BMW Sport

Forum dyskusyjne fanów marki BMW

Teraz jest 19 czerwca 2025, 10:02

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1

Utwórz nowy temat Ten temat jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 2631 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40 ... 132  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Ekstraklasa 2011/2012
PostNapisane: 11 maja 2012, 16:36 
Miro Wawa napisał(a):
Heh, kompleksy sobie leczą :)

http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... W8zt20ph8#!

Ja tylko przypomnę hasło z jednej flagi:

Obrazek

Są miejsca w kraju gdzie wiedzą że są zaściankiem i nie mogą tego znieść. Tak naprawdę chcieli by tu żyć, mieszkać i pracować jednak są za słabi na to wszystko i przez to biorą się takie historie :)

W życiu bym nie chciał mieszkać w warszawie, smród,brud i ubóstwo, nie mówiąc o wiecznych korkach i etiopskich raperach stojących na każdym skrzyżowaniu :rotfl: :rotfl: :rotfl:

PostNapisane: 11 maja 2012, 20:27 
Forumowicz

Moje BMW: Było E36 M52B20
Kod silnika: M52B20
StreetFire7 napisał(a):
Miro Wawa napisał(a):
Są miejsca w kraju gdzie wiedzą że są zaściankiem i nie mogą tego znieść. Tak naprawdę chcieli by tu żyć, mieszkać i pracować jednak są za słabi na to wszystko i przez to biorą się takie historie

Chyba troszkę popłynąłeś :) Zgadzam się, że Wawa to miasto stołeczne, zgadzam się również, że wrocławianie się nie popisali z tym świętowaniem, ale schodzisz trochę z tematu piłki nożnej.

Fakt, może trochę schodzę ale łączy się ten temat z piłką przez takie akcje. Gdziekolwiek się pojedzie w Polskę na mecz to na Legię zawsze największa spinka jest. Zespoły które grają z Legią, grają swoje mecze sezonu. Kibice przeciwnych drużyn przychodzą na trening swojego zespołu przed meczem z Nami żeby zmotywować drużynę do jak największej walki na boisku.

Wydaje mi się że psychologowie mogliby się zająć tą sprawą - dlaczego tak się dzieje :D Ciekawe dlaczego nie ma na Ruch wrzutów że mistrza nie zdobył? :zdziwko:

Tymczasem podrzucam ankietę przeprowadzoną przez C+ w środowisku piłkarzy ligi .Może ktoś jeszcze nie widział jej. Spójrzcie gdzie według nich najlepsza widownia jest ;) :super:

http://www.canalplus.pl/multiliga

Zobacz profil Wyślij e-mail  

PostNapisane: 11 maja 2012, 23:51 
Uzależniony od forum :)

Moje BMW: E39 525I
Kod silnika: M54B25
Garaż: http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=146009
Miro Wawa napisał(a):
Fakt, może trochę schodzę ale łączy się ten temat z piłką przez takie akcje. Gdziekolwiek się pojedzie w Polskę na mecz to na Legię zawsze największa spinka jest. Zespoły które grają z Legią, grają swoje mecze sezonu. Kibice przeciwnych drużyn przychodzą na trening swojego zespołu przed meczem z Nami żeby zmotywować drużynę do jak największej walki na boisku.

A akurat niekoniecznie bo jak byś do mnie przyjechał do Kielc, to największa spina jest zawsze na Wisłę :) Rozumiem, każdy z nas kocha swoje miasto (chyba...), ale posądzić większość rodaków o to, że każdy chciał by w nim mieszkać to za dużo.

Miro Wawa napisał(a):
Ciekawe dlaczego nie ma na Ruch wrzutów że mistrza nie zdobył?

Bo Ruch nie miał udanych ostatnich 10 sezonów tak jak Legia. Jak Ruch nas przyzwyczai do bycia w czubie, to na pewno za parę sezonów będą wrzuty jak Ruch da dupy.

