BMW Sport

Forum dyskusyjne fanów marki BMW

Teraz jest 21 czerwca 2025, 19:59

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1

Utwórz nowy temat Ten temat jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 2631 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55 ... 132  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Ekstraklasa 2011/2012
PostNapisane: 7 grudnia 2012, 22:55 
Forumowicz

Moje BMW: e46 323Ci
Kod silnika: M52TU25
Śląsk 1-0 Legia Ładne zakończenie rundy :ok:

Zobacz profil Wyślij e-mail  

PostNapisane: 9 grudnia 2012, 19:29 
Forumowy terrorysta

Radovanovic1 napisał(a):
Śląsk 1-0 Legia Ładne zakończenie rundy :ok:

Otóż to :] . Korona-Lech 0:1, Lech zdobywa 3pkt ( ja 2pkt za typowanie hehe) i nadal Kolejorz na II miejscu :ok: .

PostNapisane: 10 grudnia 2012, 16:48 
Forumowicz

renoraines napisał(a):
Otóż to . Korona-Lech 0:1, Lech zdobywa 3pkt ( ja 2pkt za typowanie hehe) i nadal Kolejorz na II miejscu .

Nie zebym był złośliwy, ale ten Ślusarski to troche jakis niewypał w tym KKS-ie bo sytuacje ma prawie, ze setki, a nie moze trafic. Tą z gówki w meczu z Koroną to powinien strzelic bez zadnego ale.
Pewnie kibice Lecha sa tez wkurzeni na niego. To juz nie to co Rudnievs

PostNapisane: 10 grudnia 2012, 20:06 
Forumowy terrorysta

Radovanovic1 napisał(a):
renoraines napisał(a):
Otóż to . Korona-Lech 0:1, Lech zdobywa 3pkt ( ja 2pkt za typowanie hehe) i nadal Kolejorz na II miejscu .

Nie zebym był złośliwy, ale ten Ślusarski to troche jakis niewypał w tym KKS-ie bo sytuacje ma prawie, ze setki, a nie moze trafic. Tą z gówki w meczu z Koroną to powinien strzelic bez zadnego ale.

Tak, ma czeste problemy z celowaniem, w meczu z Podbeskidziem tez nie trafił. Old boy heheh.

PostNapisane: 10 grudnia 2012, 22:26 
Uzależniony od forum :)

Moje BMW: E38 735i
Kod silnika: M62
Garaż: http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=166789
renoraines napisał(a):
Tak, ma czeste problemy z celowaniem, w meczu z Podbeskidziem tez nie trafił. Old boy heheh.

Miejmy nadzieję, że Ślusarski w rundzie wiosennej będzie bardziej skuteczny, a Lech pokaże się z jeszcze lepszej strony niż dotychczas i zdobędzie Mistrza :)

PostNapisane: 11 grudnia 2012, 14:37 
Forumowicz

.Jacek. napisał(a):
Miejmy nadzieję, że Ślusarski w rundzie wiosennej będzie bardziej skuteczny, a Lech pokaże się z jeszcze lepszej strony niż dotychczas i zdobędzie Mistrza

No jesli ze Śląska odejdzie Mila, to Lech ma duze szanse :) Bo nie widze Śląska bez Mili, który ma najwiecej asyst w lidze.

PostNapisane: 12 grudnia 2012, 14:27 
Przyjaciel forum

Moje BMW: E87
Kod silnika: M47S / M47T2
Radovanovic1 napisał(a):
renoraines napisał(a):

Myślę, że każdy trener chciałby mieć w składzie zawodnika, który strzelił w tej rundzie... najwięcej bramek spośród Polaków...

"Ślusarz" nie jest typem łowcy, nigdy nie strzelał bardzo dużej ilości goli, ale on jest typem napastnika, który więcej walczy, wypracowuje sytuacje dla kolegów, zbija głową (tej gry nauczył się zapewne w Anglii i teraz to procentuje) i zostawia wiele serducha na boisku. Przy tym, mam wrażenie, że jest normalnym człowiekiem. Nie ma w nim gwiazdorstwa, potrafi się wysłowić, a przede wszystkim, porządnie podchodzi do swojego zawodu

Ja osobiście go lubię i cenię :)

Ps. Pomału rusza karuzela transferowa i pierwsze doniesienia. Przyznam, że zima to bardzo fajny okres. Zgrupowania, transfery, obozy. Bardzo lubię ten okres i śledzenie tego wszystkiego. W tym czasie, z całego roku, chyba najwięcej wydaję na "Przegląd Sportowy" :P

