gilottyna napisał(a):
Kawał Dobrej roboty, z pełną świadomością mogę powiedzieć że German Fest się chowa...
Co wy na to...
Gillotyna a byłeś chociaż raz na jednym albo drugim zlocie i widziałeś na własne oczy jak to wszystko wygląda że tak oceniasz Z PEŁNĄ ŚWIADOMOŚCIĄ ?
Na filmiku wszystko wygląda full profi ale to tylko filmik... Jedyną imprezą spod znaku BMW która była zrobiona na poziomie to był E46 Fest który odbył się raz niestety i umarł

GF to była fajna inicjatywa ale teraz to nudy takie że lepiej w domu zostać. Ludzie tłuką się pół Polski żeby się najebać do nie przytomności i kisić ogóra dwa dni stojąc na trawniku przy akompaniamencie muzyki disco polo i zabawach rodem z typowych wiejskich wesel. Na filmikach VAG`a widać że panowie mają jakiś pomysł na zlot i coś się dzieje. Byłem dwa czy trzy razy z nadzieję że jakoś to będzie szło do przodu ale jak już to się cofa...
Santino napisał(a):
Moje zdanie jest takie ze scena tuningu VW wymiata, nie zamykaja sie w schematach "gleba, kolo, m pack" jest wiecej miejsca na indywidualizm ktory nie gryzie sie z finalnym efektem na aucie, polecam pojezdzic troche po zlotach ale takich z prawdziwego zdarzenia, nie w stylu car tjuning show.
Byłem na tej imprezie co wrzucil gilotyna filmik i musze powiedziec ze zaden zlot BMW nie zrobil na mnie takiego wrazenia pod wzgledem poziomu modyfikacji.
Mimo ze sam latam beemkami od zawsze to nie jestem motoryzacyjnym rasistą i naprawde milo popatrzec na dobrze zmodyfikowane auto czy to bedzie VW czy MB czy Opel.
Ja mam takie samo zdanie jak Santino