeryturze więc póki co to nie ma jakichś oficjalnych gwarancji czy faktur ale jak się zepsuje to raczej nie widzę problemu żeby naprawić/wymienić.

Cena 50zł za wersje 12V.
Do odebrania w Białymstoku na bierząco. Mogę też wysłać, UPS ~25zł.

Kontakt na PW do mnie.

Obrazek

Obrazek

Jest: '90 E30 325i 2d diamantschwarz/leder bison schwarz (M3), '05 E46 330ci stahlblau/leder schwarz, '08 E83 X3 3.0si alpinweiss 3/leder nevada tabak

PostNapisane: 17 grudnia 2011, 11:55 
Forumowicz

styks, nie,lepiej odgrzewac kotleta półrocznego i zastanawiać się który chińczyk z allegro lepszy do 200zł,chcesz dobry prostownik z rozruchem to ceny zaczynają się od600zł lub tak jak Tomek pisał samoróbka która będzie lepsza od chińczyka z allegro.Swoją drogą to masz jakieś problemy emocjonalne?

PostNapisane: 17 grudnia 2011, 12:29 
Zacna persona forum

Moje BMW: E39 535i 2002r.
Kod silnika: M62B35
Witam. Też się podopnę pod temat. Szukam dobrego prostownika z funkcją rozruchu. Potrzebuje dość duży. Będzie używany do ładowania osobówek, dostawczaków no i najważniejsze koparek. Funkcja rozruch to "mus" ponieważ jak sprzęt zostanie na noc na budowie i akumulator siądzie albo coś podobnego to muszę jakoś to odpalić. Ma ktoś jakieś propozycje?

FIAT 126p 89r. SWAP 1.2 MPI SZARY OSLO ---> http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=55&t=117258&p=1443592#p1443592

viewtopic.php?f=6&t=130515

PostNapisane: 17 grudnia 2011, 14:33 
Forumowicz

nie pisalem,ze ma byc z rozruchem a jak miałbym wydac 600zl to wiedziałbym jaki prostownik kupic.Dlatego pytalem czy ten bedzie dobry albo czy jakis polecacie(samorobka jak najbardziej ale sprawdzona)do 200zl bo ciezko znalezc jakis dajacy rade.
RafalGliwiceBMW jak mozesz to omijaj ten temat :znudzony:

PostNapisane: 17 grudnia 2011, 17:08 
Forumowicz

rybaPL, masz jakiś problem czy tylko mi się wydaje?
wracając do tematu to skontaktuj sie z Tomkiem i weź od niego prostownik i po temacie

PostNapisane: 17 grudnia 2011, 19:21 
Zacna persona forum

RafalGliwiceBMW, no nie, lepiej robic burdel i zakladac 20 tematow i kazdy o prostowniku :rotfl: Raczej ty masz problem.

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 29 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1