Praktycznie w każdym klubie już "coś się dzieje". Jak Wy widzicie pierwsze przymiarki w naszych klubach ?? Ja bardzo bym chciał żeby Legia utrzymała jak najbardziej zbliżony skład do tego, którym dysponowała w rundzie jesiennej. Wiadomo, priorytetem jest zatrzymanie najlepszych zawodników. Czekam też na rozwinięcie się tematu Razacka. Myślę, że przydałby się bardzo w Legii. Traore może grać zarówno na bokach pomocy, jak i w ataku. Widziałbym go "na szpicy" przed Ljuboją. Do tego jeszcze jakby wrócił "Sagan" , ofensywa wyglądałaby ciekawie :)

Przegląd Sportowy rozpoczął fajne głosowanie na "11" rundy. W dniu dzisiejszym, wybieramy bramkarza. Jest 8 kandydatów, na kogoś innego można zagłosować poprzez kliknięcie na "Ktoś inny" i wpisanie nazwiska wybranego przez nas bramkarza. Ja miałem mały dylemat. Zastanawiałem się nad Kuciakiem, Buricem i Skorupskim. Postawiłem jednak na Skorupskiego. Myślę, że jest to naprawdę ciekawy bramkarz. Mi osobiście grą i postawą na boisku, przypomina trochę Boruca. Wyniki po moim głosowaniu wyglądały następująco

19.11% Jasmin Burić (Lech Poznań)
20.91% Marian Kelemen (Śląsk Wrocław)
21.47% Dusan Kuciak (Legia Warszawa)
2.35% Zbigniew Małkowski (Korona Kielce)
4.85% Maciej Mielcarz (Widzew Łódź)
15.6% Łukasz Skorupski (Górnik Zabrze)
7.57% Jakub Słowik (Jagiellonia Białystok)
4.85% Dariusz Trela (Piast Gliwice)
3.28% Ktoś inny

PostNapisane: 13 grudnia 2012, 00:31 
Forumowicz

Jak Razak odejdzie z Lechii, to wątpie zeby cos ugrali. Pewnie Lechia zrobi wszystko zeby go zatrzymac :) A jak by przeszedl do Legii to juz było by po zawodach. Nie wiem czy ktorys z klubów dałby rade "dojsc" Legionistów.

Ciekawe jak bedzie z Milikiem :oczami:

PostNapisane: 13 grudnia 2012, 08:52 
Przyjaciel forum

Radovanovic1 napisał(a):
Jak Razak odejdzie z Lechii, to wątpie zeby cos ugrali. Pewnie Lechia zrobi wszystko zeby go zatrzymac :) A jak by przeszedl do Legii to juz było by po zawodach. Nie wiem czy ktorys z klubów dałby rade "dojsc" Legionistów.

Ciekawe jak bedzie z Milikiem :oczami:

Myślę, że zostanie w Górniku, przynajmniej do końca sezonu. Wiadomo, teraz go będą "chcieli" wypchnąć Panowie "menago" żeby coś "uszczypnąć" dla siebie grosza, ale Ci co mu życzą samych pozytywów, powinni chłopakowi przemówić do rozsądku i namówić na nieruszanie się z Zabrza. Powodów jest kilka, chociażby brak stabilizacji, fakt, że ostatnio nie jest w najlepszej formie, co sprawia, że to nie jest najlepszy moment na wyjazd. Niech najpierw coś osiągnie w Polsce, strzeli te 13-15 bramek w sezonie, zagra kilka meczów w reprezentacji, dojrzeje do wyjazdu - dużo tego, ale wyjdzie mu tylko na dobre. Granie w rezerwach niemieckiego klubu nic mu nie da. Przestanie się rozwijać, powołań do reprezentacji też nie będzie. Jest tylko jedno ale, jeśli Górnik dostanie konkretną ofertę opiewającą na 3-4 mln. Euro, zrobią wszystko, by chłopaka sprzedać. Pocieszenie jest takie, że nikt w przerwie zimowej nie powinien wyłożyć za niego takich pieniędzy

Sporo zamieszania może być również wokół Pawłowskiego. Chłopak niby chce wyjechać za granicę, i tak spróbować swoich sił. Moim zdaniem, jeśli opuści Zagłębie to przejdzie do Lecha. Jest jeszcze opcja Wisły Kraków, ale przechodząc do niej w tym momencie, strzeliłby tylko sobie w kolano