PostNapisane: 12 maja 2012, 06:33 
Forumowicz

Moje BMW: Było E36 M52B20
Kod silnika: M52B20
Lapino napisał(a):
W życiu bym nie chciał mieszkać w warszawie, smród,brud i ubóstwo, nie mówiąc o wiecznych korkach i etiopskich raperach stojących na każdym skrzyżowaniu :rotfl: :rotfl: :rotfl:

Twierdzisz że w Warszawie są tylko korki?? :rotfl: Pojedź sobie np. do Krakowa i spróbuj wjechać normalnie pomiędzy 7-9 od północy siódemką - to się zdziwisz :szok:

StreetFire7 napisał(a):
A akurat niekoniecznie bo jak byś do mnie przyjechał do Kielc, to największa spina jest zawsze na Wisłę :) Rozumiem, każdy z nas kocha swoje miasto (chyba...), ale posądzić większość rodaków o to, że każdy chciał by w nim mieszkać to za dużo.

Ja inaczej nie umiem sobie wytłumaczyć tego. Wydaje mi się to logiczne, np. wystarczy spojrzeć gdzie budują linię metra - już następną! W innych miastach tego nie ma i w najbliższej przyszłości nie będzie.

StreetFire7 napisał(a):
Bo Ruch nie miał udanych ostatnich 10 sezonów tak jak Legia. Jak Ruch nas przyzwyczai do bycia w czubie, to na pewno za parę sezonów będą wrzuty jak Ruch da dupy.

Yyyy, Legia miała udane ostatnie 10 sezonów?? :szok: Mistrza tylko 2 razy zdobyliśmy a w pucharach to w tamtym roku jedynie ładnie pograliśmy więc raczej powiedziane jest to na wyrost. Tu wiadomo co roku jakie są oczekiwania na początku sezonu: mistrzostwo a później dobra gra w pucharach. Jeżeli tego nie ma to sezon w sumie stracony. PP średnio zadowala lub mało :/

PostNapisane: 12 maja 2012, 09:50 
Przyjaciel forum

Moje BMW: E91 LCI
Kod silnika: N53B30A
Garaż: http://bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=157967
Miro Wawa napisał(a):

Wydaje mi się że psychologowie mogliby się zająć tą sprawą - dlaczego tak się dzieje :D Ciekawe dlaczego nie ma na Ruch wrzutów że mistrza nie zdobył? :zdziwko:

Ale takie rzeczy nie tylko w PL.
Za komuny utarło się że Legia to klub wojskowy (czyt. klub władz) więc się Legii nienawidzi. U rusów tak samo jest z CSKA. W Hiszpanii utarło się że Franco kibicował Realowi (zresztą kibic materacy :rotfl: ), więc klub władz, więc się nienawidzi.
Przykłady można mnożyć.

Typer EURO 2016 - I miejsce

PostNapisane: 17 maja 2012, 15:14 
Uzależniony od forum :)

Moje BMW: E39 525I
Kod silnika: M54B25
Garaż: http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=146009
Źle się dzieje :/
http://ekstraklasa.wp.pl/kat,37358,titl ... omosc.html

PostNapisane: 18 maja 2012, 12:28 
Przyjaciel forum

Moje BMW: E87
Kod silnika: M47S / M47T2
Pozazdrościli Stilicowi :)

http://www.90minut.pl/news/188/news1886 ... laska.html

:10:

PostNapisane: 30 maja 2012, 14:55 
Przyjaciel forum

Moje BMW: e30
Kod silnika: m10B18
Garaż: e30 316 '87
http://bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=168435
News dnia:
Urban znowu trenerem Legii.
http://legia.com/news,29987-jan_urban_n ... nerem.html
Polityka polskich klubów dotycząca zwalniania i zatrudniania trenerów jest porażająca. Dno totalne.

PostNapisane: 30 maja 2012, 15:10 
Przyjaciel forum

Rafał525 napisał(a):
News dnia:
Urban znowu trenerem Legii.
http://legia.com/news,29987-jan_urban_n ... nerem.html
Polityka polskich klubów dotycząca zwalniania i zatrudniania trenerów jest porażająca. Dno totalne.

Prawda jest przykra...