Ciekawie może też być w Bełchatowie, gdzie kolejni zawodnicy zostali odsunięci do ME, a więc klub chce się po prostu z nimi pożegnać. Wróbel (jak dla mnie, jeden z nielicznych piłkarzy z Bełchatowa, który coś grał w tej rundzie. Obok niego wspomnę jeszcze o Stachowiaku i Raulu) praktycznie na 100% odejdzie. Na tą chwilę, najbliżej mu jest do Cracovii

Wśród piłkarzy wokół, których na pewno będzie sporo zamieszania, będzie też Piech, Jeleń (2 Bundesliga, MLS, może jakiś klub we Francji - raczej z Ligue 2), Wszołek, Teodorczyk (tylko w przypadku ciekawej i bardzo konkretnej propozycji), może Skorupski i jeszcze kilku innych

Ps. Na stronie "Przeglądu Sportowego", dzisiaj głosujemy na najlepszych środkowych obrońców. Ja zagłosowałem na Żewłakowa i Dancha. Myślałem jeszcze o Arboledzie, ale ostatecznie odpuściłem. Wyniki po moim głosowaniu (jak widać większość Narodu, jak na razie głosuje bardzo podobnie do mnie):

14% Manuel Arboleda (Lech Poznań)
6% Inaki Astiz (Legia Warszawa)
6% Adam Banaś (Zagłębie Lubin)
0% Marcin Baszczyński (Polonia Warszawa)
0% Jarosław Bieniuk (Lechia Gdańsk)
24% Adam Danch (Górnik Zabrze)
2% Maciej Dąbrowski (Pogoń Szczecin)
14% Tomasz Jodłowiec (Śląsk Wrocław)
2% Marcin Kowalczyk (Śląsk Wrocław)
0% Michał Pazdan (Górnik Zabrze)
2% Thomas Phibel (Widzew Łódź)
2% Pavol Stano (Korona Kielce)
8% Ołeksandr Szeweluchin (Górnik Zabrze)
18% Michał Żewłakow (Legia Warszawa)
2% Ktoś inny

...i lewego obrońcę. Dla mnie, bezkonkurencyjnie znajduje się na niej Wawrzyniak. Oto wyniki po moim oddanym głosie

6.01% Jakub Bartkowski (Widzew Łódź)
1.31% Djordje Cotra (Polonia Warszawa)
6.2% Seweryn Gancarczyk (Górnik Zabrze)
27.68% Luis Henriquez (Lech Poznań)
3.64% Tomasz Lisowski (Korona Kielce)
3.73% Costa Nhamoinesu (Zagłębie Lubin)
5.96% Alexis Norambuena (Jagiellonia Białystok)
1.36% Paweł Oleksy (Piast Gliwice)
5.24% Adam Pazio (Polonia Warszawa)
34.42% Jakub Wawrzyniak (Legia Warszawa)
4.46% Ktoś inny

Zima będzie ciekawa :)

PostNapisane: 13 grudnia 2012, 23:49 

Moje BMW: E39 525I
Kod silnika: M54B25
Garaż: http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=146009
Umarzłem się przestrasznie Koronie, niestety piłkarze też poprzymarzali do murawy i Lech zabrał punkty, chociaż też średnio im szło. Mam nadzieję, że Vuko już wróci na wiosnę i będzie reżyserował grę tak jak potrzeba.

Co do transferów, to mam nadzieję, że z Kielc nie odejdzie Korzym.
Nie wiem jak wygląda sytuacja z Kiełbiem, wszyscy w Kielcach tęsknią za tym gościem.

PostNapisane: 14 grudnia 2012, 09:47 
Przyjaciel forum

Dzisiejszy "Przegląd Sportowy" podaje informację, że Milik jest wstępnie dogadany z Bayerem Leverkusen. Ponoć piłkarz jest już dogadany, zostało porozumienie się pomiędzy klubami. Ciekawe....

Głosowanie na "11" rundy ciąg dalszy...