Nasze kluby nie mają pieniędzy na zatrudnienie konkretnego trenera. Ponadto, zatrudnienie trenera "z nazwiskiem" , zagranicznego, wiążę się z większymi transferami, transferami niekoniecznie "przybijanymi" przez prezesów, dyrektorów sportowych itp. , zamiast właśnie trenerów. Jeśli chodzi konkretnie o Legię, sprawa wygląda tak... Brak mistrzostwa pokrzyżował wszystkie większe plany. Pan Walter zastanawia się nad sprzedażą akcji klubu, mówi się nawet o akcjach większościowych (w tym momencie już prowadzone są jakieś wstępne rozmowy z bodajże Arabskimi i Katarskimi liniami lotniczymi, a raczej ich właścicielami). Z Legii odeszło już kilku zawodników, owszem, takich, którzy w poprzednim sezonie nie grali za wiele i tyle też wnosili do klubu. Gorzej jest jednak z tym co się może stać na dniach. Wiadomo, że prowadzone są dość zaawansowane rozmowy na linii Dortmund (piszę się też o Lazio ale ja w to za bardzo nie wierzę) - Legia w kwestii Rafała Wolskiego oraz Hannover 96 - Legia, dotyczące Michała Żyro. Ogólnie rzecz biorą, nie ma co się za bardzo dziwić ludziom z Legii, skoro za obu mogą skasować, ponoć nawet 6 mln Euro. Wiem, w ten sposób się klubu nie buduje ale taka już jest mentalność naszych dyrektorów sportowych, właścicieli klubów i wreszcie managerów, samych zainteresowanych zawodników. Jak zwykle, w Legii najpierw trzeba sprzedać żeby później wiedzieć ile można przeznaczyć na tych, których ew. można kupić. Żeby nie okazało się, że jest tak jak w poprzednim sezonie, gdzie dopiero przed zakończeniem przygotowań, tak naprawdę Legia dopiero kompletowała skład. Zobaczymy co nam przyniosą najbliższe dni

Co do samej zmiany trenera, osobiście uważam, że nie jest ona w tym momencie właściwa. Lubię i cenię Pana Urbana ale... to nie jest odpowiednia osoba na to stanowisko w tym momencie. Skorża pewnie, pomału będzie się szykował do przejęcia reprezentacji po Smudzie...

PostNapisane: 30 maja 2012, 15:26 
Przyjaciel forum

binta napisał(a):
Pan Walter zastanawia się nad sprzedażą akcji klubu, mówi się nawet o akcjach większościowych (w tym momencie już prowadzone są jakieś wstępne rozmowy z bodajże Arabskimi i Katarskimi liniami lotniczymi, a raczej ich właścicielami).

Katarskimi i Tureckimi ;)
A taki katarski właściciel to nie głupie by było. Wystarczy spojrzeć na takie City, PSG czy Malage :hyhy:
A co do Turkish Airlines to nie wiem czy to nie tylko element kampanii medialnej mającej ocieplić ich wizerunek przed kupnem LOTu.

binta napisał(a):
Wiadomo, że prowadzone są dość zaawansowane rozmowy na linii Dortmund (piszę się też o Lazio ale ja w to za bardzo nie wierzę) - Legia w kwestii Rafała Wolskiego oraz Hannover 96 - Legia, dotyczące Michała Żyro. Ogólnie rzecz biorą, nie ma co się za bardzo dziwić ludziom z Legii, skoro za obu mogą skasować, ponoć nawet 6 mln Euro.

Dziś czytałem że 6mln to za samego Wolskiego krzyczą :)

binta napisał(a):
Co do samej zmiany trenera, osobiście uważam, że nie jest ona w tym momencie właściwa. Lubię i cenię Pana Urbana ale... to nie jest odpowiednia osoba na to stanowisko w tym momencie. Skorża pewnie, pomału będzie się szykował do przejęcia reprezentacji po Smudzie...

Ja z kolei zmianę Skorży na Urbana uważam za duży plus. Czy to kandydat idealny nie wiem, ale biorąc pod uwagę ciężką sytuacje ITI to na dobrego zagranicznego fachowca nie było co liczyć.

Co do kadry to ja mam nadzieję że Dyzmy nie zastąpi Skorża. Ten gość to mimo europejskich "sukcesów" i pucharów w PL to jednak niewypał i od kadry trzeba go trzymać z daleka. Ja bym widział w roli selekcjonera jakiegoś zagramanicznego trenera, no chyba że leśne dziadki by zaryzykowały i ściągnęły ze stanów Piotra Nowaka, chociaż to opcja w zasadzie nie realna, choć według mnie jak najbardziej warta rozważenia.

PostNapisane: 30 maja 2012, 19:07 
Przyjaciel forum

Gumiś napisał(a):
binta napisał(a):
Wiadomo, że prowadzone są dość zaawansowane rozmowy na linii Dortmund (piszę się też o Lazio ale ja w to za bardzo nie wierzę) - Legia w kwestii Rafała Wolskiego oraz Hannover 96 - Legia, dotyczące Michała Żyro. Ogólnie rzecz biorą, nie ma co się za bardzo dziwić ludziom z Legii, skoro za obu mogą skasować, ponoć nawet 6 mln Euro.

"Zażyczyć w sumie mogą ale szczerze powiedziawszy, mnie te 4,5 mln. już bardzo dziwi. Z tego co czytałem, Dortmund zaproponował 4, Legia powiedziała 4,5 i pewnie jeśli dojdzie do transakcji to na mniej więcej takiej kwocie się skończy. Chyba, że Niemcy, będą chcieli mieć Wolskiego u siebie już teraz (a jest taka opcja), wtedy cena może być wyższa

Co do kadry. Też jestem zdania, że Smudę powinien zastąpić zagraniczny trener. Ale taki konkretny ;)

PostNapisane: 31 maja 2012, 08:06 
Przyjaciel forum

binta napisał(a):
Gumiś napisał(a):
binta napisał(a):

"Zażyczyć w sumie mogą ale szczerze powiedziawszy, mnie te 4,5 mln. już bardzo dziwi. Z tego co czytałem, Dortmund zaproponował 4, Legia powiedziała 4,5 i pewnie jeśli dojdzie do transakcji to na mniej więcej takiej kwocie się skończy. Chyba, że Niemcy, będą chcieli mieć Wolskiego u siebie już teraz (a jest taka opcja), wtedy cena może być wyższa

No ponoć chcą go już teraz a nie jak pisano wcześniej, teraz kasa ale zostaje jeszcze rok się ogrywać. Moim zdaniem Legia powinna czekać, bo jeśli dobrze wypadłby na euro, jego cena spokojnie wzrośnie o te 2-3 mln.

PostNapisane: 31 maja 2012, 12:07 
Przyjaciel forum

Cytuj:
Gumiś="Dziś czytałem że 6mln to za samego Wolskiego krzyczą :)

"Zażyczyć w sumie mogą ale szczerze powiedziawszy, mnie te 4,5 mln. już bardzo dziwi. Z tego co czytałem, Dortmund zaproponował 4, Legia powiedziała 4,5 i pewnie jeśli dojdzie do transakcji to na mniej więcej takiej kwocie się skończy. Chyba, że Niemcy, będą chcieli mieć Wolskiego u siebie już teraz (a jest taka opcja), wtedy cena może być wyższa[/quote]

Cytuj:
GumiśNo ponoć chcą go już teraz a nie jak pisano wcześniej, teraz kasa ale zostaje jeszcze rok się ogrywać. Moim zdaniem Legia powinna czekać, bo jeśli dobrze wypadłby na euro, jego cena spokojnie wzrośnie o te 2-3 mln.

Chodzi o to, że chcą zapłacić teraz i chcą go wziąć już teraz. Legia już nawet rozgląda się za jego ew. następcą. W kręgu zainteresowań jest Hiszpan z Piasta Gliwice - Juardo. Nie widziałem tego piłkarza w aukcji ale obserwuję I ligę i trzeba przyznać, że zrobił tam chłopak trochę szumu

Tym czasem, Żyro podobno dogadany już jest z Hannoverem. Pozostała kwestia dogadania się klubów i tego czy trener Urban podejmie poważne kroki w celu zatrzymania "Żyrki". Niemcy zaproponowali podobno 1.4 mln. Euro. Legia chciała nie mniej jak 1.5, a więc dogadanie wydaje się być bliskie. Gdyby odszedł Żyro i Wolski to przed rozpoczęciem nowego sezonu, kadra Legii znowu się osłabi. Tak samo jak przed rundą wiosenną kiedy odszedł Rybus, Komorowski i Borysiuk[/quote]

PostNapisane: 13 czerwca 2012, 19:02 
Forumowicz

Moje BMW: e91 320d
Kod silnika: --
i to właśnie Nasza Polska liga...piłkarze w miarę zagrają jeden sezon i uciekają za granicę...lekka paranoja...zamiast zostać powalczyć o puchary itd. to nie ważniejsze jest parę tysiaków więcej na koncie mimo grzania ławy...wielu już tak wyjechało i się na tym przejechało...ale to moje zdanie na ten temat...binta do Was wraca Sagan..?