Prawy obrońca.Głosowałem na Jędrzejczyka. Bez dwóch zdań, "Jędza" swoją grą mi przypomina Piszczka. Twardo, konsekwentnie i często do przodu. Wiadomo, nie jest to ten sam "kaliber" , ale może kiedyś :) Wyniki po oddaniu mojego głosu (znowu zawodnik na którego oddałem głos - wygyrwa :) ):

23.73% Łukasz Broź (Widzew Łódź)
8.92% Deleu (Lechia Gdańsk)
3.33% Peter Hricko (Pogoń Szczecin)
37.37% Artur Jędrzejczyk (Legia Warszawa)
4.78% Aleksandar Todorovski (Polonia Warszawa)
8.7% Damian Zbozień (Piast Gliwice)
13.17% Ktoś inny

Prawy pomocnik. Hmm, kliknąłem na "ktoś inny" - myśląc o Koseckim, a po głosowaniu dopiero dojrzałem kandydaturę Pawłowskiego, i to na niego oddaje jednak mój głos. "Kosa" będzie zapewne w napastnikach i tam na niego zagłosuję :) Myślałem też o Nakoulmie i Korzymie, ale mimo wszystko Pawłowski wygrywa. Miał świetną rundę i naprawdę na to zasługuje. Wyniki po głosowaniu:

4.7% Alex Bruno (Widzew Łódź)
0.83% Matej Izvolt (Piast Gliwice)
3.59% Maciej Korzym (Korona Kielce)
3.04% Tomasz Kupisz (Jagiellonia Białystok)
10.77% Prejuce Nakoulma (Górnik Zabrze)
0.83% Paweł Olkowski (Górnik Zabrze)
39.23% Szymon Pawłowski (Zagłębie Lubin)
3.31% Ricardinho (Lechia Gdańsk)
12.71% Waldemar Sobota (Śląsk Wrocław)
17.13% Paweł Wszołek (Polonia Warszawa)
3.87% Ktoś inny

Środkowy pomocnik. Nie miałem żadnych problemów z ich wybraniem. Radović i Mila. Ankietowani głosują podobnie :)

6.2% Takafumi Akahoshi (Pogoń Szczecin)
1.91% Robert Jeż (Zagłębie Lubin)
2.33% Vlastimir Jovanović (Korona Kielce)
4.38% Przemysław Kaźmierczak (Śląsk Wrocław)
5.83% Aleksander Kwiek (Górnik Zabrze)
11.75% Daniel Łukasik (Legia Warszawa)
2.01% Mateusz Machaj (Lechia Gdańsk)
0.65% Mateusz Matras (Piast Gliwice)
25.14% Sebastian Mila (Śląsk Wrocław)
5.88% Rafał Murawski (Lech Poznań)
2.85% Princewill Okachi (Widzew Łódź)
2.52% Łukasz Piątek (Polonia Warszawa)
3.08% Mariusz Przybylski (Górnik Zabrze)
16.79% Miroslav Radović (Legia Warszawa)
1.91% Łukasz Surma (Lechia Gdańsk)
5.22% Łukasz Trałka (Lech Poznań)
1.54% Ktoś inny

PostNapisane: 15 grudnia 2012, 09:31 
Przyjaciel forum

Ale cisza...

Milik jedzie dziś na badania do Leverkusen. Jak przejdzie je pozytywnie, najprawdopodobniej zostanie zawodnikiem Bayeru. Kluby podobno są już dogadane. Kwota, myślę, że w granicach 2-2,5 mln Euro

http://www.90minut.pl/news/202/news2024 ... yerze.html

PostNapisane: 15 grudnia 2012, 10:53 

Jak dla mnie to kiepski pomysł z tymi przenosinami. Wydaje mi się, że trochę za wcześnie na taki transfer. Powinien jeszcze przynajmniej do końca sezonu zostać w Górniku, dojrzeć trochę piłkarsko, strzelić kilka bramek i może dopiero w letnim okienku transferowym poszukać jakiegoś zachodniego klubu...

PostNapisane: 15 grudnia 2012, 11:16 
Przyjaciel forum

.Jacek. napisał(a):
Jak dla mnie to kiepski pomysł z tymi przenosinami. Wydaje mi się, że trochę za wcześnie na taki transfer. Powinien jeszcze przynajmniej do końca sezonu zostać w Górniku, dojrzeć trochę piłkarsko, strzelić kilka bramek i może dopiero w letnim okienku transferowym poszukać jakiegoś zachodniego klubu...

Dla mnie również, o czym pisałem wyżej, ale w tym przypadku, sprawę w ręce wzięli już managerowie i klub Górnik Zabrze. Managerowie, wiadomo - prowizja od sprzedaży, klub - takim zastrzykiem gotówki na pewno nie pogardzi

Ciekawie się też dzieje w Lechu. Klub zagiął parol na Pawłowskiego, Piech lub Teodorczyka. Finalnie są zainteresowani kupnem jednego z tych 3 zawodników. O ile z Pawłowskim może być ciężko (pierwszeństwo będzie miał klub zagraniczny), z Teodorczykiem nie łatwo się będzie porozumieć, to Piech... jak najbardziej tak. Chyba, że jakiś klub turecki lub z 2 Bundesligi wkroczy w temat :)

PostNapisane: 15 grudnia 2012, 11:25 

binta napisał(a):
Ciekawie się też dzieje w Lechu. Klub zagiął parol na Pawłowskiego, Piech lub Teodorczyka.