PostNapisane: 14 czerwca 2012, 10:41 
Przyjaciel forum

marcinsk napisał(a):
i to właśnie Nasza Polska liga...piłkarze w miarę zagrają jeden sezon i uciekają za granicę...lekka paranoja...zamiast zostać powalczyć o puchary itd. to nie ważniejsze jest parę tysiaków więcej na koncie mimo grzania ławy...wielu już tak wyjechało i się na tym przejechało...ale to moje zdanie na ten temat...binta do Was wraca Sagan..?

Tak, Marek Saganowski podpisał kontrakt z Legią (chciał go także Górnik Zabrze). Niby jest to swój zawodnik, którego oczywiście bardzo szanuję ale nie wiem czy to jest właściwa droga do zdobycia mistrzostwa w przyszłym sezonie. Obym się mylił

Był też temat powrotu Ismaela Blanco, któremu kolejną szansę w Legii chciał dać, tym razem trener Urban. Sam zawodnik jednak zrezygnował z tej opcji, choć na początku był nią wstępnie zainteresowany. Wcześniej prowadził podobno rozmowy z APOEL-em Nikozja, a teraz łączony jest z jednym z klubów z Meksyku

Poza tym, po okresie wypożyczenia do Piasta Gliwice (drużyna awansowała do T-Mobile Ekstraklasy), do Legii wrócił Wojciech Lisowski, który będzie przygotowywał się do sezony z pierwszą drużyną. Czy będzie melodią przyszłości - zobaczymy :)

PostNapisane: 14 czerwca 2012, 11:00 
Przyjaciel forum

binta napisał(a):
Tak, Marek Saganowski podpisał kontrakt z Legią (chciał go także Górnik Zabrze). Niby jest to swój zawodnik, którego oczywiście bardzo szanuję ale nie wiem czy to jest właściwa droga do zdobycia mistrzostwa w przyszłym sezonie. Obym się mylił

Binta, myślę że za delikatnie odniosłeś się do tego kolejnego newsa z warszawskiego zespołu. Dla mnie jak ktoś zatrudnia emeryta który lata, powiedzmy, "świetności" ma już za sobą i chce nim walczyć o mistrza ligi jest idiotą. Lepiej ściągnąć jakiegoś młodego z młodzieżówki a nie dziadka zatrudniać żeby miejsce marnował. Transfer bez sensu.
binta napisał(a):
Był też temat powrotu Ismaela Blanco, któremu kolejną szansę w Legii chciał dać, tym razem trener Urban. Sam zawodnik jednak zrezygnował z tej opcji, choć na początku był nią wstępnie zainteresowany.

Dziwisz się? Jak został potraktowany w Polsce? U nas jak się sprowadza obcokrajowca to wymaga się, żeby co mecz strzelał 3 gole. To nie championship manager gdzie ściągamy dobrego piłkarza z ligi do ligi i gra tak samo. Piłkarz musi przejść aklimatyzację, nauczyć się chociaż paru słów, zobaczyć jak się żyje itp. To nie jest maszynka do grania w piłkę a w naszej pięknej lidze jak nie wyjdzie jeden mecz to goodbye.
Osobiście uważam, że w każdej drużynie nie powinno być więcej jak 3 obcokrajowców. Po pierwsze, zanim by sprowadzili zagranicznego to by 100 razy przemyśleli a po drugie byłaby większa szansa, że wybije się jakiś polski piłkarz. Kiedyś Ptak z Pogoni chciał zrobić polski Santos brazylijczykami z z 5 ligi, Wisła Kraków ma w swoim zespole większość obcokrajowców. Jak się skończyło? Każdy widział.