Powiem Ci, że nie mam nic przeciwko sprowadzeniu któregoś z tych zawodników :) I tak jak pisałeś, o ile Pawłowskiego ciężko będzie pozyskać, o tyle łatwiej powinno być z dwójką pozostałych zawodników. Po tym, co pokazali w rundzie jesiennej, chętnie zobaczyłbym któregoś z nich w barwach Kolejorza :)

PostNapisane: 15 grudnia 2012, 11:38 
Przyjaciel forum

.Jacek. napisał(a):
binta napisał(a):
Ciekawie się też dzieje w Lechu. Klub zagiął parol na Pawłowskiego, Piech lub Teodorczyka.

Powiem Ci, że nie mam nic przeciwko sprowadzeniu któregoś z tych zawodników :) I tak jak pisałeś, o ile Pawłowskiego ciężko będzie pozyskać, o tyle łatwiej powinno być z dwójką pozostałych zawodników. Po tym, co pokazali w rundzie jesiennej, chętnie zobaczyłbym któregoś z nich w barwach Kolejorza :)

Wiesz, może stać się też tak, że do Lecha trafi Pawłowski. Jeśli nie znajdzie klubu zagranicą, najprawdopodobniej tak się stanie. No chyba, że na przeszkodzie staną pieniądze, bo w Zagłębiu zarabia on obecnie 80 tyś. miesięcznie, a po ew. przedłużeniu kontraktu, może to być suma jeszcze większa. Lech natomiast, chce mu zaoferować mniej niż 80 tyś. Jeśli pójdzie "na kasę", zostanie w Zagłębiu, jeśli wybierze rozwój i szersze perspektywy, przejdzie do Lecha. Z Toedorczykiem może być ciężko, bo Lech dużo za niego nie zapłaci (za pół roku kończy mu się kontrakt), a Polonia tanio go nie odda. Reasumując, jeśli zostanie w Polonii, przedłuży umowę, jeśli zdecyduje się odejść do Lecha, to najprawdopodobniej trafi do niego dopiero od nowego sezonu, co może się skończyć jego zsyłką do "Klubu Kokosa" na rundę wiosenną, a do tego Teodorczyk na pewno nie będzie chciał dopuścić, z racji tego, że miał udaną rundę i coraz mocniej ociera się o Reprezentację. Najbliżej transferu wydaje się więc Piech. Sam zawodnik szuka zmian, a Ruch nie pogardzi groszem :)

Ps. Widzieliście kompilacje najciekawszych sytuacji z rundy jesiennej ?? 4:42-4:47 - uśmiałem się :)

http://www.youtube.com/watch?v=2X6ordMt ... ture=share

Ostatnio edytowano 15 grudnia 2012, 13:12 przez binta, łącznie edytowano 1 raz

PostNapisane: 15 grudnia 2012, 11:58 

binta napisał(a):
Wiesz, może stać się też tak, że do Lecha trafi Pawłowski. Jeśli nie znajdzie klubu zagranicą, najprawdopodobniej tak się stanie.

A więc musimy poczekać na ostateczne rozstrzygnięcia. Mimo wszystko, chciałbym zobaczyć tego piłkarza w jedenastce Lecha.

binta napisał(a):
Najbliżej transferu wydaje się więc Piech. Sam zawodnik szuka zmian, a Ruch nie pogardzi groszem :)

No dokładnie. Ruch w tym sezonie kompletnie sobie nie radzi, czego dowodem jest 14. lokata w Ekstraklasie. Piech, tak jak wspominałeś, od dłuższego czasu rozgląda się za nowym klubem, dlatego uważam, że Lech powinien na tym skorzystać i postarać się sprowadzić piłkarza na Bułgarską. Myślę, że przydałby się w Poznaniu, choćby z racji tego, że mógłby być niezłym partnerem dla Ślusarskiego lub gdyby zaszła taka potrzeba, zastąpić go w ataku.

PostNapisane: 16 grudnia 2012, 12:13 
Przyjaciel forum

Milik porozumiał się z Bayerem. Na początku następnego tygodnia, ma być oficjalnie przedstawiony jako nowy zawodnik "Aptekarzy". Kwota transferu 2,5 mln. Euro

We wtorek na testy do Fiorentiny ma jechać Wolski z Legii. Przyznam szczerze, że nic o tym wcześniej nie słyszałem. Wspomniał o tym przed chwilą Borek w "Cafe Futbol". Kwota za jaką mógłby odejść oscyluje w granicach 2 mln. Euro

PostNapisane: 16 grudnia 2012, 13:50 

binta napisał(a):
Milik porozumiał się z Bayerem. Na początku następnego tygodnia, ma być oficjalnie przedstawiony jako nowy zawodnik "Aptekarzy". Kwota transferu 2,5 mln. Euro

Życzę chłopakowi jak najlepiej, ale wydaje mi się, że na taki transfer to jednak trochę za wcześnie. Nie będę się więcej rozpisywał, bo wcześniej już była o tym mowa. Cóż, zobaczymy co z tego wyjdzie.

binta napisał(a):
We wtorek na testy do Fiorentiny ma jechać Wolski z Legii. Przyznam szczerze, że nic o tym wcześniej nie słyszałem. Wspomniał o tym przed chwilą Borek w "Cafe Futbol". Kwota za jaką mógłby odejść oscyluje w granicach 2 mln. Euro

To ciekawostka. Żadnych wiadomości wcześniej nie było słychać, a tu proszę, zanosi się na kolejny transer zagraniczny tej zimy w Ekstraklasie.

PostNapisane: 20 grudnia 2012, 10:16 
Przyjaciel forum

Co do transferów. Estoński napastnik, który gra obecnie w Montherwell jest bliski podpisania kontraktu z Lechem. Chłopak ma 21 lat i całkiem ciekawe statystyki. Do tej pory w Szkocji, w 46 meczach, strzelił 10 goli i zaliczył 16 asyst. Kwota za jaką miałby przejść do Poznania to 170 tyś. funtów (na tyle mają podobno się zgodzić Szkoci), a więc nie tak dużo

http://lech.przegladsportowy.pl/Pilka-n ... 1,720.html

Dokończenie wyboru na "11" rundy. Lewy pomocnik. Dla mnie bezsprzecznie Kosecki. Wyniki głosowania

4.48% Tomasz Brzyski (Polonia Warszawa)
6.93% Piotr Ćwielong (Śląsk Wrocław)
5.27% Marcin Kaczmarek (Widzew Łódź)
68.47% Jakub Kosecki (Legia Warszawa)
5.17% Dawid Plizga (Jagiellonia Białystok)
5.75% Tomasz Podgórski (Piast Gliwice)
3.93% Ktoś inny

Napastnicy. Traore i Ljuboja. Myślałem też nad Teodorczykiem i Ślusarskim

2.8% Edi Andradina (Pogoń Szczecin)
3.87% Wladimer Dwaliszwili (Polonia Warszawa)
2.63% Nika Dżalamidze (Jagiellonia Białystok)
0.68% Ruben Jurado (Piast Gliwice)
0.77% Wojciech Kędziora (Piast Gliwice)
32.02% Danijel Ljuboja (Legia Warszawa)
14.6% Arkadiusz Milik (Górnik Zabrze)
2.29% Michal Papadopulos (Zagłębie Lubin)
1.26% Arkadiusz Piech (Ruch Chorzów)
7.65% Bartosz Ślusarski (Lech Poznań)
4.64% Łukasz Teodorczyk (Polonia Warszawa)
24.46% Abdou Razack Traore (Lechia Gdańsk)
2.33% Ktoś inny

Najlepsi kibice w Polsce. Nie mogłem głosować inaczej - LEGIA WARSZAWA :) Chociaż jestem pełen uznania dla kibiców Lecha, którzy potrafią się licznie zebrać i zrobić świetną atmosferę. Wyniki:

1.04% GKS Bełchatów
2.9% Górnik Zabrze
1.77% Jagiellonia Białystok
2.66% Korona Kielce
33.91% Lech Poznań
3.51% Lechia Gdańsk
13.32% Legia Warszawa
0.61% Piast Gliwice
0.82% Podbeskidzie Bielsko-Biała
7.27% Pogoń Szczecin
7.24% Polonia Warszawa
1.13% Ruch Chorzów
8.07% Śląsk Wrocław
3.51% Widzew Łódź
5.71% Wisła Kraków
6.51% Zagłębie Lubin

Utwórz nowy temat Ten temat jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 2631 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55 ... 132  Następna strona

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1