PostNapisane: 14 czerwca 2012, 11:16 
Przyjaciel forum

Rafał, zgadzam się z Tobą ale nie chcę na gorąco tak tego oceniać i za szybko wyciągać zbyt pochopne wnioski. Co do "Sagana". Bardzo zdziwił mnie ten transfer. Chociaż z drugiej strony, swoją charyzmą, walecznością i zaangażowaniem... Kto wie. Z góry bym go nie skreślał, choć przyznać trzeba, że to posunięcie ze strony ludzi rządzących w Legii - łatwe do zrozumienia nie jest. Myślę, że Legia chce znowu przyoszczędzić (trener Urban zamiast zagranicznego, brak konkretnych nazwisk ani nawet wstępnych rozmów - jeśli chodzi o wzmocnienia), stąd takie decyzje

Jeśli chodzi o Blanco. Tutaj też masz rację... Ja jednak w jakimś stopniu staram się też zrozumieć Skorżę bo trzeba przyznać, że praktycznie każdy mecz w rundzie rewanżowej, grał na zasadzie "gorącego krzesła". Przegramy, zremisujemy, stracimy punkty - możemy stracić mistrzostwo Polski, a on sam pracę. Stawiał po prostu na sprawdzonych zawodników. Blanco dostał kilka szans (owszem, nie za wiele) i moim zdaniem w żadnym meczu nie pokazał się z dobrej strony. Był jakiś taki zagubiony, jakby w ogóle nie przygotowany do sezonu. Oczywiście może się teraz okazać, że pójdzie do innego klubu i będzie strzelał jak na zawołanie ale tutaj już nie ma reguły. Przed przyjściem do Legii, w sezonie 2011 / 2012 w San Luis, zagrał w 15 meczach i strzelił tylko 2 gole. Może tamten sezon już był zapowiedzią kolejnego - właśnie tego nieudanego w Legii. Tego nikt nie wie. Zobaczymy jak poradzi sobie w nowym klubie. Jeśli pójdzie do Meksyku (tak jak jest wstępnie słychać) to zapewne łatwiej mu się będzie tam grało niż w tym momencie w Europie

PostNapisane: 14 czerwca 2012, 12:41 
Przyjaciel forum

binta napisał(a):
Chociaż z drugiej strony, swoją charyzmą, walecznością i zaangażowaniem

Może to pierwsze jeszcze ma ale waleczności i zaangażowania to ma za mało na Legię.
binta napisał(a):
trener Urban zamiast zagranicznego

Tylko kogo? Kolejnego co chce dorobić przed emeryturą? Polskich klubów nie stać na dobrych zagranicznych piłkarzy bo tacy nie będą brali polskiej ligi na poważnie. Jesteś w temacie to powiedz mi który obcokrajowiec z ostatnich 10 a nawet 20 lat doszedł do średniego poziomu europejskiego zaczynając w polskiej lidze? Bo oprócz Kalu Uche to chyba nikt.
Polskie kluby powinny stawiać TYLKO i WYŁĄCZNIE na młodzież. Spójrz na kadrę Niemiec:
Holger Badstuber 1989 rok wychowanek Bayernu
Benedikt Höwedes 1988 rok praktycznie od początku w Schalke
Mats Hummels 1988 rok wychowanek Bayernu, aktualnie Dortmund
To są tylko 3 przykłady. Piłkarze którzy zaczynają grać w podstawowych składach klubów niemieckich mając naście lat.

PostNapisane: 14 czerwca 2012, 12:55 
Przyjaciel forum

Rafał525 napisał(a):
Polskie kluby powinny stawiać TYLKO i WYŁĄCZNIE na młodzież. Spójrz na kadrę Niemiec:
Holger Badstuber 1989 rok wychowanek Bayernu
Benedikt Höwedes 1988 rok praktycznie od początku w Schalke
Mats Hummels 1988 rok wychowanek Bayernu, aktualnie Dortmund
To są tylko 3 przykłady. Piłkarze którzy zaczynają grać w podstawowych składach klubów niemieckich mając naście lat.

Ale to trzeba przetłumaczyć temu działaczowskiemu betonowi. Bo jak na razie to tylko Legia ma akademie piłkarską z prawdziwego zdarzenia. I efekty już są. Wszystkie większe talenty z ostatnich kilku lat wychodzą z Legii.

PostNapisane: 8 sierpnia 2012, 18:51 
Przyjaciel forum

Ciekawy artykuł
http://www.weszlo.com/news/11363-Sladam ... lka_umiera

Smutny...
...i niestety prawdziwy :(

Utwórz nowy temat Ten temat jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 2631 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40 ... 132  Następna strona

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1